Şimdi Ara

VATAN VE ANNELER GÜNÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

quote:

Orijinalden alıntı: gizmoo

ozger77,

Size teklif edilen Braun MR 6550 MCA modeli ürün kampanyada satılandan daha üstün.

http://www.vatanbilgisayar.com/braun-mr-6550-mca-mr-6550-mca-%28mr-530-sauce%29--el-blender-seti/productdetails.aspx?I_ID=23843

Neden firmayı üçkağıtçı olarak karalıyorsunuz anlamadım ?

fiyat farkı istemişler

aynı mail banada geldi. mr 6550 ile değiştirmek istiyorum diye mesaj attım. fark isterlerse biraz zorlarım olmadı alır geçerim. onun fiyatıda kampanyalı.

mesajı nereye attın hocam ?
    noreply diyor mailde ?

fiyat yanlışı vs olsa neyse der geçerim de, eşşek kadar banner koydular sonra ürün yok elimizde tedarik te edemedik demek nasıl bi mantık.

sinboları bedava verseler almam, mr6550 yi verirlerse verirler... olmadı sanayi bakanlığına kadar yolu var...

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmoo

ozger77,

Size teklif edilen Braun MR 6550 MCA modeli ürün kampanyada satılandan daha üstün.

http://www.vatanbilgisayar.com/braun-mr-6550-mca-mr-6550-mca-%28mr-530-sauce%29--el-blender-seti/productdetails.aspx?I_ID=23843

Neden firmayı üçkağıtçı olarak karalıyorsunuz anlamadım ?

Vaaay vatanseverler en sonunda teşrif etmeye başladılar. Ürün daha üstünmüş. Üstün ama fiyat farkı istiyorlar. Bu ne demek "biz 6550 leri satamıyorduk. Onun yerinde 330 CA ya kampanya yaptık. Bir çok kişiye 330 CA sattık. Sonra kendimizi çok uyanık olduğumuz için 330 CA kalmadı deyip 6550 leri fark isteyip tüketme yoluna gidiyoruz." Hakkınızı sonuna kadar arayın. Anneler günü kampanyası yapıpta ürünü hala kargolanmayanlara yazık olmuş. Ama bunun adı vatan çok şaşırmadım.

• Muadil ürün önerilirken fiyat farkı vermemek gerekir.
    Aynı fiyata benzer ürün önermek gerekir.
    Eğer fiyat farkı istemişlerse yanlış yapmışlar.

Bir konuda haklısın ben vatanseverim. :)
  • Banada aynı mail den gelmişti. Bende sitelerinden iletişimden muadil olarak teklif ettkleri braun u istedim. daha dönüş yapmadılar. eger fiyat farkı isterlerse, kötü yere tosladılar demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

Banada aynı mail den gelmişti. Bende sitelerinden iletişimden muadil olarak teklif ettkleri braun u istedim. daha dönüş yapmadılar. eger fiyat farkı isterlerse, kötü yere tosladılar demektir.

EVET BANADA ATILDI AYNI MAİL...BLENDER SİZİN OLSUN ÜYELİĞİMİDE İPTAL EDİN DEDİM.

REZİLSİNİZ DEDİM...MUADİLİNİZİDE ALIN ... DEDİM.

İLK ALIŞVERİŞİMDİ VATAN WEB DEN. BİDAHADA YAPMAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

Banada aynı mail den gelmişti. Bende sitelerinden iletişimden muadil olarak teklif ettkleri braun u istedim. daha dönüş yapmadılar. eger fiyat farkı isterlerse, kötü yere tosladılar demektir.

iletişime yazmıştım bugun, şunu şunu vs gönderin diye, kart bilgileriniz lazım istediğiniz ürün şu kadar para ve fark alıcaz demişler.
  • vatan a benden herzaman
  • bu konuyu da silerler şimdi,
    başka konu başlığında bu konu tartışılıyordu,
    konu kapanmış nedense?
    site yöneticileri çok vatan sever heralde :)
    ürün stoğu 100 adet gösterip, 100 kişinin kredi kartından paraları çekip,
    3-4 gün sonra, kusura bakmayın maili atıp,
    size başka bi ürün versek demek yakışıyormu acaba vatan bilgisayara?
    eğer stok sorunları varsa aynı gün müşterilerine ulaşsalardı da,
    anneler günü için sipariş verip bekleyen kişileri cumartesi günü bi maille bilgilendirip mağdur etmeselerdi.

