Bildirim
VATAN COMPUTER - ASUS
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende merak ediyorum ama yeni gözdem Satürn Mağzası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 2 Kasım 2012; 16:30:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakartını satıyolar ama.Hakkaten çok ilginç -
çünkü asusta ürün kalmadı vatan kendi adına getirdiği bütün ürünleri bitirdi..yeni ürünler 15 kasımdan itibaren gelicek... -
quote:
Orijinalden alıntı: halloven
çünkü asusta ürün kalmadı vatan kendi adına getirdiği bütün ürünleri bitirdi..yeni ürünler 15 kasımdan itibaren gelicek...
15 i çok geç değil mibeklemekten sıkıldım artık.
bu bilgiye nereden ulaştınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: halloven
çünkü asusta ürün kalmadı vatan kendi adına getirdiği bütün ürünleri bitirdi..yeni ürünler 15 kasımdan itibaren gelicek...
Cevap için teşekkürler. Yalnız ürünleri bitirdi pek inandırıcı gelmedi. Çünkü ben netbookları takip ediyordum. 1 günde tüm modelleri kaldırdılar. -
Neredeyse 1 ay oldu hala bekliyorum. 15 Kasım yazılmış bu çok geç bir tarih daha önce gelmesi gerekiyor. Bilerek yapılıyor herhalde insanların daha da canını çektirmek için :D -
BU 15 Kasım nereden çıktı?
Benim bildiğim Vatan Bilgisayar ile Asus'un anlaşması bittiği için Vatan Bilgisayar satışı kesti...Anlaşma yenilenmedikçe Vatan Asus satmayacak..
Anlaşma ne zaman ve nasıl yenilenir orasınıda ancak idareciler bilir..İçeriden net bilgi almadıkça bu tür tarihlere itibar etmemek lazım..
Hoş Vatan bilgisayarda bir açıklama yapma gereği duymuyor ya...Öğrenemeyeğiz şu ciddi firma yönetimini bir türlü. -
Satmayacaklarsa bilelim ona göre alternatif yerlerden alalım.Yok mu yetkiliye ulaşabilen?Ben müşteri hizmetlerini aradım bilgileri yokmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PreS06 -- 3 Kasım 2012; 12:27:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kijiro
BU 15 Kasım nereden çıktı?
Benim bildiğim Vatan Bilgisayar ile Asus'un anlaşması bittiği için Vatan Bilgisayar satışı kesti...Anlaşma yenilenmedikçe Vatan Asus satmayacak..
Anlaşma ne zaman ve nasıl yenilenir orasınıda ancak idareciler bilir..İçeriden net bilgi almadıkça bu tür tarihlere itibar etmemek lazım..
Hoş Vatan bilgisayarda bir açıklama yapma gereği duymuyor ya...Öğrenemeyeğiz şu ciddi firma yönetimini bir türlü.
Evet Size katılıyorum Bayramdan sonra dendi bayram geçti gitti şimdide 15 kasım denmiş bende inanmıyorum tarihlere. Vatanda Asus ürünleri stılıyor , Anakart , Monitör , Modem vs. Sadece laptopları yok. Anlaşma bitse bütün ürünlerini satmaması gerekiyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegawagon -- 3 Kasım 2012; 12:29:33 >
-
Ben de Asus marka bir notebook alacağım ve çok acil almam gerekiyor. Fiyatlar düşsün falan diye beklerken piyasada Asus notebooklar neredeyse yer yarıldı yerin içine girdi. Özellikle N56 serisi neredeyse yok gibi olan yerdede abuk subuk fiyatlar var. Bence olay sadece Vatan ile alakalı değil. Genel olarak piyasada N56 serisi yok. Bir kaç gün içinde makineyi almam lazım ne yapacağımı şaşırdım -
Bostancı Vatanda görevlinin söylediğine göre Asus ile olan anlaşmaları bitmiş durum belli değilmiş yeni anlaşma yapılırsada yıl başından önce yapılmaz gibi dedi -
vatanla güvenilir kaynaktan görüşüp bilgi almalı, ben vatana gelmesini bekliyorum eğer yılbaşını bulacaksa monster alır beklerim.
