Şu an kuruluma geldiler. Birazdan sonucu yazarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 24 Şubat 2021; 14:40:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler (10. sayfa)
-
-
Merakla bekliyorum:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsum hocam, çok şükür kazasız belasız tv ler geldi kuruldu :) -
Güle güle kullan
Çok teşekkür ederim dostlar. Hepimizin sağlıklı günlerde kullanması dileğiyle.
-
Hayırlı olsun herkese tekrar. Benim tv de dün akşam ankara'dan yola çıkmış Horoz Lojistik naleti ile. Şuan tv nin tam nerede olduğu belli değil. Hala yolda gözüküyor. Müşteri hizmetleri bu hafta dağıtım merkezine varır. Önümüzdeki hafta da dağıtıma çıkar dedi. Çok kötü bir firma anlaşılan.
@Mr.Blof hocam siz de karanlıkta deneme yapmayı düşünüyor musunuz? Bulutlanma vs... var mı? Siyah performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Ben denedim hocam. Bulutlanma vs yok. Çeker atarim resmini
Teşekkürler hocam. -
-
-
ışıklı ortamda anlaşılmaz hocam bulutlanma çok aşırı değilse bilginiz olsun
-
lg dede aynı bu 70 ve 58 panellerin geneli sıkıntılı çıkıyor...ara boyut farklı paneller 55 e göre ondan sanırım..
-
Evdeki diğer tv lere bakınca ortadaki olmasa kabul edilir düzeyde ama tv nin ortası işi bozuyor. Ne yapmak lazım acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizin panel çok kötü yazık o kadar para verdiniz neden böyle kullanasınız her baktığınızda canınızı sıkacak
-
sonu 12 ile biten değilmi sizdeki
-
Peki bu derecedeki bir bulutlanma için firmalar ne yapıyor acaba? Hele ki bu firma philips olunca.
Edit: Evet 12 ile biten Çin üretimi.
Bu arada çekimi sıfır aydınlıkta arka ışık %85 de yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 24 Şubat 2021; 20:27:16 >
hocam az buz bişey değil sizdeki hani az olsa çamura yatarlar diyeceğim ama sizin tv aşırı sıkıntılı buna sorun yok diyeceklerini sanmam philips bile olsa...gerçekte gördüğünüzde böyle değilmi
-
Gündüz fark edilmiyor. Dediğim gibi tam karanlıkta siyah fonda görebildim
@Mr.Blof Hocam tam merak ettiğim senaryo buydu işte. Bende de VA panel bir phillips monitör vardı. Benzer sorun onda da vardı.
Tam olarak hangi senaryoda deneyince bulutlanma bu kadar belli oldu. Aynı senaryoyu @spacemonkey hocam da deneyebilirse sorun sadece size mi özel yoksa genel bi sorun mu anlamış oluruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X