Şimdi Ara

Vatan İ5-4690K CİZİK DARBE ANLAMADIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum hafif vuruk ve çızikler ihs mod yaparken oluyordu bende hep.ihs mıncıklanmış bir işlemci vermiş olabilirler mi sana?
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ki bugun gidim dedim siz bana diyorsunuz islemciyi montajlarken yapmıs olabilirsiniz benimde cevabım bu oldu serviste kulanici hatası ile geri gelirse sıfır islemci anakart getirecegim bereber deniyecez öyle darbe oluyor mu olmuyor mu birlikte görürüz
  • bu devirde aglamayana emzik yok. illa itiraz edip ortaligi birbirine katmanizi istiyorlar aksi takdirde sizi gecistirip kakalamaya calisirlar. burdan edindigin bilgilerle yorumlarla gayet hakli oldugun belli. ben de yakin zamanda vatani birakip golddan i5 4960k ve geri kalan bilesenleri aldim. biraz daha pahali olmasina karsin en ufak sorun cikmadi cok sukur gayet memnunum.
    umarim en kisa zamanda durum cozulur, kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer işlemci soğutucusu takarken ( özellikle ayrı satılan kule tipi soğutucular) o tarz çizikler oluşması bu işin normalidir. yani ortada bi sorun filan yok sizin kuruntunuz. üstte çizik olması işlemciye etkisi sıfırdır ki dediğim gibi montaj esnasında çok olur.
  • Degismezse mahkemeye ver. Iade urunu olabilir.

• THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Hayır kardesim ayrı bi sogutucu kulanmadı kenfdi kutusundaki sogutucu kulandı sadece 1 kere montaj edilip cıkarıldı islemci kutusundan cıktıgında darbeliydi montaj esnasında olmadı montaj esnasında olsaydı benim hatam olurdu ve vatanı sorumlu tutamazdım o yüzden yapmadigim bisey icin sorumluluk alamam vatan montaj sırasında yapabilecegimi ileriye sürerek islemci servise gitti bende kutudan cıkarken darbeli oldugum icin gönül rahatlıgıyla yolladım
  • Degismezler diye bi kural olamaz islemci kutudan cıktıgında darbeli cıktı 1 kere montaj yapıldı cıkarılıp geri gönderildi o benim sucum degil kendilerinede ilettim darbeli olan yerin montaj esnasında darbe yemesinin imkanı yok darbeleri olan yerlerin alt kısımları günesi tutunca parlama oluyordu
  • İyice gözüm korkmaya basladı bu arada geçmiş olsun yarın bende gidip işlemci ram harddisk SSD falan alıcam ama korkuyorum artık sorunlu mal falan çıkar diye ne yapmak lazım hiç bilemiyorum

• MindLessRookie kullanıcısına yanıt
    Tskler ederim kardesim ben vatandan 2 ay önce anakart almistim MSI GAMING7 islemci yuvası hasarlıydı götürdüm anında kupon verdiler ram aldim bozuk cıktı götürdüm aldılar ilk defa islemci konusunda almamazlık yaptılar islemciye yapabilecegimiz bisey yok servise gidip gelmesini bekliyecegiz dediler artık vatana ne kadar güvenilir orası servisten gelince belli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafamhoss

Tskler ederim kardesim ben vatandan 2 ay önce anakart almistim MSI GAMING7 islemci yuvası hasarlıydı götürdüm anında kupon verdiler ram aldim bozuk cıktı götürdüm aldılar ilk defa islemci konusunda almamazlık yaptılar islemciye yapabilecegimiz bisey yok servise gidip gelmesini bekliyecegiz dediler artık vatana ne kadar güvenilir orası servisten gelince belli olacak

Çoğu ürününü vatandan aldım kasa anakart power supply monitör ama sorun cikmadi ama artık almayı düsünmüyorum fiyatlar bariz yüksek o yüzden eksen bilgisayardan almaya karar verdim arada en az 200 tl oynuyor bu cok yüksek bir rakam aradaki farka birde SSD alırım eksenden ben bu kadar şikayet olunca insan korkuyor artık almaya

• quote:

Orijinalden alıntı: kafamhoss

Degismezler diye bi kural olamaz islemci kutudan cıktıgında darbeli cıktı 1 kere montaj yapıldı cıkarılıp geri gönderildi o benim sucum degil kendilerinede ilettim darbeli olan yerin montaj esnasında darbe yemesinin imkanı yok darbeleri olan yerlerin alt kısımları günesi tutunca parlama oluyordu

Yani kardes inat ederlerse yasal olarak her hakkını kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Muhtemelen iade üründür.

Kayıtsız şartsız 15 gün içerisinde aldığınız ürünü geri iade edebilirsiniz vatana.

Onu üründeki sıkıntıyı söylemeden önce yapıcaktı ki elden alımlarda 15 gün iade yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bandı siz açtıysanız kullanılmış olmasına imkan yok o bantlar söküldüğünde geri kapatılması mümkün değil, üretim sırasında olabiliyor bu tarz şeyler, bazılarında iz kalabiliyor mesela, hatta parmak izi olan işlemciler vardı, bir sıkıntı yaratmaz.

+1
    Bari oc potansiyeline baktıktan sonra iadeye karar verseydiniz. :)

4770K almıştım zamanında,işlemci üzerinde çizikler vardı,iade etmeden önce oc potansiyeline bakayım,sonra iadeye götürürüm dedim,iyiki de potansiyeline bakmışım.Forumda nadir 4770K işlemcilerdendi..

• servis kulanıcı hatası verirse isin pesini bırakmam vatan tekniklede görüstüm bana söyledigi söz su islemcinin 1 günlük oldugunu belirttik kulanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum pazartesi gelin mail atıp ürünün durumunu ve neden darbeli oldugunu ögrenelim dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafamhoss -- 17 Aralık 2014; 23:34:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.