Şimdi Ara

VATAN PC 5S APPLE GARANTİLİ Mİ NASIL ANLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar. yarın vatan bilgisayardan iphone 5s alacağım 1934 lira. fakat alacağım bu iphone'nun türkiye applestore garantisi altında oldup olmadığını nasıl anlayabilirim. internet sitelerinde apple garantili demişler ama ben pek güvenmiyorum açıkçası kendim bunu bir şekilde teyit etmem lazım almadan önce. bir de eğer apple garantili ise 2 yıl mı garanti süresi yoksa 1 yıl mı oluyor ?

son olarak fiyat nasıl ?
    www.vatanbilgisayar.com
    iPHONE 5S 16 GB AKILLI TELEFON GRİ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-16-gb-akilli-telefon-silver.html

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Konuyu görünce vatan indirimmi yaptı acaba diye daldım hemen.. garantili değil hocam sen bakma apple garantisi yazdığına hem baksana piyasa fiyatının yarısına satıyolar bence replika ürün bu demedi deme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemmree

arkadaşlar merhabalar. yarın vatan bilgisayardan iphone 5s alacağım 1934 lira. fakat alacağım bu iphone'nun türkiye applestore garantisi altında oldup olmadığını nasıl anlayabilirim. internet sitelerinde apple garantili demişler ama ben pek güvenmiyorum açıkçası kendim bunu bir şekilde teyit etmem lazım almadan önce. bir de eğer apple garantili ise 2 yıl mı garanti süresi yoksa 1 yıl mı oluyor ?

son olarak fiyat nasıl ?http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-16-gb-akilli-telefon-silver.html

türkiyeden aldıysan ilk 1 yıl apple store'dan garantisi vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: emrgzllr

Konuyu görünce vatan indirimmi yaptı acaba diye daldım hemen.. garantili değil hocam sen bakma apple garantisi yazdığına hem baksana piyasa fiyatının yarısına satıyolar bence replika ürün bu demedi deme..

hacı bende şuanda şüpheye düştüm
    vatandan kasım 2013 de ipod aldım haftaya sorunu olduğu için servise goturecegım
    apple store türkiye için garantisi oldugunu nereden anlarım
    yani belki amerika malıdır fakat vatan bize satmış olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

arkadaşlar merhabalar. yarın vatan bilgisayardan iphone 5s alacağım 1934 lira. fakat alacağım bu iphone'nun türkiye applestore garantisi altında oldup olmadığını nasıl anlayabilirim. internet sitelerinde apple garantili demişler ama ben pek güvenmiyorum açıkçası kendim bunu bir şekilde teyit etmem lazım almadan önce. bir de eğer apple garantili ise 2 yıl mı garanti süresi yoksa 1 yıl mı oluyor ?

son olarak fiyat nasıl ?http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-16-gb-akilli-telefon-silver.html

açıkçası interntte okuduğum bikaç teknoloji market yorumlarından sonra şüpheyle yaklaşır oldum. arkadaş piyasanın yarısı demiş ama apple store da 2100 lira gibi bir fiyatı var piyasanın yarısı değil yani. ama yine de almadan önce teyit etmek ondan sonra almak istiyorum herhangi bir problemde apple ile muhatap olmak istiyorum daha güvenli olacağına inanıyorum ama sorun şu ki nasıl teyit ederim.

birde uluslaarası garanti dedikleri şey 1 yıl ama ülke içinde alınan bir cihaz için bunun apple store dahil olmak üzere 2 yıl garanti vermesi gerekmez mi ? sonuçta cihazın türkiye cihazı olduğunu varsayıyoruz.

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Bi ironi yapalım dedik yani iyi ki he :) Vatan tarzı yerlerde olmaz öyle şeyler kolay kolay olursada zaten alırken ya fiyatıın düşüklüğünden siz anlarsınız paralel ithaalt olduğunu (istanbul bilişim vb. ) ya da apple garantisi altındadır diye size satamaz o cihazı.. Şu ekran görüntüsünü bi köşeye kaydedersen (apple garantisi altındadır) ve olmaz ya hani olur da aldığın cihaz paralel ürün çıkarsa her türlü öttürürsün zaten vatanı rahat ol :)
  • quote:

Bi ironi yapalım dedik yani iyi ki he :) Vatan tarzı yerlerde olmaz öyle şeyler kolay kolay olursada zaten alırken ya fiyatıın düşüklüğünden siz anlarsınız paralel ithaalt olduğunu (istanbul bilişim vb. ) ya da apple garantisi altındadır diye size satamaz o cihazı.. Şu ekran görüntüsünü bi köşeye kaydedersen (apple garantisi altındadır) ve olmaz ya hani olur da aldığın cihaz paralel ürün çıkarsa her türlü öttürürsün zaten vatanı rahat ol :)

mesela seri nosundan anlaşılmaz mı ?
    amerika mı çin mi yoksa başka avrupa devletinden çıkma mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaş tam heveslenmişim kendimi hazırlamışım alacağım cihazı şaka yapıyorsun sence ben kaldırabilir miyim bu şakayı :D neyse sonuç olarak apple garantisi vardır diyorsun... pekala teyit etmenin bir yolu var mıdır ?
  • Hocam verdiğin linkte ürün adı iphone 5s olarak yazılmış ancak resimde 5s değil 5 var bir hata olmasın......
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Hocam verdiğin linkte ürün adı iphone 5s olarak yazılmış ancak resimde 5s değil 5 var bir hata olmasın......

evet onu ben de farkettim. gold renginde 5s silverlarda 5 fotoğrafları var. birde şöyle bir not düşülmüş konuyla alakalı,

Garantidesiniz
    Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır , Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

TR den alınan cihazların apple store garantisi tüketici kanunu gereği 1 yıl değil 2 yıldır, hatta apple TR de garantinin tüketici kanunları gereği 2 yıl olacağının açıklamasını yapmıştı.... Öyle 1 yıl apple garantisi sonra da nerden aldıysan oranın kendi servis garantisi falan durumu yok, garanti TR appla da 2 yıldır
    Bilginize....

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Bu kadar pimpirikli olma bence usta çünkü aldıkta sonra bile şüphe içinde olursun .. Sana tutupta satacağı ürünün imei sini vermez adam ama aldıktan sonra git apple store a teyit ettir .. merak etme sıkıntı olmaz bu tarz büyük firmalarda..
  • Yararlı konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eemmree E kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaşa verdiğim cevap sanada gelsin o zmn :) Adam apple garantisi demiş,üretici firma garantisi demiş daha ne desin be abicim şerefsizim ürünlerimiz garantili yeminler ederiz mi yazıcak :) Al güle güle kullan cihazı fiyatlarda uygunmuş bence gayet.
  • quote:

Bu kadar pimpirikli olma bence usta çünkü aldıkta sonra bile şüphe içinde olursun .. Sana tutupta satacağı ürünün imei sini vermez adam ama aldıktan sonra git apple store a teyit ettir .. merak etme sıkıntı olmaz bu tarz büyük firmalarda..

Satacağı ürünün IMEI sini vermesi gerekmezki, arkadaş cihazı almak istediğini söyleyince çalışan kontrol için cihazı getirecek zaten, hatta kutunun altında bile IMEI yazıyo ordan bakıp kontrol edebilir içinin rahat etmesi için(Tabii mağazadan elden alırsa)
  • yani ben kasım 2013 de vatan pc den aldım ipod touch 5 'i
    apple store'a gitsem adamlar bana bu yurtdışı cihaz diyebilirler mi ?
    yani öyle birşey olabilir mi peki ?
  • quote:

Üstteki arkadaşa verdiğim cevap sanada gelsin o zmn :) Adam apple garantisi demiş,üretici firma garantisi demiş daha ne desin be abicim şerefsizim ürünlerimiz garantili yeminler ederiz mi yazıcak :) Al güle güle kullan cihazı fiyatlarda uygunmuş bence gayet.

ekmek musap çarpsın apple garantili dese inanırım valla. :D dostum öyle diyorsun da internette tüketici şikayetlerini okuyunca kanım donuyor valla her şeye şüpheyle yaklaşıyorum o yüzden, yarın öbürgün servislik olunca bi süprizle karşılaşmak hoş olmaz. ama yemin ederlerse o başka. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

quote:

Satacağı ürünün IMEI sini vermesi gerekmezki, arkadaş cihazı almak istediğini söyleyince çalışan kontrol için cihazı getirecek zaten, hatta kutunun altında bile IMEI yazıyo ordan bakıp kontrol edebilir içinin rahat etmesi için(Tabii mağazadan elden alırsa)

evet benimde anlatmak istediğim şey bu kapalı kutu üzerinde zaten imei numarası var. çok basit bir işlem imeiden teyit edip ödemeyi yapıp çıkacağım mağazadan. şuanda karabükte öğrenciyim zorluya gidip teyit ettirmem bir ayımı alır ki olan olmuş olur zaten. bi sistemleri yok mu bu adamların yahu

• quote:

emre olum neden böyle bi konu açtın
    kafamı karıştırdın iyice :D
    hiç aklıma gelmezdi böyle birşey
    benim ipodun ilanında apple garantisi yazmıyordu :D
  • 5 ay önce vatandan 4s aldım. Seri numarası ile garanti sorgulaması yaptığımda 2 yıl apple garantisi görünüyor sıkıntı yok.

selfsolve.apple.com
    Check Your Service and Support Coverage - Apple Support
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.