Şimdi Ara

Vatan İ5-4690K CİZİK DARBE ANLAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaslar Vatandan Dun Gece 7 Sularında i5-4690k islemci aldım isinin haylibeyti olan bi abimiz var islemciyi taktim kasan hazır lakin islemcinin üst ve altında ufak darbeler var dedi bende oraya giderek darbeleri incelemeye basladım tabi o süre zarfında saat 22.30 olmus neyse ertesi gün vatanın yolunu tutum islemcinizde söyle söyle darbeler var dedim kendiside inceledi ve ürünü geri alamıyacagını söyledi dün getirseydiniz alırdık dedi bende tabi sinirli bi sekilde 22.30 da gelip sabaha kadar kapının önünde sizi bekliyemem ya dedim yetkili kiside sogutucuyu montalarken yapmıs olabilirsiniz dedi bende öyle biseyin mümkün olmadigini illetim ve siz bana teşir ürünü vermediginize eminmisiniz dedim kendiside hayır dedi islemciyi servise yoliyalim dedi bende dün 7de sularında aldigim 1 günlük islemcimi servise niye yoliyim dedim kendiside bizim yapabilecegimiz bisey yok dedi 1 günlük yeni sayilan bi islemcinin böyle üst 2 alt 1 almak üzeri 2 darbeli cıkmasına biraz sinirlendim neyse bugun islemciyi vatana teslim ederek servise vermelerini sagladım yanlız dikatimi ceken darbeleri olan yerleri günese tutuncaparlamalar olusuyordu tabiki birde islemcinin darbeleri olan 1 yerinin altında bi darbe izi daha vardı bende yetkiliye kulanici hatası diyorsunuzda bu altaki darbe izi ne oluyor onuda ben yapmis olamam ya simdi merak ettigim konu su arkadaslar bana teşir ürünü vermis olabilirler bu servise gidince daha önce kulanilmis ve o yüzden bu darbeler ulusmus diye bilirler veya islemci fabrika cikis hatalıda olabilir sizce sonuc ne olur Resim Örnektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafamhoss -- 16 Aralık 2014; 20:28:45 >

• İşlemcilerde teşir ürünü olmaz. alttaki pin yüzeyinde de çizik ya da darbe izi yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilirdiniz ürünü. ve belirttiğiniz gibi ürün daha önce kullanılmış olabilir, keşke aldığınızda bandrolü ve alt yüzünü kontrol etseydiniz kullanıma dair bir iz var mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 16 Aralık 2014; 20:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen iade üründür.

Kayıtsız şartsız 15 gün içerisinde aldığınız ürünü geri iade edebilirsiniz vatana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Muhtemelen iade üründür.

Kayıtsız şartsız 15 gün içerisinde aldığınız ürünü geri iade edebilirsiniz vatana.
    vatana götürüp iade istedim aksam getirsediniz alırdık sabah getirdiniz almıyoruz sacmalıgını işittim ürün bugun servisle yola cıkmıs görünmekte sonucta o ürün sıfır diye alındıysa en ufak bi cizik darbe kabullenmem söz konusu degildir sonucta sıfır parasi verilip alındı simdi bi telefoncuya girersiniz dersiniz ben su telefonu almak istiyorum alacaginiz ürün sıfır diyelim telefonda bi cizik darbe görseniz alırmısınız almasanız sonucta sıfır cihaz parasını verip alıyorsunuz 2 ci el degil o yüzden benim aklıma takılan servesin cevabı kararı ne olacak onu merak ediyorum bunlar kulanilmis ürünü bana vermis olabilirler servis derse kulanılmıs kulanıcı hatası vatan sucu bende bulacak eminim kendini kurtarmak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafamhoss -- 16 Aralık 2014; 22:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kafamhoss

vatana götürüp iade istedim aksam getirsediniz alırdık sabah getirdiniz almıyoruz sacmalıgını işittim ürün bugun servisle yola cıkmıs görünmekte sonucta o ürün sıfır diye alındıysa en ufak bi cizik darbe kabullenmem söz konusu degildir sonucta sıfır parasi verilip alındı simdi bi telefoncuya girersiniz dersiniz ben su telefonu almak istiyorum alacaginiz ürün sıfır diyelim telefonda bi cizik darbe görseniz alırmısınız almasanız sonucta sıfır cihaz parasını verip alıyorsunuz 2 ci el degil o yüzden benim aklıma takılan servesin cevabı kararı ne olacak onu merak ediyorum bunlar kulanilmis ürünü bana vermis olabilirler servis derse kulanılmıs kulanıcı hatası vatan sucu bende bulacak eminim kendini kurtarmak icin

Alıntıları Göster
    Kutunun 2 tarafında yer alan güvenlik bantları kapalıysa daha önce açılıp kullanılmış olmasına imkan yok
    Çünkü bunlar özellikle Intel Factory Sealed yazan küçük bant öyle bir yapılmış ki tekrar kapatıldığında ilk yapıştırıldığı gibi olmuyor.
    Sizi şüphelendiren izler muhtemelen imalat esnasında oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

Kutunun 2 tarafında yer alan güvenlik bantları kapalıysa daha önce açılıp kullanılmış olmasına imkan yok
    Çünkü bunlar özellikle Intel Factory Sealed yazan küçük bant öyle bir yapılmış ki tekrar kapatıldığında ilk yapıştırıldığı gibi olmuyor.
    Sizi şüphelendiren izler muhtemelen imalat esnasında oluştu.

