Şimdi Ara

vatan bilgisayarda bugün yüzde 28 indirimli nokia n95 8 gb 1170 ytl.artı 5 taksitbonus karta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım da ama dediğim gibi tüm piyasa durgun o zaman. Sırf Nokia'da değil tüm ürünlerde 28 indirim var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Kapatıyoruz, maliyetine satışlar demeye mi getiriyo anlamadım ki.

Mümkün!
    Bir şeyler dönüyor ama..
    Sadece cepte değil bilgisayar ve diğer elektronik eşyalarda da bayağı indirimler var hem de bol taksitli.
  • Ya onu diorum. Tüm ürünlerde olması garip. Ki bu indirimler kaaaç aydır var vatanda.
  • Ben 199ytlye almıştım.Teknosadan keşke biraz daha bekleseydim
    quote:

Orjinalden alıntı: supremum

150 ytl'ye kardeşime E250 aldım bir tane.
    Yanında 1gb hafıza kartıda var. İndirimler gerçekten iyi.
    Üstelik 5 taksit bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 7 Mart 2008; 18:39:21 >
  • Perakendeci firmaların ürünlere ne kadar büyük ölçüde kar payı eklediği rahatça anlaşılıyor. Vatan Bilgisayar şu anda sürümden de kazanmakta.
  • Evet. Ve teknolojiye ne kadar meraklıyız belli oluyor. Fiyatlar düştüm mü mağazalar kitli.

Yahu daha önceki indirimlerde nerdeydiniz. 3-4 kez oldu.
  • quote:

Anladım da ama dediğim gibi tüm piyasa durgun o zaman. Sırf Nokia'da değil tüm ürünlerde 28 indirim var.

Tum urunlerde indirim oldugu kismini atlamisim.
    Fakat benim anlamadigim, Euro neredeyse son 2 yilin en yuksek seviyesine gelmisken,bu adamlar ya kotadan dolayi piyasa fiyati altinda satiyor,yada piyasalar gumleyecek diye zararinada olsa ne kurtardiysam kar diye satis yapiyor.
  • arkadaşlar bu birazda bankanın desteği sanırım..çünkü vatandan alışveriş yapanlar bilir 100 ytl lik mal axesse bonusa worlde aynı cardfinansa 92 ytl idi..baktı bonus bu pastayı cardfinans yiyor..dediki vatana sana 5 taksit sıfır faiz yada şu kotayı doldur sana şu primmi artık ne derseniz diyin..bu bankaların işine akıl sır ermiyor ..bende esnafım ..benden yıllık 15 artı puan muan kesiyor..aynı banka carrefoura sana yıllık yüzde 5 diyor fark burada satış miktarına göre kota ya göre faiz indirimi yapıyor..benim aklıma bu geliyor..sizinde fikirlerinizi paylaşmanızı isterim..ki aydınlatalım şu işi..
  • @seriko

Yazdiklarin oldukca mantikli

Kotayla ilgili bir durum sanirim.

Fakat bahsettigin fazi indirimi vb imkanlari Teknosa vb leri niye tercih etmiyorki ozaman.

Ihtiyaci yok diyebilirsin ancak daha cok satmak kim istemezki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Mart 2008; 18:48:48 >
  • teknosaya ve vatan bilgisayara gitmeyenimiz hemen hemen yoktur sanırım...kaç tane teknosa var kaç tane vatan bilg. var...teknosada nereden baksanız metrekareye bir satış elemanı düşüyor :) ama vatan öyle değil..teknosada çalışan bir arkadaşım var..işyerine gittim.arkadaşım iade depo sorumlusu ve orada bile en az 100 kişi çalışıyor ..merkezindede muhasebede al o kadar..bunların maaşı yemekleri sigortaları hep teknosa satışlarından..bu yüzden teknosanın belli ürünleri dışında pek bir indimi ve cazibesi yok..sadece ben tüm elektronik eşyaları bir arada orada görebildiğim için gidiyorum ama alırken araştırıp alıyorum..ama vatan öyle değil teknosanın 10 da biri personeli var ve mağaza sayısı az..bunun içindir heralde teknosanın indimlerinin ve bankalarla olan diyaloğunun kar amacı güdüldüğü için sıcak bakmadığıdır..sanıyorum akbank teknosanın akrabası...isteseler onlarda az faiz alabilir..arada bir böyle kampanyalar yapabilir .benim yorumum bu ..aklım ancak bunu kesiyor..ama arkadaşlar bu vatan bilg. ile card finansın yakınlığını halaaa çözemedim bileniniz varmı?

pasta büyük ama lokma küçük ...herkes bir şekilde kampanya yaparak belli ürünleri gelişine hatta zararına vererek sırf müşteriyi çekmek için yapıyor...herkes bilir büyük marketlere 1 ürün veya birkaç ürün almak için gidersiniz ama bir bakmışsınızki kasada araba dolmuş..hele hanımlarınızla ve çocuklarla giderseniz bu kesindir..amaç müşteri bir şekilde gelsinde gerisi gelir..belki vatan bilg. zarar bile etmiştir ama bence çok iyi reklamını yaptı...hatırlarsanız geçtiğimiz ramazan ayında millet sahurda yemeğini yiyip mağaza kapısında beklemişti..haberlerde bile çıktı..adam o ürünlerden zararmı etti ..hayır ..reklamını tüm türkiyeye yaptı..bonus cart ve vatan elele verdi ..bundan hem bonus hem vatan hemde benim gibi :) piyasanın altında ürünleri alabilenler kazandı..bence alanda memnun satanda ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Artık forum N82 dolar, 795 liraya kaptınız cihazları, 550 liraya satarsınız artık.

