Şimdi Ara

Vatana Pc Toplamaya Gittim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ( Arkadaşlar vatan çok iyi değil biliyorum ama başka çarem yok )

Dün vatana gittim o mağazada oem ürünler yokmuş sonra diğer pclere baktım adam bana laptop satmaya çalışıyor. Sonra ben ona toplayacağım sistemi gösterdim ve dedi ki:

- işletim sistemi nerde ?

Bende:

- windows 10'un deneme sürümünü kuracağım dedim.

O dedi ki:

-Windowsu kurmadan driverleri görmeden onu alamazsın dedi.

Bende bundan sonra bişey demedim. Ama adamın dediği dogru mu ? Yoksa yalan mı söylüyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme sürümünü bilgisayar açıkken, yani indirme işlemini gerçekleştirip ardından kurulum şeklinde elde edersin. Deneme sürümü, Mcirosoft'un orjinal ürünüdür, belirli bir süre kullanırsın. Deneme sürümünü boot edip kurulum yapan var mıdır bilmiyorum, hiç denemedim. Gider korsan olarak USB'ye boot eder kurarsın, sonra deneme sürümünü takır takır indirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 12 Haziran 2017; 13:6:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Deneme sürümünü bilgisayar açıkken, yani indirme işlemini gerçekleştirip ardından kurulum şeklinde elde edersin. Deneme sürümü, Mcirosoft'un orjinal ürünüdür, belirli bir süre kullanırsın. Deneme sürümünü boot edip kurulum yapan var mıdır bilmiyorum, hiç denemedim. Gider korsan olarak USB'ye boot eder kurarsın, sonra deneme sürümünü takır takır indirirsin.

Sen beni anlamadın herhalde boş bilgisayara sistem kurma videoları varya ordan kuracağım. İso dosyasını arkadaşdan indirip usbye atacağım ve toplayacağım pcye takıp ordan seçip kuracağım.

• O eleman olan laleye selamimi ilet.

Sana birseyler kitleme derdinde.

Pc vatandan toplanmaz.

Pc nin parcalarini belirlersin sonra en uygun nerede arastirirsin.

İslemci vatanda ucuzdur

Ekran karti inventusda

Anakart sinerjide.

Bu sekilde en uygun sekilde alimi yaparsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahimy

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Deneme sürümünü bilgisayar açıkken, yani indirme işlemini gerçekleştirip ardından kurulum şeklinde elde edersin. Deneme sürümü, Mcirosoft'un orjinal ürünüdür, belirli bir süre kullanırsın. Deneme sürümünü boot edip kurulum yapan var mıdır bilmiyorum, hiç denemedim. Gider korsan olarak USB'ye boot eder kurarsın, sonra deneme sürümünü takır takır indirirsin.

Sen beni anlamadın herhalde boş bilgisayara sistem kurma videoları varya ordan kuracağım. İso dosyasını arkadaşdan indirip usbye atacağım ve toplayacağım pcye takıp ordan seçip kuracağım.

Ee tamam, niye soruyorsun o zaman?

• Gecen yıl vatandan pc topladım. Elemana soyledım sen toplama ıslemını yap bıos ekranını goster ben hallederın demıstım. Ben bu sekılde almıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Gecen yıl vatandan pc topladım. Elemana soyledım sen toplama ıslemını yap bıos ekranını goster ben hallederın demıstım. Ben bu sekılde almıstım

Sonra usbyi takıp işletim sistemini siz kurdunuz demi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    12 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatanda banada kiteleyeceklerdi birşeyler, eğer uyurgezer bir halde gidersen durumun kötü. Vatandan alışveriş yaparken 2 defa düşünün. Başka bir konuda, başıma geleni yazdım:https://forum.donanimhaber.com/vatandan-pc-toplatacagim-yardim-eder-misiniz--126889927#126904643
  • Ibrahimy I kullanıcısına yanıt
    Ewet

• Normal windowsu orjinal sitesinden indir, kurulum yaparken key ister ama sonrada key girebilmen için seçenek tanıyacak. Keyi sonra giricem seçeneğini seçiyosun ve bilgisayar açılıyor, oldumu sana deneme sürümü .

Bir program vardı adını unuttum internette, 5 dk da deneme sürümünü orjinal windowsa çeviriyordu, o programı bul onlada orjinal yaparsın. 200-300 tl işletim sistemine verilmez.
  • Bahsettiğiniz program KmSpico. Deneme sürümünü bu program sayesinde Win10 pro yaptım.
    Hiç sorun yaşatmadı aylardır kullanıyorum sistemi.. öneririm
  • 30 tl ye felan windows keyler satiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBoys

Bahsettiğiniz program KmSpico. Deneme sürümünü bu program sayesinde Win10 pro yaptım.
    Hiç sorun yaşatmadı aylardır kullanıyorum sistemi.. öneririm

Heh o program. Bu programı ararken trojan indirmiştim pc ye bununla aynı görevi yapan bir program indireceğim diye, sonra da uğraş uğraş durmuştum . Arkadaş söylemişti bu programı sonradan. İndiriyorsunuz, youtube dan nasıl yapılır videosuyla 5 dakikada orijinal hale getiriyor. Aylardır bende kullanılıyorum, orijinal windowsdan farkı yok, bütün arkadaşlarımda bu yolla yapmış neredeyse. Senelerdir de kullandıklarını söylüyorlar sorunsuz.

• Trojan konusu açılmışken nereden indirirseniz indirin Program illegal olduğu için Windows trojan & mallware olarak görüp siliyor.
    Programı kurmadan önce güvenlik duvarını kapatıp kurun, Zaten kullanması çok basit kurup çalıştırıyorsunuz çıkan kırmızı butona basıyorsunuz 10 saniye içinde etkinleştiriliyor. Sonrasında programı kaldırıp güvenlik duvarını açıyorsunuz ve sorun yok..
    bilmeyen arkadaslar ne indirdim diye şaşırmasınlar trojan görünce
    Tabii güvenilir kaynaklardan veya kendi sitesinden indirilmesi tavsiyemdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoBoys -- 13 Haziran 2017; 9:56:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.