Alıntıları Göster
    ürün iade üründürür %90 başka bi açıklama aklıma gelmiyor

• 14 veya 7 gün içinde (tam hatırlayamadım)koşuksuz şartsız iade edebiliyorsunuz süreyi uzatmaya çalışıyolar işte :

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

14 veya 7 gün içinde (tam hatırlayamadım)koşuksuz şartsız iade edebiliyorsunuz süreyi uzatmaya çalışıyolar işte :
    Hangi ürün olursa olsun nerden alınırsa alınsın ürünü kayıtsız sartsız mazeretsiz iade etme hakkınız var yasa gereği ve bu hakkınısız kullanın , hakkınızı yedirmeyin ,
    2. Olarak ürün başka birinden iade olabilir ki vatanın klasik huyu ve bence en cok şikayet aldığı konu iade ürünleri alıp tekrar satmasıdır , keşke ordan alırken ürünü açıp baksaydınız hemen değiştirirsiniz .
    Ama sunu unutmayın 15 gün içinde iade hakkınız vardır karşı çıkamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingtodeclare

Hangi ürün olursa olsun nerden alınırsa alınsın ürünü kayıtsız sartsız mazeretsiz iade etme hakkınız var yasa gereği ve bu hakkınısız kullanın , hakkınızı yedirmeyin ,
    2. Olarak ürün başka birinden iade olabilir ki vatanın klasik huyu ve bence en cok şikayet aldığı konu iade ürünleri alıp tekrar satmasıdır , keşke ordan alırken ürünü açıp baksaydınız hemen değiştirirsiniz .
    Ama sunu unutmayın 15 gün içinde iade hakkınız vardır karşı çıkamazlar

Alıntıları Göster
    AYIPLI MAL VE HİZMET: Satın alınan malın ayıplı olduğu anlaşıldığı takdirde 15 gün içinde iade edilebilecek. Tüketici aldığı malı iade ettiğinde parasını geri alma, ayıp oranında indirim ve ücretsiz onarımı seçeneğini talep edebilecek. Burayı okursanı haklarınızı daha iyi ögrenebilirsiniz hocam ;

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 16 Aralık 2014; 23:39:03 >

• kafamhoss K kullanıcısına yanıt
    Biraz cazgır olmak lazım böyle durumlarda, benimde başka bir ürün ile ilgili iade sorunum oldu. Bağırıp mahkemeye gideceğim diyene kadar alamayız dediler, sonra kabul ettiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: mysetdreams35

Biraz cazgır olmak lazım böyle durumlarda, benimde başka bir ürün ile ilgili iade sorunum oldu. Bağırıp mahkemeye gideceğim diyene kadar alamayız dediler, sonra kabul ettiler..
    Vatan Bilg. Pişmanlıktır.
    İnventus'tan falan yapın alışverişi az pahalıdır ama müşteri hizmetleri iyidir.
    Şirket reklamı yapmıyorum sadece gerçekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysetdreams35

Vermis oldugunuz cevaplar icin hepinize ayrı ayrı tesekürler ederim arkadaslar ben ürünü alıp getirip montajını yaptim durumu fark etince götürdüm siz montaj yaparken bu hale getirmis olabilirsiniz dediler sizlere soruyorum arkadaslar islemciyi anakarta montaj yaparken yukarda belirtigim sekil olması mümkün mü yani montaj yaparken anakart veya sogutucunun islemciyi o hale getirmesinin bi imkanı varmı sizce sag olsun burda isinin ehlibeyti olan abilerim vardı tanıstım bana verdikleri cevap su islemciyi istedigin kadar montajla islemci hicbir sekilde o hale gelmez sana verilen ürün iade ürünüdür sana yıkmaya calisiyorlar dedikleri budur

• quote:

Vermis oldugunuz cevaplar icin hepinize ayrı ayrı tesekürler ederim arkadaslar ben ürünü alıp getirip montajını yaptim durumu fark etince götürdüm siz montaj yaparken bu hale getirmis olabilirsiniz dediler sizlere soruyorum arkadaslar islemciyi anakarta montaj yaparken yukarda belirtigim sekil olması mümkün mü yani montaj yaparken anakart veya sogutucunun islemciyi o hale getirmesinin bi imkanı varmı sizce sag olsun burda isinin ehlibeyti olan abilerim vardı tanıstım bana verdikleri cevap su islemciyi istedigin kadar montajla islemci hicbir sekilde o hale gelmez sana verilen ürün iade ürünüdür sana yıkmaya calisiyorlar dedikleri budur

Alıntıları Göster
    Ürün sizde dimi hocam servise vermediniz ?

