Şimdi Ara

VATAN&FİNANS BİTTİ:):)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayarın finans anlaşması sona ermiştir hatta finansı tamamen kapatmıştır 12 taksit bile yapılmıyor.Şuanda maximun karta 17 marta kadar %10+5 taksit kampanyası vardır.

• evet anlaşmaları bozuldu
  • yaw yeterince kart sattı bu sayaede

mileltide bağladı 1 sene

yeter artık bu kadar

belkide bu son bonus kampanyası işi bozmuştur
  • Bu konu forumda başka sayfalardada tartışıldı

İki firmanın anlaşmaları bi süreliğine bitti..Belki yine bi anlaşma olabilirmiş
  • Ohhhhh Beeeee

finansla iş yapıyor diye gezmesi bile zevk vermiyordu.

"ALLAH"tan Maximumla anlaşma yapmış,
    bana duyurusu SMS le geldi. Sanki duaların kabul oldu der gibi

• Ya arkadaslar sizce gecen bir indirim olmustu ya %28 hazirana kadar yine yaparlar mı ne diyosunuz??? Gecenkini nasıl kaçırdım yaa offfff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel oldu çok hayırlı oldu
  • arkadaşlar geri dönüş biraz zor gibi ama genede olabilir.FİNANS sanırım VATANI üzdü vatanda yol verdi.Herhangi büyük bir kampanya gözükmüyor ama biliyosunuz ki vatanda kampanya eksik olmayacaktır.Bonus kamp cok ıyı sonuc verdı belkıde bonusla anlasma yapabılır.
  • Bonus manyağı yap bizi Vatan
  • FinansBank ve Vatan Bilgisayarın ortak yapmıs oldugu sözünüze teknoloji kampanyasında FinansBankın beklenenin aksine sözünde durmayarak kampanyayı gereginden erken bitirmesi ve verilecek söz miktarını sınırlaması böyle bir kararın alınmasını sağlamıştır tekrar anlasma yapılıp yapılmayacagını tabiki Vatan Bilgisayar yönetimi ve FinansBank yetkilileri ilerleyen günlerde acıklayacaklardır ama bir süre FinansBank ile çalışılmayacağı artık kesin bundan sonra sadece daha hayırlı olur insallah diyebiliriz...
  • Geçen hafta FinansCard ımı kapattım.
    Milliyetçi damarım ağır bastı.
  • ben de kapattım banka bana extre yollamıyor böyle banka mı olur

ayrıntıyı göremeden nereden bilecem nasıl itiraz edeceğim

bukadar dandaik banka görmedim yav
  • %8 i gayet cazip kılıyordu alınacak olan ürünü.. neyse ki işbankası ile devam edileceğe benziyor..
  • Hiç de iyi değil Herşeyi bonus kaptı İşin yoksa bonus al şimdi

• Niye bitti yav tamda finas kart gelmişti anneme
  • vatanda, çorap değiştirir gibi banka değiştiriyor. bir gün bonusa diğer gün maximum karta indirim yapıyor.
  • hadi beee... bak geçen ay card finans çıkarttırdım güç bela 1 ay sonra mı kapanır kardeşim offfff

FINANSBANK VE CARDFINANS
  • FİNANSBANK

kartı aldık limit düşük verdiler bi türlü kampanyalı ürün alamadık
    en sonunda gittik halı aldık..

borcum biter bitmez kapattırıyorum cardfinansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 16 Mart 2008; 16:44:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.