Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
11.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siyah başarımı hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Sen hiç çaktırmadan ilk kurulumu yapan oldun. Nasıl tv de herhangi bir sorun yok değil mi (ışık sızması, ölü piksel v.s)?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Sağolasın dostum. Daha iyisi sizlerin olsun.

Güncelleme yapmadan bir bakarım pvr olayına.

Edit:Çok anlamadım ama bu pvr sorunu burada montajı yapılan 62 serilerinde mi var, yani ips olan panellerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 23 Şubat 2021; 20:8:48 >
  • Benimkide kargoda arkadaşlar ilk kurulumda ne gibi testler yapmalı

• asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Hocam. Ancak fırsat bulabildim. Bence gayet iyi. Bir oled degil tabiki ama olması gereken yere gore bakınca cok begendigimi söyleyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Guzel insan çok teşekkür ederim

Bugün 11 gibi geldi. Gelmesen 10 dk önce randevu aldim. Sonrasında yarım saat geçmeden müsaitseniz kurulum için gelelim dediler.

Sıfır ışık sızması. Sıfır ölü piksel. Siyah renk kalitesi de çok iyi. Iyiki almışım :)

Ooo hayıelı olsun hocam, çok sevindim vallahi. Sorunsuz çıkmasıda ayrı güzellik. Fotolar ile şenlendir burayı :)
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Cok cok cok teşekkür ederim
    Burada birbirimize destek olmasak bu süreç çekilmezdi.

Şuradaki muhabbet bitiyor diye tv nin gelmesine sevinemedim desem yeridir

Hocam ben buarada 49 inç tv için ekran koruyucu aldim

Sonucu beğenirsem bu tv içinde alacağım diyordum ama tv gerçekten çok buyuk. Acaba hemen alsam mi karar veremedim.

Aldığım marka tv guard. Seninle konuştuğumuz markanın baglantisi plastik şerit. Başka markaların bağlantısı plastik gerdirmeli ip. Benim aldığım markanın ise cırt. Bu nedenle plastik kısım aynıdır diye düşünüp bağlantı konusunda pratik ve uzun ömürlü olana yöneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Sağolasın dostum. Daha iyisi sizlerin olsun.

Güncelleme yapmadan bir bakarım pvr olayına.

Edit:Çok anlamadım ama bu pvr sorunu burada montajı yapılan 62 serilerinde mi var, yani ips olan panellerde?

Burada montajlı serilerde. İps va farketmiyor. Kaldırmışlar.

• duşveötesi D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Tv nin bir test modu falan var mı bilmiyorum ama her ihtimale karşı paintten jpg formatında bir kaç ana rengi flash diske atarsanız ölü piksel testi yapabilirsiniz. Işık sızmasını zaten gözlemleyebilirsiniz. Ürün daha yeni vatan stoğuna girdiği için kullanım saati diye bir sorun olmaz.

Süper. İşte olay bu. Bakalım biz testten geçebilecek miyiz?

Ben bunu anlayamıyorum.Burada montajı yapılan tv lerin kartları farklı o zaman.Menülerde falan da fark var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Ben bunu anlayamıyorum.Burada montajı yapılan tv lerin kartları farklı o zaman.Menülerde falan da fark var mı acaba?

%99 sizde de olmayacak. Öyle bir ahmaklık yapmazlar sanırım. Kendi ayaklarına sıkarlar. Direk THH ve ücret iadesine başvuracağım.

Bana gelen tv sonu 12 ile biten Çin üretimi. Yarın belli olur.

Sizin grupta da sonu 12 ile biten 75 inç alanlar var. Onlarda da mı pvr yok?

valla ben bugün aldım hocam, sana bahsettiğim markadan. Bugün kargolandı, şuan yolda. Yarın gelecek inş. OLED oldugu için ekran inanılmaz ince, hatta şöyle söyleyim, ekran koruyucusu, OLED'in ekranından daha kalın... O yüzden koruyucu şart oğlu şart diye dün almıştım n11 den hemen. inşallah tam uyumlu olur.

Bu arada PVR var mı hocam gelen tv'de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 23 Şubat 2021; 23:15:36 >
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Hocam bakmadım. Eski Tv de vardi. Yıllardır denemedim bile. Olsa da kullanmam bu cihazda da. Benim işime yarayacak birsey degil

• Ayrı bir konu başlığı olunca sormak istedim. Tv'de kampanya oldu sanırım, kaça aldınız ürünleri, iyi günlerde kullanın.

• 70pus8505 - 8199 TL
    70pus7805 - 7019 TL

• Arkadaslar. Kimseden ses çıkmıyor. Yok mu tv yi alan ya da montaj yaptıran başka biri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 24 Şubat 2021; 12:23:9 >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Hocam sen söyledin diye biraz test araştırdım ama sonra vazgeçtim. Belki 100 yıl kullansam görmeyeceğim şeyleri görmemi sağlar diye ben o tarz şeylere girmeye korkuyorum.

Araci zorla limitlerini gör yerine, guzel temiz kullan yıllık bakımlarını aksatma 20 yıl sorunsuz kullan tayfasindanim ben :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.