Vatan Bilgisayar' ın bugün internetdeki fiyat listesinden;

Kaynak:http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=CEL&L2=CELCEP&Br=NOKIA&Stok=0&Pi=1

NOKIA N82 CEP TELEFONU

%28 İndirimli: 364,32 € + KDV veya 5 X 167,66 YTL (KDV Dahil)

İndirimsiz: 506 € + KDV veya 12 X 97,03 YTL (KDV Dahil)

------------------------------------------------

NOKIA N95 CEP TELEFONU 8 GB

%28 indirimli 535,68 € + KDV veya 5 X 246,52 YTL (KDV Dahil)

indirimsiz: 744 € + KDV veya 12 X 142,66 YTL (KDV Dahil)

Daha evvel bu forumda kaç kere yazdık gaza gelmeyin kazık yemeyin diye!...Niye dedik? Çünkü; Nokia' nın N95 8GB için belirlediği piyasa çıkış fiyatı 560 Euro' dur. N82 için ise 450 Euro' dur. Bunları yazdık diye kendine göre Türkiye için fiyat politikası belirleyip sunanlar çıktı forumda?

Şimdi gelelim Türkiye' ye evet N95 8GB neredeyse tüm raflarda var ve N82' de aynı şekilde raflarda yerini aldı. Ülkemizin en büyük teknoloji mağazalarından biri olan Vatan Bilgisayar' daki fiyatlar:

N82 indirimli fiyatı: 430 Euro (KDV dahil)
    N95 8GB indirimli fiyatı: 632 Euro (KDV dahil)

İndirimli haliyle N82, Nokia' nın belirlediği fiyatın da altındayken N95 8GB ise üstünde kalmış. Rakamlar yalan söylemez yorumlar duygusal olsa da? Veya ne demişler teşbihte hata olmaz teşhiste hata olmazsa?... Neticede bu bir alışveriştir hem cep, hem de gönül işidir!... Daha önce kazık yiyenlere geçmiş olsun ve herkes telefonunu güle güle kullansın!...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Anladım da ama dediğim gibi tüm piyasa durgun o zaman. Sırf Nokia'da değil tüm ürünlerde 28 indirim var.

Tum urunlerde indirim oldugu kismini atlamisim.
    Fakat benim anlamadigim, Euro neredeyse son 2 yilin en yuksek seviyesine gelmisken,bu adamlar ya kotadan dolayi piyasa fiyati altinda satiyor,yada piyasalar gumleyecek diye zararinada olsa ne kurtardiysam kar diye satis yapiyor.

Cidden öyle...

Kapatacak mı ne yapacak anlamadım ki.

• arkadaşlar indirim hala devam ediyormu yoksa bittimi?
  • yarın bimeks bütün ürünlerde %30 indirim yapıyo bu kampanyayı kaçırdıysanız üzülmeyin gidin bimeksten alın
  • quote:

arkadaşlar indirim hala devam ediyormu yoksa bittimi?

Bonus Kart'ın kampanyası sona erdi.

quote:

Cidden öyle...

Kapatacak mı ne yapacak anlamadım ki.

Vatan Bilgisayar belli dönemlerde fiyat indirimine gidiyor. Bu durum tamamen normal. Örneğin yarın Acer'ın dizüstü bilgisayarı Maximum Kart sahiplerine %25 indirimli.
  • bonus kartın kampanyası sona erdi diyorsunuz diyerlerinin devam ediyor diyorsunda hepsiburada dakiyle karşılaştırdım daha pahalıya geliyor vatan computer.bu iş nasıl oluyor.dükkanına gidersemmi indirim oluyo anlamıyorumki
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

yarın bimeks bütün ürünlerde %30 indirim yapıyo bu kampanyayı kaçırdıysanız üzülmeyin gidin bimeksten alın

%10'u word puan olacak % 20'si hediye çeki olarak verilecek ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@

Ben 199ytlye almıştım.Teknosadan keşke biraz daha bekleseydim
    quote:

Üstelik 5 taksit bir de.

İşlem tarihi 6 mart saat 17:00
    Sipariş durumu; İşleme alındı.

Sanırım hala göndermediler. Başka hiç bir açıklama yok bu nasıl işmiş böyle?

Sipariş takibi bölümü biraz daha detaylı olmalıydı. Sipariş takibinden ne adresi görebiliyorum ne aldığım ürünü.

Bekliyoruz bakalım.

• sadece nokia lar da mı indirim var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@

Ben 199ytlye almıştım.Teknosadan keşke biraz daha bekleseydim
    quote:

Üstelik 5 taksit bir de.

İşlem tarihi 6 mart saat 17:00
    Sipariş durumu; İşleme alındı.

Sanırım hala göndermediler. Başka hiç bir açıklama yok bu nasıl işmiş böyle?

Sipariş takibi bölümü biraz daha detaylı olmalıydı. Sipariş takibinden ne adresi görebiliyorum ne aldığım ürünü.

Bekliyoruz bakalım.

Siparişini verdiğim telefon yaklaşık 7 gün sonra Çanakkale'ye gitmiş. Ancak ben olmadığım için öz babama ve öz kardeşime kargoyu teslim etmemişler. Kargo geriye İstanbul'a döndü. İllaki bana yollayacaklar ve ben alacakmışım.
    Şimdi kargonun Ardahan'a gelmesini bekliyorum. (İşin garibi Ardahan'da Ups kargo şubesi bile yok ) Olur da Ardahan'a gelirse ben telefonu alıp aynen tekrar Çanakkale'ye yollayacağım.
    İşin ne hediyesi kaldı ne zevki kaldı. Bir sürü iş çıkardılar. Biliyorum ki bir ton da kargo parası ödemek zorunda kalacağım.
    Bir daha Vatan bilgisayar'dan iğne alırsam iki olsun. Böyle bir düzen böyle bir sistem olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.