Şimdi Ara

Vatan monitör dahil 11.260 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    www.vatanbilgisayar.com
    VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-24-xg2401-144hz-profesyonel-oyuncu-monitoru.html

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Bu ips değil galba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphoneseci İ kullanıcısına yanıt
    vatanda bu kadar :) TN panel renkler cöp ama vatan istiyorsun 1800 e bu var kaldi ki bu da ips degil VA:
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 23,5" LC24FG73FQMXUF Curved Monitör - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-23-5-lc24fg73fqmxuf-1ms-mprt-144hz-full-hd-curved-gaming-monitor.html

DisplayPort kablosu çıkıyırdur herhalde kutu içinden dimi okadarda değildir yani 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneseci -- 14 Aralık 2018; 23:3:16 >
    Prof. felan değilim. Ben daha önce öneri yapmıştım. Vatan'dan kürdan bile almam:D İndirim olursa öneririm. Bilgisayarın en önemli bileşenleri güç kaynağı ve anakarttır. Ekran kartına dünya kadar para verip güç kaynağında pintilik yapmayın.
  • Hakkaten 11.000tl bütçeyli pcye ne kadar kötü kasa ve güç kaynağı seçiyorsunuz. En azından bir phanteks p350x ile adam akıllı bir psu şeçin en azından. Bütçe kısıtı varsa en azından ucuz bir işlemci anakart ikilisi seçin de yeni gen işlemciler çıkınca fazla üzülmeyin hem amd hem de nvidia tarafında.

Yerinde olsam rtx2070 armor

İ5 8400

B360 mobo

2666mhz ya da 3000mhz 16gb ram

Bahsettiğim gibi bir kasa ve psu

Monitör olarak da dell s2716dg ya da s2417dg ve ya lg 34uc89g-b (baya uçmuş)gibi bir monitör alıp oyun keyfimi maksimum seviyeye çıkarıp işlemciye düşen yükü de azaltırdım.

Vatan monitör dahil 11.260 ₺

Geri kalanla da muhtemelen s2417dg ya da 1080p 144hz gsync monitör alabilirsin.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Kasa önemsiz diye en düşük fiyatlıyı seçtim senin önerdiğinle benimki arasındaki fark nedir. Hacı sende psu yu corsair seçmişsin diğer arkadaş corsair sevmiyor 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneseci -- 14 Aralık 2018; 23:38:42 >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    Bunu itopyadan mı topladın itopya ve sinerjide çok fazla şikayet var ürün alımı sonrası müşteri ilişkileri berbatmış bi sorun olsa güme gidecez yani bize inventus yolu gözüküyor eğer yılbaşında inddirim olursa bi ihtimal vatan olabilir i5 9600k ya önereceğin ana kart var mı z390 kötü mü

• Vatandan uğraşırım dersen bi pc topla aga indirim olursa vatandan alırım yoksa inventustan alıcam

• yüzlerce kez söyledim tekrar söylüyorum vatandan sistem toplanmaz vatan kuru normaldan fazla sayıyor o yüzden normal 1 tb hdd diger fitmalarda 260 iken vatanda 330 tl aşırı derecede fayiş fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneseci

Vatandan uğraşırım dersen bi pc topla aga indirim olursa vatandan alırım yoksa inventustan alıcam
    Vatan'dan uzak dur:
    www.sikayetvar.com
    Vatan Bilgisayar - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar

Z390 alman da i5 9600k alman da gereksiz. O yüzden daha ucuz bir ikili önerdim. Kimin ne dediği önemli değil corsair vs serisi psu önerilmiştir belki ondan beğenmemiştir arkadaş. Şeçtiğim psu 80+ gold corsair marka bir psu. Herhangi bir kalitesizlik söz konusu değil ki corsair en baba psuların da üreticisidir. Site incehesap.com. Akakcede oyu yüksek bir firma. İstersen kasadan biraz kısabilirsin. Gaming pc topluyorsan önemli olan kullanağın monitör onun çözünürlüğünde darboğaz yapmadan maksimum fps ile çalışacak bir gpu cpu ikilisi.

İstersen sana tartışmalı ama daha farklı bir ikili önerebilirim.

Gpuyu vega 56 nitro plus

İşlemciyi r5 2600

Ramleri gskill sniperx 3200mhz 2x8gb ram

Moboyu msi b450 gaming pro ac

Monitörü de samsungun freesync curved 1080p 144hz olarak seçebilirsin. Bence çok da güzel olur. Ama bunları tek bir yerden toplayamazsın muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneseci

Kasa önemsiz diye en düşük fiyatlıyı seçtim senin önerdiğinle benimki arasındaki fark nedir. Hacı sende psu yu corsair seçmişsin diğer arkadaş corsair sevmiyor 😃
    Corsair vs serisini sevmiyorum. Daha önce açtığın konuda şunu yazmıştım.

quote:

Corsair vs serisi vasat bir güç kaynağı. Google aramasına "Corsair vs cızırtı" ve "Corsair vs reset" yazınca ne demek istediğimi anlarsınız. Corsair alınacaksa TX750M 80+ GOLD öneririm. Fiyatı fazlaysa FSP HA650M Hyper M85+ 650W 80+ BRONZE

Kasa olarak P300'ün gelişmişi PHANTEKS P350X'te ön havalandırmayı daha iyi yapmışlar. Windows'a o kadar para vermeyin.

urun.n11.com
    İşletim Sistemi - Windows Satın Alma & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/isletim-sistemi/windows-10-pro-3264bit-keylisans-anahtari-P286145292

https://forum.donanimhaber.com/inventus-guvenilir-mi--136207283-4#136234281

Sen aldirma phakteks tabiki iyi bir marka modelde iyi sayilir bende enthoo pro m kullaniyorum kaliteli fakat islemci anakarttan kisip kasaya yatirip yapmak sence ne kadar mantikli? benim bütce sorunum yok phantkes alirim. Dark N10 nun nesi varmis? 5 tane fanla beraber geliyor ic hacmide yerinde gayet yerinde bir psu 314 lira.. Nesi seni etkiler ki? sharkoon wpc 750w 80+bronze ve 3 yil garantili, hadi bir tik arttiralim fsp hydro 700w al 5 yil garantili 500 küsür lira. TX750 kötü degil tabiki ama bu tercih meselesidir. Kimisi anakart islemciden kismaz kimisi görüntüden kismaz. Bu konu hakkinda niye söyle niye böyle yapiyorsunuz diye sizlanmak dogru degil. Herkes önerisini yapsa kenara cekilse ne kadar güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 15 Aralık 2018; 0:41:16 >
    Hacı abi şu ekran kartını rtx değilde 1070 e çekeyim diyorum ileride ekran kartını upgrade edebilir miyiz bunun için ne gerek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.