Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
11.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pazar gününe kadar ürün stoklarımıza girmeye devam edecek. Sırası gelince size göndericez gibisinden ezber bi cevap veriyorlar.

• whattsapp dan bağlandım şimdi de farklı konuşuyorlar.

" Ben:...... nolu tv siparişimde ki ürün cuma günü stoklarda olacak demiştiniz son durum nedir

VATAN BİLGİSAYAR: Ürün stoklarımıza gelmiştir. Siparişiniz faturalanma sürecindedir. Faturalanmasının ardından Lojistik firmasına teslim edilecektir. Hafta Sonu mağazalarımız kapalı olduğundan dolayı Önümüzde ki hafta başı Lojistik firmasına teslimatları sağlanacaktır.

Ben: Ürün merkezden mi yoksa bir şubenizden mi kargolanacak

VATAN BİLGİSAYAR: İstanbul'dan depomuzdan gelecektir.

Ben: anladım daha önce bir yetkili Ankara nata vega mağazasından size gönderilecek demişti bu bilgi yanlış mıdır

VATAN BİLGİSAYAR: Ankara mağazamıza yönlendirme sağlanmıştı ancak, Ankara mağazamızda sıfır kapalı kutu stoklarında azalma olduğundan sizlere sıfır kapalı kutu olarak İstanbul'dan yönlendirme sağlanmıştır.

Ben: tamamdır anladım o halde hafta başı ürün tarafıma merkezden kargolanacak

VATAN BİLGİSAYAR: Evet, doğrudur

Ben: teşekkür ederim kargoyu bekliyorum o zaman

VATAN BİLGİSAYAR: Siparişiniz faturalandıktan sonra Lojistik firmasına teslim edilecektir, sizlere SMS ile bilgilendirme sağlanacaktır. Biz teşekkür eder sağlıklı günler dileriz."

• Bende an itibariyle durum şöyle;

Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler
  • salsalonia kullanıcısına yanıt
    Benimde böyle oldu.
  • Bende geceden beri böyle. Hafta başına kalır gibime geliyor. 2 - 3 gün sonra ürünü alırız. Buraya kadar geldi ise devamında sorun olmaz artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horoz Lojistik takip numaram geldi. Salı günü teslim edilmesi planlanıyormuş. Bilginize dostlar.
  • Benim de hazırlanıyora döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun şimdiden. Horoz lojistik sayfasında nereden gönderildiği görünüyor mu?

Hayırlı olsun hocam.

Sms mi geldi

• spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Evet SMS geldi..
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. İzmir Bornova görünüyor..

Demek ki merkezden gönderim işi yalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Demek ki merkezden gönderim işi yalan.

Ya bunların alayı yalan, hepsi birbirinden yalancı bunlar...... BEN SİPARİŞİMİ İPTAL ETTİM ARKADAŞLAR. Ne vatan bilgisayardan bir mal alırım, nede philipsi evime sokarım bundan sonra... Aradım mğşteri temsilcisini, ağzıma geleni saydım, nede olsa siparişimi iptal etmeye kararlıydım. Dedim sakın yollamayın ürünü, ben başka tv alacam dedim. Dalga geçer gibi 20 gündür bekletiyorsunuz dedim. Zaman kazanmak içinde, bildirim güncelliyorsunuz dedim, yok hazırlanıyor, yok onaylandı , yok sms gelecek . bu ne ya dedim..

Neyse kadın ilgili birime sipariş iptalinizi bildirdim dedi. Son olarak neden iptal ettiğinizi söyler misiniz dedi, anket için doldurmam gerek dedi. Siz beni dinlemiyor musunuz dedim, az önceki saydıgım nedenlerden dolayı iptal ediyorum dedim. ve kapattım.

• sardemir kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam

Senin icine sinen başka modelde vardi. Umarim onu alır güle güle kullanırsın

• spacemonkey kullanıcısına yanıt

çok sağol hocam, teşekkür ederim

Çok üzüldüm ya. Keşke bir iki gün daha bekleseydin. Sana en son sipariş hakkında ne demişlerdi ki?

Aslında sonuna kadar haklısın. Sabrımızın sınırını zorluyorlar. Bu saatten sonra yine bana bir yalan daha uydururlarsa benim içinde olay biter.

Neyse hayırlısı diyelim. Ne almayı düşünüyorsun peki? Bahsettiğin Sony stoklarda yok sanırım.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

ne demişlerdi hocam, perşembe yada cuma kargolanacak demişlerdi, sonra cumartesi dediler, vs vs bin tane yalan duyduk. Haftaya yollayacaklardır ama hangi gün. Benim sabrım kalmadı hocam iptal ettim...FALD'da istemiyorum, direk OLED nasipse inşallah.

Aynen çok haklısın. Alayı yalancı. Bu kadar uğraşmasam her gün aramamış olsam çoktan iptal etmiştim de o kadar emeğime, zamanıma acıyorum.

Asıl sorun tv gelince bir de sorun oluşursa philipsle ne yapacağız biz? O kadar mail attım o kadar telefon açtım adamlar duvar gibi tepkisiz. Bir de arıza durumunu düşünmek bile istemiyorum. Zaten mimlenmiş bir firma.

Oled şu an için en üst sınıf.Ama bildiğin gibi narin paneller. Tcl nin oledini falan araştırdın mı? Daha hesaplı galiba.

Edit:Tcl qled getiriyormuş.Oled getirecekler diye aklımda kalmış ama miniled miş o haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 19 Şubat 2021; 23:7:49 >

Hayırlısı olsun hocam. Umarım gerçekten içinize sinen bi tv alırsınız.

• asdf_13 kullanıcısına yanıt

sağolun hocam çok tşk ederim.. Burayıda takip ediyorum sürekli. Sizlerleyim yine.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.