Şimdi Ara

vatan bilgisayarda bugün yüzde 28 indirimli nokia n95 8 gb 1170 ytl.artı 5 taksitbonus karta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 ytl'ye kardeşime E250 aldım bir tane.
    Yanında 1gb hafıza kartıda var. İndirimler gerçekten iyi.
    Üstelik 5 taksit bir de.
  • arkadaşlar kampanya 1 gün uzatılmış bilginize
  • 795 liraya N82 iyi fiyat, en azından bizim forum ikinci elinden ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

795 liraya N82 iyi fiyat, en azından bizim forum ikinci elinden ucuz

Harbiden öle yaw...
  • evet sen bunu yazdıgında bende bakmıştım bir gün uzatmışlardı ama şu saat itibari ile kampanya reklamını kaldırdılar fiyatlar normale döndü...

afiş
    http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/asus.jpg
    quote:

Orjinalden alıntı: setnet

arkadaşlar kampanya 1 gün uzatılmış bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 7 Mart 2008; 0:27:57 >
  • Ben de dün akşam izmirde son n82'yi aldım, vatanda epey bir kuyruk bekledikten sonra....Ama deydi doğrusu....
  • birşey sorcaktım faturada 117 lirayı daha sonra hesabınıza kart hesabınıza aktarcaz diye birşey yazıyor alan arkadaşlara soruyom varmı böyle birşey n82 için cevaplarsanız cok makbul e gecer teşekkürler
    birde fatura tutarı 914 ytl ve 117 ytlyi daha sonra hesabınıza aktarcaz diye yazıyor alan arkadaşlara soruyom varmı böyle birşey lütfen ceaplarmısınız
  • Zaten bir çok ürün yok artık. Bugün bakmaya gittim belli ürünler kalmış. Cep bölümü neredeyse boşalmış.
  • Ben birkaç ürün daha aldım ve faturayı detaylı inceleyemedim daha. Ama % 17 Vatan indirim yapıyor, %11 indirim de Bonus tarafından kredi kartına iade edilecek denildi...

quote:

Orjinalden alıntı: zone

birşey sorcaktım faturada 117 lirayı daha sonra hesabınıza kart hesabınıza aktarcaz diye birşey yazıyor alan arkadaşlara soruyom varmı böyle birşey n82 için cevaplarsanız cok makbul e gecer teşekkürler
    birde fatura tutarı 914 ytl ve 117 ytlyi daha sonra hesabınıza aktarcaz diye yazıyor alan arkadaşlara soruyom varmı böyle birşey lütfen ceaplarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmay

Ben birkaç ürün daha aldım ve faturayı detaylı inceleyemedim daha. Ama % 17 Vatan indirim yapıyor, %11 indirim de Bonus tarafından kredi kartına iade edilecek denildi...

quote:

Orjinalden alıntı: zone

birşey sorcaktım faturada 117 lirayı daha sonra hesabınıza kart hesabınıza aktarcaz diye birşey yazıyor alan arkadaşlara soruyom varmı böyle birşey n82 için cevaplarsanız cok makbul e gecer teşekkürler

teşekkürler
  • kampanya bugün de devam ediyor yetişen alıyor.
  • bu vatana helal olsun
  • Artık forum N82 dolar, 795 liraya kaptınız cihazları, 550 liraya satarsınız artık.
  • Mükemmel bir kampanya olmuş. Sanırım bugün sona eriyor. Pek çok üründe stok sıkıntısı yaşanabilir.
  • Eminim sattiklari bu fiyattan bile kar ediyorlardir.

Euro olmus 187 ytl, adamlar neredeyse standart liste fiyatinin ucte biri oraninda iskonto ile telefon satiyor.

Bunun tek bir aciklamasi olabilir bana gore oda,

Nokia modellerini eskisi gibi satamiyor demektir.
  • Kapatıyoruz, maliyetine satışlar demeye mi getiriyo anlamadım ki.
  • Bazi arkadaslar hatirlayacaktir,gecen gunde ismini hatirlayamadigim bir site N82 icin 790 ytl fiyat koymustu.

Fakat kisa bir sure sonra fiyati yukari cekmisti.

Piyasa kan agliyor bana gore,dolayisi ile Nokia ust modellerinde bekledigi satisi yapamiyor demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Mart 2008; 17:02:19 >
  • Bunlar firmaların yaptığı indirimler, Nokia'nın değil ki ama.

Kangurumdu o sitede...
  • Iyi de Reis

Distrubutorler,Nokia dan,magazalarda distrubutorlerden aliyor cogunlukla.

Elindekini satacaksinki,para donsun.

Elindekini satamazsan,basta Nokia olmak uzere kimse satis yapamaz ozaman.

Nokia, distrubutorlere verdigi birinci partinin eritilip,ikinci ucuncu parti siparislerin verilmesine bakar sonucta.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.