max. 10 gün daha beklerim bu gidişle. -
quote:
Orijinalden alıntı: ripbaby
Bostancı Vatanda görevlinin söylediğine göre Asus ile olan anlaşmaları bitmiş durum belli değilmiş yeni anlaşma yapılırsada yıl başından önce yapılmaz gibi dedi
Bana da masada oldukları söylendi :) Netice ne olur onu bilemem ama kısa zamanda olumlu yada olumsuz haber alırız gibi..Tabi kısa zaman derken en az 10 günden bahsediyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sipsibjk
Ben de Asus marka bir notebook alacağım ve çok acil almam gerekiyor. Fiyatlar düşsün falan diye beklerken piyasada Asus notebooklar neredeyse yer yarıldı yerin içine girdi. Özellikle N56 serisi neredeyse yok gibi olan yerdede abuk subuk fiyatlar var. Bence olay sadece Vatan ile alakalı değil. Genel olarak piyasada N56 serisi yok. Bir kaç gün içinde makineyi almam lazım ne yapacağımı şaşırdım
Beyler SadeceNotebook.com da asus un bütün serileri var oraya bakın Bütün modellerde indirim var ben ordan aldım ve çok güvenılır bir site içiniz rahat olsun..... -
Vatan bilgisayarın asus getirmesini bekleyenler boşuna beklemesin. Vatanbisayar iletişim sayfasından gönderdigim mesaja bugün cevap geldi;
"Asus satışımız yapılmayacaktır."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatanın ASUS Notebookları artık satmayacağı hakkında net ve kesin bir duyumum var nedeni ise ASUS ile aralarının bozulması daha bir kaç ayrıntı daha var ama yazmam doğu olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dejavu_10ur
quote:
Ben de Asus marka bir notebook alacağım ve çok acil almam gerekiyor. Fiyatlar düşsün falan diye beklerken piyasada Asus notebooklar neredeyse yer yarıldı yerin içine girdi. Özellikle N56 serisi neredeyse yok gibi olan yerdede abuk subuk fiyatlar var. Bence olay sadece Vatan ile alakalı değil. Genel olarak piyasada N56 serisi yok. Bir kaç gün içinde makineyi almam lazım ne yapacağımı şaşırdım
Beyler SadeceNotebook.com da asus un bütün serileri var oraya bakın Bütün modellerde indirim var ben ordan aldım ve çok güvenılır bir site içiniz rahat olsun.....
senin sadecenotebook farklı bi ülkeye ait galiba ben göremedim günlerdir 1-2 model dışında...
-
quote:
Orijinalden alıntı: serpantin
Vatanın ASUS Notebookları artık satmayacağı hakkında net ve kesin bir duyumum var nedeni ise ASUS ile aralarının bozulması daha bir kaç ayrıntı daha var ama yazmam doğu olmaz.
özelden at dostum ciddi ciddi canımı sıkmaya başladı beklemek. -
quote:
Orijinalden alıntı: burba
quote:
Orijinalden alıntı: Dejavu_10ur
quote:
Beyler SadeceNotebook.com da asus un bütün serileri var oraya bakın Bütün modellerde indirim var ben ordan aldım ve çok güvenılır bir site içiniz rahat olsun.....
senin sadecenotebook farklı bi ülkeye ait galiba ben göremedim günlerdir 1-2 model dışında...
o zaman sen gözlerine baktır bence dostum iyilik yapıyoruz yazdıgın cevaba bak 20 tane çeşit var n56 da var asus istiyosun burda yakınıyorsun bulamıyoruz dıye bizde sana site söledık paran karşılamıuyorsa o modellerı ben ne yapıyım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu_10ur -- 5 Kasım 2012; 12:42:54 >
Benzer içerikler
- tamir süresi 20 günü geçerse
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- monster boot tuşu
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- hp laptop klavye çalışmıyor
- asus zenbook s16
- bilgisayar açılmıyor
- en iyi laptop markaları
- asus zenbook a14
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X