Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar ve Philips ortak olmuşlar az ayıplı ürünleri müşteriye satıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VATAN BİLGİSAYAR BALÇOVA dan bir PHILIPS led televizyon aldım. Sağ alt ve üst köşesinde 1-2 cm2 lik üçgen şeklinde açık renklerde koyulaşma ve çok koyu renklerde de açıklaşma olduğunu fark ettim.Forumlarda araştırdım böyle sorunlarda servislerin gelip renk parlaklık ve kontrast ayarlarıyla oynayıp hala görüyormusunuz şeklinde karşıdaki insana cahil muamelesi yaparcasına yaklaştıklarını öğrendim.(Philips için büyük rezillik). SEZER TEKNİKten HÜSEYİN bey ben göremiyorum. İstanbula gönderelim dedi. Vatan blgisayar ve servisler bir olmuş ucuza ayıplı ürün alıp fiyatları da düşürüp kar ediyor bunun başka bir açıklaması olamaz. Ayıplı ürünü satmaya çalışmak 2 firmanında marka değerini bitirir
    Televizyon 10 gündür zaten Vatanda. Vatan bilgisayardakiler yok bugün çok yoğunduk servisi aramayadık edemedik diye 10 gün boyunca her gün sallayıp yok ben ilgilenmiyordum öbür arkadaş ilgileniyordu tarzındaki saçmalıklarla beklettiler. Hatta bana 21 inde gönderdiklerini söylemişlerdi servisteki arkadaş 24 ünde geldi buraya dedi. Gereksiz bekleyişlerimin sonucunda şikayetvar.com dayım. Buradakiler de abi o ayakkabı yanlardan esneme yapar tarzında esnaf mantığında olaya yaklaşmaz inşallah diye umuyorum. Yoksa ben bu işin peşini bırakmam zaten.. Eğer 70 yaşında teknolojiyle alakası olmayan bir insan olsaydım bekli paneldeki problemi fark etmeyebilirdim. Bence müşteriye göre davranmasını bilin. Nabza göre şerbet vermeyi bilmeniz lazım bu işler böyle yapılır. Yaşlıya, cahile, köyden yeni gelmişle, çekingene davrandığınız gibi bana davranamazsınız. Baktınız karşınızdaki yemiyo numarayı yedircem diye uğraşmakla olmaz. Yemiyorum kardeşiiimm:) Bi tane televizyonu ayıplı ittireyim derken öyle bi sosyal medya kampanyası başlatırım ne VATAN BİLGİSAYARDAN televizyon alırlar da ne de ordan burdan PHILIPS alırlar. VATAN BİLGİSAYAR ve PHILIPS bu şekilde CİNGÖZ ESNAF mantığında haksız kazançla para kazanmaya çalışıyor olabilir. Ama cahile, yaşlıya , köyden yeni gelmişe yapın onlar cahildir inanabilirler ya da 2 konuştunuz mu pısabilirler.. Amaaa Bana yapmayın. Her kuşun eti yenmez. Ben teknolojinin içine doğdum 6 yaşımda commodore 64 üm vardı yaşım 33. Ve okulunu okumasamda iyi bir yazılımcı sayılırım. Bu arada dün öyle müzik yaparken VATAN BİLGİSAYARA ufak bir besteye başladım çok da eğlendim.https://soundcloud.com/canerkz/vatanbilgisayar-ve-philips-kurnazliklari

aşağıdaki foto temsili benimkinde sadece sağ köşelerde var

• hocam yazdıklarınız tamamını okudum gerçekten üzücü bir durum söz konusu umarım yakın zamanda sorunu cozersin bu arada yapmış olduğun beste gerçekten yakın zamanda patlama yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv yi internetten almak sart oldu demekki artik. Bir sorunun olup olmadigi servis elemaninin 2 lafina bakiyor resmen.

Bir benzerini vestel servisinden bir eleman bana yapmisti. 3 servis elemaninin gorup teyid ettigi bulutlanmayi adam gormemis. Bir de beni arayip ben bir sey gormuyorum diyor. Vestel musteri hizmetlerini arayip sikayet edince gormeye basladi. Sifir panel takip gonderdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yukarıda yazdıklarımı şikayetvar a yazmıştım. Sorun konusunda nokta atışı teşhis yaptığım için sanıyorum yani (danışıklı görüşüklü ayıplı ürün itelemeye çalışmak). Şikayetvardaki Philipsçiler duruma müdahale ettiler. Sözde bugün para iade belgelerim ve televizyon Vatan bilgisayara gidecek. Bu forum ve şikayetvar.com daki yazım ayıplı ürün itelenmeye çalışılan müşterilere ışık olsun. Tv alırken köşelerine bakın hatta clouding testi nedir araştırın ve yapın. Adamlar utanmıyor ayıplı malı satmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.