• evet,kesinlikle VATANDAN ALIŞVERİŞ YAPILMAZ.
    BLENDER MAGDURLARINDAN BİRİDE BENİM.
    REZİLLER
  • aynı mail bana da geldi arkadaşlar..Yerine Braun ve Sinbo 'dan 3-4 model öneriyorlar. İyi de anneler günü diye aldık hatta eşim annesine söylemiş bile Braun diye(ne gerek varsa).Allah'tan aynı şehirde değiliz bir iki hafta sonra götüreceğiz hediyeyi.

Fiyat farkı ödemeyi kabul etmiyorum hiçbir şekilde.

Bravo Vatan
  • Mail gelenlerden biri de benim, annemi de aradım sevinmişti kadıncağız. GErçi zaten vardı da eskimişti bayağı, eskisini de ben kullanacaktım öğrenci evimde.

Maile evet cevap verilmiyor , arama da ücretli çünkü 444 lü numara, haysiyetsizler aramaya bile tenezzül etmiyor, arayalım biraz da ordan geçirsinler bize tabi. Neyse bugün arıycam, sonra braundan teklif edilen modeli isteyecem. Tabi üstüne para filan vermem.

Utanmadan da sinbo önermişler, herhalde müşteriyi öküz yerine koymak bundan başka bir yolla açıklanamazdı. aldığım ürün 450w, sinbo lar 200w ve sinbo
  • Hanım anlamış vatanın yamuk yapabileceğini, sinboya karşı önlem almış Sen de ben braun demedim sinbo dediydim yanlış anlamışsın de

quote:

Orijinalden alıntı: alvin55

aynı mail bana da geldi arkadaşlar..Yerine Braun ve Sinbo 'dan 3-4 model öneriyorlar. İyi de anneler günü diye aldık hatta eşim annesine söylemiş bile Braun diye(ne gerek varsa).Allah'tan aynı şehirde değiliz bir iki hafta sonra götüreceğiz hediyeyi.

Fiyat farkı ödemeyi kabul etmiyorum hiçbir şekilde.

Bravo Vatan

• Merhaba,

Değişim yapılmasını istediğim ürün sizin göndermiş olduğunuz muadil ürünler listesindeki bir ürün. Eğer fiyat farkı oluşuyorsa ürün nasıl muadil olabilir. Fiyat farkı alınmadan mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İnternetten takip ettiğim kadarıyla aynı üründe benim gibi birçok mağdur var. Anneler günü öncesinde anasayfanızda büyük reklamlar yaparak sattığınız ürünün temin edilememesi biz tüketicilerin değil, Vatan Bilgisayarın hatasıdır.

Saygılarımla.

bu mesajı gönderdim bakalım, ne cevap gelecek
  • muadil önerilen braun da stokta kalmamış :) gerçi 3-5 mağazasında var ama istanbulda yok.

bakın o da elimizde yok diye bi alicengiz oyununa mı başvurdular acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

muadil önerilen braun da stokta kalmamış :) gerçi 3-5 mağazasında var ama istanbulda yok.

bakın o da elimizde yok diye bi alicengiz oyununa mı başvurdular acaba :)

yok hocam daha 5 dakika önce geldi aynı mail. yine önermişler onu
  • ya ben anneme :D pc aldım vatandan % 5 klasik bi indirim yaptılar :D dedim anneme alıyom % 50 isterik .DD:D: yapmadılar
  • quote:

Merhaba,

Değişim yapılmasını istediğim ürün sizin göndermiş olduğunuz muadil ürünler listesindeki bir ürün. Eğer fiyat farkı oluşuyorsa ürün nasıl muadil olabilir. Fiyat farkı alınmadan mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İnternetten takip ettiğim kadarıyla aynı üründe benim gibi birçok mağdur var. Anneler günü öncesinde anasayfanızda büyük reklamlar yaparak sattığınız ürünün temin edilememesi biz tüketicilerin değil, Vatan Bilgisayarın hatasıdır.

Saygılarımla.

cevap geldi.

Siparişinizin değişikliği ile igili detaylı bilgi için internet destek hattı ile görüşmeniz gerekmektedir.

• vatandab aradılar, fark istediler, hesapla bakalım ne kadar istiyorsun dedim, ıh mıh falan yaptı, birden siz 3 tane almışsınız, kampayalı 3 tane ürün alamazsınız dedi eee dedim tamam 1 tane için nihai teklifini yap dedi işin içinden bir türlü çıkamadı yarım saat sonra ararım sizi dedi kapadı
  • quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla.

cevap geldi.

Siparişinizin değişikliği ile igili detaylı bilgi için internet destek hattı ile görüşmeniz gerekmektedir.

noreply a mı mail atıyorsunuz yoksa başka bir mail adresi mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alvin55

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla.

cevap geldi.

noreply a mı mail atıyorsunuz yoksa başka bir mail adresi mi var ?

sitedeki mesajlar kısmından atıyorum soruları.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.