Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan Alınan Tv'nin Ekranı Kırık Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen hafta oturma odası için bir televizyon alalım deyip araştırdık online olarak Vatan bilgisayardan Vestel 32" model bir ürün aldık. Ürün kargoya verildi kargo firması Horoz Lojistik. Ürün tarafımıza dün ulaştı . Ekran boyutu 32" olduğu için servis kurulumu ücretli (450₺) bunun üzerine servis çağırmayıp kendimiz ürünü kuralım dedik. Kutuda herhangi bir hasar, ezik vs. birşey olmadığı halde yine de kutuyu video çekip açalım dedik. Tv'yi kutudan çıkartırken ekranın kırıldığını gördük bunun üzerine Vatan bilgisayarı arayıp durumu bildirdik. Bize verilen cevap kutuyu servis değil de müşteri açtığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Şu an izlememiz gereken yol nedir, yardımcı olabilir misiniz? Tüketici hakem heyetine gitmeden önce yapmamız gereken bir şey var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynı olay bizimde başımıza geldi hocam.A101 sitesinden sipariş vermiştik kendim açtım kutuyu kırık çıktı yine horoz lojistik getirmişti kırık çıkan televizyonların hepsi zaten horoz lojistikten çıkıyor.Her türlü yere başvurduk ama kutuyu servis açmadığı için paramızı alamadık.Anlayacağın senin paranda uçtu gitti geçmiş olsun.

• sametfour S kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetinde olumsuz cevap mı aldınız yani? Tv kaç inç 'ti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 31 Mart 2023; 14:40:9 >
  • 43inç android tv almıştık. Evet tüketici hakem heyeti kutuyu biz açtığımız için bizi haksız gördü.

• Ben gerekli yerlere gideceğim kutuyu açarken video çektim üstelik 32inç ve altı tv'ler için bir sürü kurulum ücreti alıyorlar, haksızlık. Kutuyu ben açınca da sorun çıkınca elimde kalıyor adalet mi bu !

• Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt

Hakkınızı arayın tabiki hocam ama birşey çıkacağını pek sanmıyorum.Bu arada android Tv olarak vestel almayın, tavsiyem beko alın aldırın fp olarak.

• Arkadaşlar var mı yapabileceğimiz bir şey son çare olarak tüketici hakem heyetine gideceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine başvurun. Çektiğiniz videoyu da delil olarak ekleyin.

• pofpor01 kullanıcısına yanıt
    Yapılacak birşey kalmıyor galiba hocam. Tüketici hakem heyetine gideceğiz, teşekkürler ilginize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.