Şimdi Ara

Vatan Gece Satışı -- Iphone 6 Gold 64GB (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar - İzmir Bornova dan aldım. Kuyrukta ben gittiğimde 30-40 civarı insan vardı, alasıya kadar bir o kadar daha geldiğini tahmin ediyorum ama çok izdiham bir kalabalık yoktu. Kuyruktaki sohbet, muhabbet gerçekten çok keyifliydi. Bundan sonra kesinlikle her yıl gece satışlarıyla alacağım cihazı.

Iphone 6 Plus, 6 ya göre daha az sayıda gelmişti. Benim tahminime göre 100 civarı cihaz gelmişti Bornova şubeye. 6 Plus ı yakından gördüm gerçekten ciddi manada büyük bi cihaz, Note'a göre dahi büyük geldi bana. 6 nın boyutu ise son derece ideal, benim için tek elle de sorunsuzca kullanılabiliyor, cihazın malzeme kalitesi, inceliği falan resimlerden anlaşılacak gibi değil, dokunup görmeniz lazım arkadaşlar, cihaz muhteşem tek kelimeyle...

Buyrun resimler :)

• hayırlı olsun güle güle kullan gold nasıl bende çok istekliyim gold rente ama aklım greye gitmiyor değil
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallah cihaz hakkında inceleme bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullan hayırlı olsun

• hayırlı olsun
  • hayırlı olsun öncelikle yarına kalmaz diyosunuz o zaman
  • Mutlu son :) Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

hayırlı olsun güle güle kullan gold nasıl bende çok istekliyim gold rente ama aklım greye gitmiyor değil

Dostum kuyrukta dahi hep gel git yaşadım, 6 için kesin kararımı vermiştim çok önceden buna rağmen Plus bile almayı düşündüm bi ara. Sonra biri kutudan çıkarıp gösterdi de vazgeçtim. Renk içinde aynı durumu yaşadım, Space Grey ile bunun arasında kalmıştım ama 5s tede Gold renkten çok memnundum, Gold rengi daha çok sevdiğimi farkettim ve Gold aldım.

Bu arada genel anlamda 16gb ve 64gb a daha büyük talep var, bu ikisi arasında da hala 16gb a talep daha fazla. En azından önümdekilerden gördüklerim bunlardı.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    hayırlı mutlu haberler alasın veresin hadi keyfini çıkar abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zehir35

hayırlı olsun öncelikle yarına kalmaz diyosunuz o zaman

Hocam kesin kalır ama ne kalır orası muamma. Örnek olarak 64gold ben aldıktan sonra 4 adet kalmıştı, Space Grey de keza öyle. Genel olarak stok sıkıntısı bence 6 Plus ta, 6 çok problem olacağını sanmıyorum.
  • İyi günlerde kullanın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: Zehir35

hayırlı olsun öncelikle yarına kalmaz diyosunuz o zaman

Hocam kesin kalır ama ne kalır orası muamma. Örnek olarak 64gold ben aldıktan sonra 4 adet kalmıştı, Space Grey de keza öyle. Genel olarak stok sıkıntısı bence 6 Plus ta, 6 çok problem olacağını sanmıyorum.

Başlığa dikkat etmemişim Vatandan telefon almam bi daha böyle bi hataya düşmem kesinlikle :) Teknosa sandım
  • Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun, darısı başımıza
  • Teşekkür ederim herkese. Hem 6 yı hem 6 Plus ı mutlaka yakından görmenizi tavsiye ederim.

6 Plus her ne kadar benim nazarımda çok büyük olsada enfes bi ekranı vardı. Büyük ekranda IOS kullanım keyfi çok güzel olacağı kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: piocu

Basit bir cep telefonunu satın alabilmek için gece yarısı kuyruğa girmek resmen komedi Kapitalizmin kölesi olmuşsunuz haberiniz yok.

/>

Senin gibi a-sosyaller ne anlar sosyalleşmekten ...

Sankiherkes oraya iPhone için gidiyor. Herkesin amacı , yeni insanlar tanıyıp ortak paylaştıkları konu hakkında fikirler alıp eğlenmek ...

Hayırlı olsun. Home tuşunda 5s'teki çıtırtı var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Hayırlı olsun. Home tuşunda 5s'teki çıtırtı var mı acaba?

5s teki kadar olmasada var.
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Plus her ne kadar benim nazarımda çok büyük olsada enfes bi ekranı vardı.

ulan 6 da 1080 p yapsaydın epıl incelemelerden durumu seziyordum ama şimdi olay netleşti ..büyük olmasa kesinlikle 6+ alınırdı ...ekran ve kamera konusunda takıntılıyımda ancak plus çok büyük
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.