Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan 70PUS8505(Başka Modelde olabilir) Alanlar , Ürün Gelmesini Bekleyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
11.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolasın kardeşim. Valla ben ürün sağ salim gelse bir de 12 serisi olsa başka bir şey istemiyorum. Pvr I falan geçtim.

Bu arada konusunda görmüştüm 360 s9 siparişi vermiştin galiba. Ne oldu geldi mi? Bende aynı firmadan s7 aldım. Ancak henüz gönderilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Valla benimkisi henüz paket hazırlanmasına daha geçmedi. Onaylanmış bekliyor hala :)
  • Arkadaşlar telegram kanalı açtım , buradan da konuşalım, tv ile rn güncel bilgileri paylaşırız.

telegram
    DH PHILPS Mağdurları :)
    https://t.me/dhphilips

• sardemir kullanıcısına yanıt

İkimiz biraz fazla agresiftik. Vatan burayı takip ediyor galiba.Mimlendik mi nedir?

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Valla olabilir herşey beklenir bunlardan hocam
  • Yok ben agresif değildim. Siparişim onaylanmadı bile.
  • Bu durumda bir tek @spacemonkey var aramızda siparişi hazırlanıyor durumda olan.

içimizden birimizin siparişi kargolanana kadar hiçbir onaya, veya paketiniz hazırlanıyora güvenmiyorum ben.

70PUS7805’ci olarak benim de siparişim “Paketiniz hazırlanıyor.” aşamasına geçti hocam.

• 1907dom1907 kullanıcısına yanıt

Dün mü bu aşamaya geçti.

• Valla benim hala onaylandı aşamasında. Herkesin paketi hazırlanıyo sanırım :D

Yani şimdi sinirle gidip teşhir 65Q90R ‘yi alacağım :D
  • Şimdi vatan bilgisayarın mall of İstanbul şubesini aradım.Bana İzmir,Afyon,Bursa,Kocaeli v.s şubelerine stok geldiğini ancak kendilerine henüz ulaşmadığını söyledi.

@spacemonkey galiba Kocaeli'nde oturuyordu.Belki @1907dom1907 de Kocaeli'ndedir.Bu hazırlanıyor aşamasına geçmelerini açıklıyor.

Ayrıca eleman telefonumu aldı.Ne zaman stoğumuza girecek ben sizi haberdar edeceğim dedi.Beklemedeyim.

@sardemir , @asdf_13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 19 Şubat 2021; 12:57:44 >
    İyi bakalım hocam beklemedeyim bende.
  • sardemir kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi vatan bilgisayarın 0850 222 56 56 numarasını aradım benim ürün Ankara nata vega mağazasında faturalandırma aşamasına geçmiş.Mağazayı aradım cevap veren olmadı.Tekrar deneyeceğim.

Bu arada sen de bir ara durumu öğrenmiş olursun en azından.

Edit:Nata vega mağazasını aradım.Eleman çok bilgisiz.Stoklarına 2 adet kapalı kutu 70PUS8505 gelmiş.Sonu 12 mi 62 mi bilmiyor.Birini size ayırdık dedi.Ne zaman gönderilecek onu da bilmiyor.Topu merkeze attı,kenara çekildi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 19 Şubat 2021; 13:26:39 >

Doğru hocam ben de Kocaeli’de ikamet ediyorum. Ama şubeye gidip sorduğumda stok gelirse önce ana depodan size yollanır, eğer yoksa bayilere düşer. Bayi satmak isterse size yollar diye bir cevap almıştım.

Ne kadar doğrudur bilemem.

Şimdi yine vatanı aradım. Ürün geldikçe satın alma sırasına göre gönderiyoruz diyor. Ayrıca ürünün yurt dışından geldiğini söylediler.

Aynen hocam.

Benim faturalama yapılmış. Mail geldi.

Ürünü de gönderirler elbet :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Bu takip çerez kaldı ama.

Ben 4 aydır ps5 kovaliyordum. Asıl orada heyecan stres vardi. Suan olan takip, ps5'in yanında ne ki :))))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt

Sizin ürünü nereden yollayacaklar acaba müşteri hizmetlerine sordunuz mu?

• Demek ki siz benden sonra sipariş geçmişsiniz.Henüz gönderimle ilgili bir şey söylemediler mi size?

Benim de hala siparişiniz onaylandı durumunda bekliyor.Şubedeki ilgisiz eleman sanki gönderecek kendi değilmiş gibi ne zaman gönderilir ben bilmem genel merkez bilir deyip başından savdı.Bir iki kelam ederdim ona ama 20 gündür sürünüyoruz daha fazla uzatmayayım diye düşünüp sustum.

@sardemir ne oldu acaba?Haber çıkmadı ondan.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.