Şimdi Ara

Vatan Computer Gigabyte AB350M-D3V 332TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arladaşlar merhaba. Vatan PC'de Gigabyte AB350M-D3V 332TL, piyasada en ucuz 410TL. BIOS güncellemesiyle RAM hızı 3200MHz'e kadar çıkıyor. OC destekliyor ama ağır OC için önermem, çipseti biraz ısınıyor. Ayrıca mağazadan da alabilirsiniz stoklarda var.
    www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE GA-AB350M-D3V AMD A350M Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2667MHz Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-ab350m-d3v-amd-a350m-socket-am4-ryzen-ddr4-2667mhz-anakart.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunda m2 var mıydı

• https://forum.donanimhaber.com/337-tl-gigabyte-ga-ab350m-d3v-amd-a350m-socket-am4-ryzen-ddr4-3200mhz-anakart--139907144

daha önce paylaşıldı. hatta benim gibi mağdur olan var. 600 e satılan 1600 leri görmüyor. update için servise gönderdim. ryzen 1200 ü görüyormuş bu arada. ama eski nesil 1200 olması lazım büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 15 Eylül 2019; 16:34:5 >
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Var

• suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün çoğu Vatan mağazasında var alırken BIOS güncellemesi talep ederseniz bir sorun olacağını zannettmem.

• İnternet üzerinde kalmamış.Mağazaya gidip "ben bu fiyata gördüm verin bana" derseniz sürprizle karşılaşabilirsiniz. Vatanın devamlı yaptığı şey.
  • belli ki vatan bu ürünün fiyatını artırmayı unutmuş şimdi de duruma uyanınca hemen kaldırdılar. stokta hala olduğunu düşünüyorum çünkü geçen hafta forumdan alanlar olmuştu. en sonunda aynı ürünün konusu tekrar tekrar açılınca en sonunda vatan duruma uyandı tabi

hatta akıllının biri uyandıklarından emin olmak için direk vatanın sitesine yorum olarak yazmış

"Suhi B.
    10.9.2019
    Güzel ürün
    3200mhz desteği geldi burası niye ucuz satıyor analamdım ve 3000 desteği"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 16 Eylül 2019; 11:47:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    SATILIK GIGABYTE A320M-S2H 300TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzmit mağazasında bir adet kalmış. 282 liraya aldım. düşünen varsa stoktaki magazalara sorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel_13 -- 28 Eylül 2019; 4:17:9 >
  • Etzel_13 kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen hafta aldım Denizli’de mağazadan 282₺ye , başka yerden getirttiler. Alınca da hiç bakmadım eve geldim anakart poşeti yırtıktı. Yeni sistem topluyorum başka parça da almadım inşaallah bi sıkıntısı yoktur kartın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun olmaz hocam.teshir urunudur en fazla,tezgahın icine koyuyorlar bazilarini.sorun cikarsa faturasiyla goturun magazaya servis sureci baslatilir,yenisini verirler

• Gigabyte anakartlarını nedense hiç sevemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.