• quote:

Alıntıları Göster
    ürünü malesef servise yoladık siz montajlarken darbe olmus diyince mecburen vatana verdim 15.30 da sanirim servise verilmistir lakin isin özü öyle degilmis montaj sırasında islemcinin cizilmesi darbe yemesi mümkün degildir resimde gösterdigim sekilde yarin ilk isim vatana gidip müdüriyetle görüsmek olacak isten anlamayan birisini oraya koymuslar montaj yaparken yapmıs olabilirsiniz filanda falandsagolsun burda isini iyi yapan abilerim sayesinde montaj yaparken ürünün o sekilde zarar gelmesi mümkün olmadıgını belirtiler ürün kargoya verilmisse bile orası beni alakadır etmeyin bu saaten sonra neden mi ayıplı ören vermeleri montaj yaparken islemcinin darbe yemesi söz konusu degildir yarin gidip müdiriyetle konustuktan sonra ayıplı ürün montaj yaparken islemcinin o sekilde darbe yemiyecegini bile bile serverise yoladılar müdiriteyyele konusacagim iade veya yarin cek alamasam mahkemeye basvurracagim benim sucum olmayan bisey icin 15 20 gün beklemek zorunda degilim

• quote:

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda 4690 aldım ve aynı izler vardı, kutusu bandrolü sağlam ve ilk açılışı ben yaptım.
    Kafaya takılacak bir durum değil muhtemelen test süresince oluşan hasardır..
  • quote:

ürünü malesef servise yoladık siz montajlarken darbe olmus diyince mecburen vatana verdim 15.30 da sanirim servise verilmistir lakin isin özü öyle degilmis montaj sırasında islemcinin cizilmesi darbe yemesi mümkün degildir resimde gösterdigim sekilde yarin ilk isim vatana gidip müdüriyetle görüsmek olacak isten anlamayan birisini oraya koymuslar montaj yaparken yapmıs olabilirsiniz filanda falandsagolsun burda isini iyi yapan abilerim sayesinde montaj yaparken ürünün o sekilde zarar gelmesi mümkün olmadıgını belirtiler ürün kargoya verilmisse bile orası beni alakadır etmeyin bu saaten sonra neden mi ayıplı ören vermeleri montaj yaparken islemcinin darbe yemesi söz konusu degildir yarin gidip müdiriyetle konustuktan sonra ayıplı ürün montaj yaparken islemcinin o sekilde darbe yemiyecegini bile bile serverise yoladılar müdiriteyyele konusacagim iade veya yarin cek alamasam mahkemeye basvurracagim benim sucum olmayan bisey icin 15 20 gün beklemek zorunda degilim

Alıntıları Göster
    Arkadaslar simdi islemciyi anakarta montaj yaparken yukarda resimde bilirtigim gibi olması mümkünmüdür yani islemciyi anakarta montajlarken resimdeki gibi darbe yemesi mümkünmüdür bilgisi olan bi arkadas cevap verebilir mi

• quote:

Arkadaslar simdi islemciyi anakarta montaj yaparken yukarda resimde bilirtigim gibi olması mümkünmüdür yani islemciyi anakarta montajlarken resimdeki gibi darbe yemesi mümkünmüdür bilgisi olan bi arkadas cevap verebilir mi

alt kısımda darbe veya hasar gözükmüyorsa alın kullanın uğraştığınıza değmez. eğer o kısımda darbeyle ilgili en ufak bir iz oluşmuş ise direk iade talep edin ve biraz cazgır olun tabi

onun dışında soğutucuyu takarken üst tarafı çizmiş olabilirsiniz ama bu çizikten öteye gitmez eğer üzerine çıkıp zıplamadıysaınız

• kafamhoss K kullanıcısına yanıt
    keşke vermeseydiniz servise hocam
  • quote:

keşke vermeseydiniz servise hocam
    Bandı siz açtıysanız kullanılmış olmasına imkan yok o bantlar söküldüğünde geri kapatılması mümkün değil, üretim sırasında olabiliyor bu tarz şeyler, bazılarında iz kalabiliyor hatta parmak izi olan işlemciler vardı, bir sıkıntı yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Aralık 2014; 23:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bandı siz açtıysanız kullanılmış olmasına imkan yok o bantlar söküldüğünde geri kapatılması mümkün değil, üretim sırasında olabiliyor bu tarz şeyler, bazılarında iz kalabiliyor hatta parmak izi olan işlemciler vardı, bir sıkıntı yaratmaz.

Alıntıları Göster
    Simdi vatana gidip mudüriyetle konusacagım ve orda beni sorumlu tutupta 1 günlük islemciyi serverise yolamama neden olan sahisi sikayet edecegim iade veya cek istiyecegim 1 günlük islemciyi servise degil onlara iade etmem gerekiyordu ama hicbiseyden anlamayan bi adam yüzünden islemci servisle gönderildi
    giden islemci beni ilgilendirmiyor ben acıklamamı yapıp montajlarken öyle biseyinde mümkün olmayacıgını iletecegim büyük ihtimal test sonucunda olusan darbelerdir oda beni ilgilendirmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.