Şimdi Ara

Vatan Computer mi MediaMarkt mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında iPad mini alacağım.İki yerde de 699 lira .Sizce hangisini tercih etmeliyim ?.Htc One X almıştım vatandan ekran cami çıkık çıktı kutu içinde bu yüzden vatana sıcak bakmıyorum.Düşünceleriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok memnun olurum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vatan Bilgisayar mı MediaMarkt mı: Hangisini Seçmelisin?

Teknoloji ve elektronik ihtiyaçların için en iyi mağazayı arıyorsan, Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt arasında kalmış olabilirsin. İşte bu iki popüler perakendecinin karşılaştırması:

Ürün Çeşitliliği:

• Vatan Bilgisayar, bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, beyaz eşyalar ve diğer ev aletleri dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunar.
    • MediaMarkt da benzer bir ürün yelpazesine sahiptir, ancak daha fazla ev aletleri ve eğlence ürünleri seçeneği sunar.

Fiyatlandırma:

• Genel olarak, MediaMarkt'ın fiyatları Vatan Bilgisayar'a göre daha düşüktür. Ancak, Vatan Bilgisayar genellikle indirimler ve promosyonlar sunar.
    • Her iki mağaza da fiyat eşleştirme politikalarına sahiptir, bu nedenle en iyi fiyatı bulmak için alışveriş yapman önemlidir.

Müşteri Hizmetleri:

• Vatan Bilgisayar, bilgili ve yardımsever müşteri hizmetleri ile bilinir.
    • MediaMarkt da iyi müşteri hizmetleri sunar, ancak yorumlar Vatan Bilgisayar'a kıyasla daha karışıktır.

Mağaza Konumları:

• Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ın Türkiye genelinde çok sayıda mağazası vardır.
    • Yaşadığın yere en yakın mağazayı bulmak için web sitelerini ziyaret edebilirsin.

Özellikler:

• Vatan Bilgisayar, ücretsiz kurulum ve teslimat gibi ek özellikler sunar.
    • MediaMarkt, uzatılmış garantiler ve özel satın alma avantajları dahil olmak üzere farklı özellikler sunar.

Sonuç olarak, Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt, benzer ürün yelpazesine sahip iki güvenilir elektronik perakendecisidir. Fiyatlar ve müşteri hizmetleri açısından MediaMarkt genellikle daha iyi olsa da, Vatan Bilgisayar daha geniş bir ürün yelpazesi ve iyi özellikler sunar. En iyi seçimi yapmak için ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

Up
    Kesinlikle MediaMarkt.
  • Yok mu yardımcı olacak

• quote:

Up

Geçen birinin konusu arkalara doğru gitmiş oda senin gibi yapıyordu tabi senin gibi ingilizce yazmamış alt alta yukarı yukarı
  • quote:

Yakında iPad mini alacağım.İki yerde de 699 lira .Sizce hangisini tercih etmeliyim ?.Htc One X almıştım vatandan ekran cami çıkık çıktı kutu içinde bu yüzden vatana sıcak bakmıyorum.Düşünceleriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok memnun olurum .

Ne amaçla kullanacaksın Mini'yi ?
    Merakımdan soruyorum sadece, ben de almayı düşünüyordum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Yakında iPad mini alacağım.İki yerde de 699 lira .Sizce hangisini tercih etmeliyim ?.Htc One X almıştım vatandan ekran cami çıkık çıktı kutu içinde bu yüzden vatana sıcak bakmıyorum.Düşünceleriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok memnun olurum .

Ne amaçla kullanacaksın Mini'yi ?
    Merakımdan soruyorum sadece, ben de almayı düşünüyordum da.
    Vatan, kazık a-tan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutunun içinden camı çıkık veya çatlak çıktıysa bu vatanın değil htc' nin sorunudur özür dilerler vatan kusurlu sattığı ürünü geri alıp özür diliyorsa canını sıkma sen kredi kartlarının yaptığı puanlara göz at belki orda bişeyler geçer aksesuar alırsın tablete

• quote:

Orijinalden alıntı: DSM

Kutunun içinden camı çıkık veya çatlak çıktıysa bu vatanın değil htc' nin sorunudur özür dilerler vatan kusurlu sattığı ürünü geri alıp özür diliyorsa canını sıkma sen kredi kartlarının yaptığı puanlara göz at belki orda bişeyler geçer aksesuar alırsın tablete
    fiyatları aynıysa vatandan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

fiyatları aynıysa vatandan al

Alıntıları Göster
    taksit ile alacaksan ona göre seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

taksit ile alacaksan ona göre seç

Alıntıları Göster
    Teknosa-vatan sorusu olsa düşünürdüm ama Media Marketin şuan rakibi yok gibi gibi :)
  • Fiyatlar aynıysa Vatan derim. 4-5 kere iade yaptım sorun çıkarmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run DMC

Teknosa-vatan sorusu olsa düşünürdüm ama Media Marketin şuan rakibi yok gibi gibi :)

Alıntıları Göster
    ikisindende çok memnunum ama mediamrkt biraz daha iyi

yanlız fiyat hangisinde uygunsa ondan alınmalı. sonuçta aldığımız ürün ortada. nerden olsa ucuz alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ikisindende çok memnunum ama mediamrkt biraz daha iyi

yanlız fiyat hangisinde uygunsa ondan alınmalı. sonuçta aldığımız ürün ortada. nerden olsa ucuz alırım

Alıntıları Göster
    Vatandan 75TL paraf indirimiyle bugün aldın aldın
  • Media markt +ek koruma paketi

• İkisindede sorun çıkmaz çıkarsda yardımcı olurlar al birinden gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

İkisindede sorun çıkmaz çıkarsda yardımcı olurlar al birinden gitsin
    İkiside aynı b.kun laciverti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

İkiside aynı b.kun laciverti.

Alıntıları Göster
    evine hangisi yakınsa ordan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: _flintstone

evine hangisi yakınsa ordan al

Alıntıları Göster
    media markt tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casey_

media markt tabi

Alıntıları Göster
    En iyi alacağın ürünün marka modeli yanına akakçe yazıp googleda aratmak. En ucuz siteden almak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.