Şimdi Ara

VATAN COMPUTER - ASUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dejavu_10ur

quote:

Orijinalden alıntı: burba

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_10ur

quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Ben de Asus marka bir notebook alacağım ve çok acil almam gerekiyor. Fiyatlar düşsün falan diye beklerken piyasada Asus notebooklar neredeyse yer yarıldı yerin içine girdi. Özellikle N56 serisi neredeyse yok gibi olan yerdede abuk subuk fiyatlar var. Bence olay sadece Vatan ile alakalı değil. Genel olarak piyasada N56 serisi yok. Bir kaç gün içinde makineyi almam lazım ne yapacağımı şaşırdım

Beyler SadeceNotebook.com da asus un bütün serileri var oraya bakın Bütün modellerde indirim var ben ordan aldım ve çok güvenılır bir site içiniz rahat olsun.....

senin sadecenotebook farklı bi ülkeye ait galiba ben göremedim günlerdir 1-2 model dışında...

o zaman sen gözlerine baktır bence dostum iyilik yapıyoruz yazdıgın cevaba bak 20 tane çeşit var n56 da var asus istiyosun burda yakınıyorsun bulamıyoruz dıye bizde sana site söledık paran karşılamıuyorsa o modellerı ben ne yapıyım...

şu modelhttp://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VM-S4220D-Core-i7-3610-230-Ghz-4-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu147300.html

dışında orda alınabilir durumda n56 modeli yok, keşke kontrol etseydin ezbere konuşmak yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Vatanın ASUS Notebookları artık satmayacağı hakkında net ve kesin bir duyumum var nedeni ise ASUS ile aralarının bozulması daha bir kaç ayrıntı daha var ama yazmam doğu olmaz.

Özelden atar mısın neymiş o ayrıntı?
  • quote:

Vatanın ASUS Notebookları artık satmayacağı hakkında net ve kesin bir duyumum var nedeni ise ASUS ile aralarının bozulması daha bir kaç ayrıntı daha var ama yazmam doğu olmaz.

Aynen özelden yazabilir misin ? 1 aydır n56 yı bekliyorum eğer asus satılmayacaksa başka marka ve modellere yönelicem çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PreS06

quote:

Özelden atar mısın neymiş o ayrıntı?

Banada PM hocam ..
  • http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4225d-notebook-urun8609.html

freedos lu model gelmiş pcdepo ya baya güzel fiyatı var bu ayarda bi ürün için bence
  • evet freedos olanı gelmiş arkadaşlar...

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4225D-Laptop-pmu213367.html

zaten diğer modeller win8'li

win8'e alışana kadar :)
  • Freedos olanı stoklarda.. diğer modellerin de eli kulağında gelecek biraz sabır

Asus N56VZ-S4225D i7-3630QM 2.4Ghz 4GB 1TB 2GB VGA 15.6 Freedos

http://ebrarbilgisayar.net/main/product_detail.asp?pro_ID=221648
  • OF. vatan mağazalarına gittim mi ne güzel ASUS bilgisayarları incelerdim. Birden kaldırdılar. Bu ne ya. Diğer markaları almak istemiyorum. ASUS K53S bilgisayar var çok memnunum Asus gerçekten çok güzel bir marka. Vatan ne güzel CUMA dan siteyi yüzde 25 indirirdi ve hafta sonuda şehirlerdeki mağazalarda yüzde25 indirim yaparlardı gidip birşeyler alırdık :)
  • Artık hiç gelmeyecek mi asus
  • yeni modellerde gelmiş yığınla

http://www.pcdepo.com/asus-notebook-kat30.html
  • Vatan bilgisayara asus ürünü gelmeyecek,ilerde karar değiştirirler bilemem ama şuan için satılmayacak.
  • Freedos a kaçak win8 yuklenir mi? Kolay mı zor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Vatan bilgisayara asus ürünü gelmeyecek,ilerde karar değiştirirler bilemem ama şuan için satılmayacak.

of. bu kötü haber işte.
  • geçen hafta gittigimde vatan bilgisayar bostancı şubesinde asus reklamları hala duruyordu şuan kalkmışmıdır bilgim yok ama geçici bir durum olduğu kesin.
  • Ah vatan ah oldu mu şimdi Bugün mağazada gezerken adamın teki geldi ASUS laptop almış vakti zamanında, bozulmuş. Adamla ilgilenme bile ilgilenmiyorlardı. SErt çıkınca biri geldi yardım etmeye. SOnuç ne oldu beklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 9 Aralık 2012; 3:05:38 >
  • ne tıkırtı var ne sıkırtı
  • adana vatan musterı hızmetlısı gorevlısıyle konustum, sözleşme bıttı, 2 taraf ortayolu bulmaya calısacak artık dedı
  • Hafta sonu yani bugün n56vz serisinden alacaktım. Dün Vatan'a gittim, Asus ürünü satmıyoruz dediler. Sözleşmeleri bitmiş. Şok geçirmiş bir şekilde çıktım mağazadan. Teknosa'ya gittim, ordaki fiyatlar da uçuk geldi, görevli bayan yarın gelirseniz 500 tl indirimli alırsınız dedi ama ürünü 3000 tlye sattıkları için indirim bir işe yaramıyor. Mersin şubelerinden bahsediyorum bu arada. Güvenilir bir internet sitesi var mı pcdepo dışında tavsiye edebileceğiniz N56VZ-S4037V modeli için? Pcdepo'da yoktu çünkü bu model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan artık asus satıyor
  • Geç kaldı, vatancomputer kaybetti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.