Şimdi Ara

vatan sana canım feda ;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
18.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tema güzel, kasa güzel, işçilikte güzel olunca, ortaya böyle birşey çıkması normal tabiiki.
    Yalnız, yan kapaktaki onca fanı boşuna koymuşsun (bence) hem görüntü kirliliği, hem de içerinin görünmesini engellemişsin..
    Bir de keşke yan kapağı orijinal Stacker kapağı şeklinde kesseydin.Çok daha güzel görünüyor o şekil..
    Kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 4 Kasım 2007; 9:20:32 >
  • stacker kasa işte budur toz bile yakışıyo bu kasaya
    mod da gerçekten 10 numara olmuş
    eline emeğine sağlık
  • bence o ışıklı cmstacker yazısı çok şekil olmuş bittim valla.bence yandaki fanları hiç uğraşmasaydın her her kapalı boşuna plexy takılmış gibi bişey oldu. kasanın altına sığdırabildiğin kadar koysatdın daha hoş olurdu bence.(3 tane sığar heralde.bide yandaki ejder resmi abartı olmuş.gereksiz.zaten vatanla ejderin bi bağını kuramadım.ama senin alttada güç kaynağı varmış.mesela 1 tane alta 2 tane plexy ye yapabilridin.bide yeşil su soğutmayla bence tam eksiksiz süper bi kasa olurdu.
  • yan kapaktaki 5 fan yerine 25 cm lik bir fan da koyabilirdin
  • Eline sağlık WeekendWarrior

''Stacker Askerde'' anladın sen onu
  • Eline sağlık mükemmel olmuş.
  • Çok güzel olmuş
  • bu nedir böle kardeşim yaaa harika ötesi yaaaaaaaa

yeni askere gidiyorum tüylerim diken diken oldu eline sağlık
  • gerçekten süper olmuş eline sağlık
  • mod çok iyi havacıya çevirebilirsen mükemmel olur cm stacker ışıklandırması gerçekten mükemmel olmuş
  • çokk fenaaa olmuşş helall olsunnn kardeşim sannaa
  • mükemmeel para olarak biraz fazla harcamışın sanırsam
  • vallahi helal olsun.eline emeğine sağlık.ama hakkatten harika bişey ya
    buna ne kadar para harcadın.sadece kaplamalara.gösterge filan değil.yani sadece yan taraftan görülenler diyelim
  • arkadaşlar saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeekendWarrior -- 5 Kasım 2007; 21:57:02 >
  • Ellerine sağlık dostum çalışman çok hoş olmuş.Ledlere taktığın dirençlerin değirleri nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Ellerine sağlık dostum çalışman çok hoş olmuş.Ledlere taktığın dirençlerin değirleri nedir acaba?

eğer 12v(sarı siyah) a 3 seri led takacaksanız 220ohm
    5v(kırmızı siyah) a 1 led takacaksanız 220ohm
    12v(sarı siyah) a 1 led takacaksanız 1k
    5v(kırmızı siyah) a 2 seri led takacaksanız dirence gerek yok
  • cok güzel olmuş eline saglık kasaya yapılacak herşeyi yapmışsın sölenecek bişey yok gercekten
  • super super super
  • Eline sağlık çok güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.