vatan bilgisayar günün ürünü olarak satıyor, 1049dolar+kdv = 1448 ytl gibi bir rakama. bu bilgisayar bu fiyata nasıl ve ürün değerlendirmesi yapabilirmisiniz ?
Marka HP Ürün Kodu KB394EA Açıklama Uzaktan kumanda Özellikler CPU Teknolojisi CPU Hızı CPU Bus Hızı CPU Ön Bellek RAM Kapasitesi RAM Tipi HD Kapasite VGA RAM VGA Chipset Markası VGA Chipset Modeli Ekran Boyu (inch) Monitör Tipi Maksimum Çözünürlük Optik Sürücü Mobil Özellikler Mobil Özellikler Mobil Özellikler Mobil Özellikler İşletim Sistemi Ağırlık (Kg) Diğer
AMD TURİON X2 TL-58 1.9 GHz 1600 Mhz 1024 KB 2048MB DDR2 250 Gb 128 Mb (MAX.895 MB) NVIDIA Ge Force 8400 17 " BRIGHT VIEW WXGA 1440*900 DVD SUPER MULTI BlueTooth Kamera Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr 3.55 KG 4 USB - VGA - IEEE 1394 HDMI-Uzaktan Kumanda
Sen bilirsin ama bence hp den uzak dur.Forumda yazılanları okumadın mı?Çoğu kişi hp ve teknik servisinden şikayetçi.Ama karar senindir
Ben gözümü karartıp aldım ,1000 dolar civarlarında alınacak daha güzel bir model bulamadım , piyasa değerlerine bakıldığında 400 dolar kazanç var , yani daha ne kadar kötü olabilir ? 17" monitör ve ses sistemindeki kalite benim için oldukça tatmin edici , sadece wireless i kafama takılıyordu , garip yorumlar yapılmış , yine teknik bilgisi olan arkadaşlar birşeyler yazarlarsa çok sevinirim.
ben hp kullanıyorum çokta memnunun wallaha
quote:
Orjinalden alıntı: LAPTOPÇU
ben hp kullanıyorum çokta memnunun wallaha
Katılıyorum.
ben pavilion 9780et aldım çok güzel resimleri gönderiyom bakın