Şimdi Ara

VATAN PC 5S APPLE GARANTİLİ Mİ NASIL ANLARIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ablamın ıphonu 1 yıl gosterıyor
    Benim ipod 2 yıl gosterıyor
    Turkıye cihazları 2 yıl'da apple store bakıyor
    Ama diğer cihazlara ilk yıl apple şkinci yıl dist bakıyor sanırım

evet dostum tam olarak öyle. bugün vatandan i5s aldım şimdi kontrol ettim 2 yıl garantili görünüyor. kutu üzerinde de kod olarak zaten tu/a yazıyor. 2 yıl direkt appledan hizmet alabileceğim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen beyler kesin bilgi vatan bilgisayar dan aldım bende apple garantili
  • Bende vatandan iphone 5s aldım hatta servise gönderip değiştirdim bile vatanın garantisi iyi ve fiyatta normal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ireemm1 -- 16 Nisan 2014; 0:35:46 >
  • İnternet üzerinden alsam bir sıkıntı çıkar mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-32-gb-akilli-telefon-silver.html#genel-bakis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ireemm1

Bende vatandan iphone 5s aldım hatta servise gönderip değiştirdim bile vatanın garantisi iyi ve fiyatta normal bence

Bende tuş sallanma sebebi ike göndericem yeni bir cihaz gelirmi ? Ne kadar ödediniz

• Tuş sallanma sorununu ben Apple Store'da sormuştum normal dediler, değişim yapmıyorlar ondan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemmree

arkadaşlar merhabalar. yarın vatan bilgisayardan iphone 5s alacağım 1934 lira. fakat alacağım bu iphone'nun türkiye applestore garantisi altında oldup olmadığını nasıl anlayabilirim. internet sitelerinde apple garantili demişler ama ben pek güvenmiyorum açıkçası kendim bunu bir şekilde teyit etmem lazım almadan önce. bir de eğer apple garantili ise 2 yıl mı garanti süresi yoksa 1 yıl mı oluyor ?

son olarak fiyat nasıl ?http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-16-gb-akilli-telefon-silver.html

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben vatandan ipad 4 aldım garanti bitimine yaklaşık 6 ay kala apple yetkili servisine verdim sıfırını gönderdiler. bir sorun olsaydı aynısı bende de olurdu. vatandakilere sorarsan da sorma derim çünkü benim orada gördüğüm çoğu personel mağaza benim havasında. ipade hafıza kartı takılabilceğini söylmişti bitanesi :D retina ekranında ne olduğundan haberi yoktu.. bir de böyle çok düşünmene gerek yok apple garantisi altında olduğuna dahil belge iste ya da seri no dan kontrol etsinler sonuçta kutunun altında da yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 12 Aralık 2014; 14:11:39 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.