Şimdi Ara

VATAN? Call of Duty: Advanced Warfare fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90tl ye playstore da satılan oyunu tam tamına 170tl ye satıyor???

https://store.donanimhaber.com/ca/9c/dd/ca9cdd8dce76ef686b651256852e2e85.JPG
     VATAN? Call of Duty: Advanced Warfare fiyatı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Herkes bir birine geçirmeye çalışıyor. :D
  • Arkadaşlar yanlış yer ile fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. PlayStore ile değil Aral ile karşılaştırmanız gerekiyor. Oyun Aral da 153 TL. Vatan ise Aral'ın indirimsiz fiyatı ile oyunu satışa çıkarmış. Vatan oyunu Aral dan alıyor. PlayStore ise oyunu yurt dışından almakta. PlayStore Dijital sürüm yani key olarak satmakta. Vatan ise Aral gibi kutulu satmakta.

Bunu Vatan'ı savunmak için yazmıyorum onuda özellikle belirteyim. Kutulu sürüm ile dijital sürümü karşılaştırmak hatadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar yanlış yer ile fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. PlayStore ile değil Aral ile karşılaştırmanız gerekiyor. Oyun Aral da 153 TL. Vatan ise Aral'ın indirimsiz fiyatı ile oyunu satışa çıkarmış. Vatan oyunu Aral dan alıyor. PlayStore ise oyunu yurt dışından almakta. PlayStore Dijital sürüm yani key olarak satmakta. Vatan ise Aral gibi kutulu satmakta.

Bunu Vatan'ı savunmak için yazmıyorum onuda özellikle belirteyim. Kutulu sürüm ile dijital sürümü karşılaştırmak hatadır.

selam kardeşim

bence hata falan değil sonucta içerik aynı ha kutulu 20 bilemedin 30tl fazla olur eyvallah ama neredeyse 2 katı ya insaftır ayıptır

yani kısaca sen kendi kendine yahu ben +80Tl ne için ödüyorum demez misin kendi kendine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 11 Kasım 2014; 17:03:18 >

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Bana görede zaten fiyatlar fazla. Zaten kendi kişisel görüşümü yazmadım. Kendi görüşümü ve düşüncemi yazsam Vatan ve Aral gibi yerler ile kesin davalık olurum. Ben sadece kutulu tedarikçi bu fiyatla satarken oradan alan bir firmanın da fiyatı yüksek tutacağını vurgulamak istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Kasım 2014; 17:13:01 >
  • Playstore key ile satış yaparken vatan kutulu satıyor.Türkiyede kutulu oyunların dağıtımını ise aral yapıyor aralın satış fiyatıyla karşılaştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar yanlış yer ile fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. PlayStore ile değil Aral ile karşılaştırmanız gerekiyor. Oyun Aral da 153 TL. Vatan ise Aral'ın indirimsiz fiyatı ile oyunu satışa çıkarmış. Vatan oyunu Aral dan alıyor. PlayStore ise oyunu yurt dışından almakta. PlayStore Dijital sürüm yani key olarak satmakta. Vatan ise Aral gibi kutulu satmakta.

+1907 fiyat ne kadar yüksek olsada doğru bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 170 kutulu oyun normal....
    steam de 100 tl satılıyor al....
  • 60 $ a aldık sonra hop tl ye geçti neyse dedik.Şimdi de oyun satmıyor diye tüm bölgelerde row yapmışlar oyunu rusyadan alınan oyunlar her yerde oynana biliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.