Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da gün içinde horoz lojistiğe teslim edileceği bilgisi verildi.

• Benim kargo yola cıkmış cuma günü ama samsundan göndermişler. Kapalı kutu ve sıfır ürün dediler. Gelince göreceğiz bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt

Benim oyuncağı kurmaya gelecekler birazdan, kötü vatan, bizi oled sahibi etti.... kurulumdan sonra durumu paylaşacağım arkadaşlar. Samsundan gelen cihaz nasıl yurtdışından geliyormuş merak ettim.

Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Siyahın dibine vurun : )
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Zifiri karanlık mı diyorsun hocam :) eyvallah allah razı olsun
    Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler

OLED lerin genel olarak bu resimdeki gibi siyah başarısı yüksek olduğu için karanlık sahneler içeren içerikleri kast etmiştim.
  • Benim sipariş Adana'dan kargolanmış 20 Şubat günü. Yarın teslimat gözüküyor. Bakalım bekleyip göreceğiz. Sanırım sonuna yaklaştık sürecin...

Aynen hocam biliyorum. Kurulum bitti çok şükür, şuan için görünen bir problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Aynen hocam biliyorum. Kurulum bitti çok şükür, şuan için görünen bir problem yok.

Haıylı olsun. Sağ salim kurulumun olmasına sevindim. Darısı bizlerin başına. Biliyorsun philips sabıkalı bu konularda.

Ama hakikaten filmlerde siyahın dibine vurursun. Doğru seçim yaptın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tv de bugün saat 3 gibi kargoya verilmiş.Benimkini galiba Avcılar daki merkez depodan gönderiyorlar.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

eyvallah dostum teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah. siiznkilerde sağ salim gelsinde bir an önce kurumları yapılıp tv konusunua noktayı koymuş olursunuz.

bu arada vatanı tekrar aradım, benim kargo çıkmadan hallettiler. Size gönderil yapılmayacak dediler. 28 şubata kadar fibaya iptali yollanır dedi. bakalım buda yalan mı değil mi son notlarını vermiş olacam.

Siz şanslıymışsınız hocam bana ankara'dan göndericekler. Normalde bugün horoz lojistiğe ulaşmış olması gerekiyordu. Ancak Horoz lojistiği aradım ve hala kendilerine teslim edilmediğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 22 Şubat 2021; 18:10:44 >

Valla iyi ayar mı verdik, bıktırdık mı bilmiyorum ama artık aradığımda daha bir şey demeden direkt benim siparişin seceresini çıkartıyorlar.Umarım dedikleri gibidir de sıkıntıya sokmazlar seni.

Benim horoz lojistik takip sayfasında "Toplama merkezinden yola çıktı HADIMKÖY YİD Çıkış 22.02.2021 15:27" yazıyor.

Benim ürün bilgilerinde hiçbir şey yazmıyor. Horoz lojistik hala ürünün kendilerine gelmediğin söylemişti. Şimdi dağıtımı yapan ankara'daki vatan bilgisayarı aradım. 1 saat önce horoz'a verdik dediler. yarın ola hayrola...

Yalnız bu arada ankara vatan'da konuştuğum görevli benim ürünün Türkiye çıkışlı olduğunu söyledi. WhatsApp bilgi hattı ise yurt dışı demişti. TV gelene kadar sanırım gerçeği öğrenemeyeceğiz.

Hocam teknosa nın stoklarında da vatanla aynı zamanda girdi. Ürünümüz 70PUS8585/12 modeli yani yurt dışı.

https://www.teknosa.com/philips-the-one-70pus850512-70-178-ekran-ambilightli-4k-uhd-android-tv-p-110019454

Öyle gözüküyor ama adam baya sorgulattı filan. Sonra da yurt içi dedi.

Keşke 8505 den sonraki rakamlara baksaymış. Her şey belli olurdu. Neyse 1-2 gün içinde belli olacak zaten.

işte benim yaşadığım olayın aynısı hocam, vatandaki elemanda stoğa girdiğini söylediğinde, yurt dışı değil, yurt içi üretim dedi.. iyide bize yurt dısından ithal gelmesi bekleniyor denildi dediğimde de yüzüme bakıp gülmüştü..

Adam sistemden bakıp yurt içi çıkışlı deyince bende ısrar ettim 12 kodlu olanlar yurt dışı oluyormuş dedim. Vestel fabrikasında birleştiriliyor artık hepsi dedi. Eğer sipariş yetiştirilemiyorsa ithal ediliyor ek destek olarak dedi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.