Şimdi Ara

VATANBİLGİSAYAR VE LG OLED TELEVIZYON DEGISIM KUMPASI YALAN SERVIS RAPORU RESIM EKLENDI. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla bizi biraz servis tufaya getirdi. Kendileri ürün ekranı çizik yazıyorken daha sonra geldikleri yerle telefon görüşmesi yaptılar ve rapora kutu hasarlı diye ibare eklediler. Daha sonrasında bize kendilerin kutuyu almayacağını vatan'ın gelip alacağını kutunun hasarlı olduğu ve çiziği ona yordular. Bu eve gelen 2. tv oluğu için ve ilk tv'den 1,5 ay sonra geldiği için. Belki daha hızlı çözülür diye laf etmedim açıkcası fakat. Fakat sonra öğrendimki dayanıklı dövüş tarzi bir şey var vatan'da lg servis raporundaki kutu hasarlı yazısı ileri sürerek hasarlı kargoyu kabul etmişsiniz diyerekten olaydan sıyrıldı ve tv başımıza kaldı. Ama gel gelelim resimlerden görebileceğiniz üzere böyle bir çiziğe yol açabilecek bir hasar kutunun üzerinde gözükmüyor delik bile yok kutuda fakat rapora kutu delik yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Mayıs 2020; 14:4:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Anladığım kadarıyla bizi biraz servis tufaya getirdi. Kendileri ürün ekranı çizik yazıyorken daha sonra geldikleri yerle telefon görüşmesi yaptılar ve rapora kutu hasarlı diye ibare eklediler. Daha sonrasında bize kendilerin kutuyu almayacağını vatan'ın gelip alacağını kutunun hasarlı olduğu ve çiziği ona yordular. Bu eve gelen 2. tv oluğu için ve ilk tv'den 1,5 ay sonra geldiği için. Belki daha hızlı çözülür diye laf etmedim açıkcası fakat. Fakat sonra öğrendimki dayanıklı dövüş tarzi bir şey var vatan'da lg servis raporundaki kutu hasarlı yazısı ileri sürerek hasarlı kargoyu kabul etmişsiniz diyerekten olaydan sıyrıldı ve tv başımıza kaldı. Ama gel gelelim resimlerden görebileceğiniz üzere böyle bir çiziğe yol açabilecek bir hasar kutunun üzerinde gözükmüyor delik bile yok kutuda fakat rapora kutu delik yazmışlar.
    iyide dostum bu öyle göreceli birşey değil ki kutu ya hasarlıdır ya değildir

bence biraz cevval olun gidin görüşün, kutu hasarlı yazmışsın nerede hasar gel göster de adama

bunlara sesini yükseltmezsen böyle yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 11 Mayıs 2020; 14:4:19 >

• Kargo senin mi sen mi verdin kargoya?
    Yok!

O zaman kargo ile olan sorunu onların çözmesi lazım. Sonuçta kargo ile anlaşması olan onlar, ücreti ödeyen onlar.

Bu arada hangi kargo ile geldi TV?
    Ben de geçen ay vatandan TV aldım Horoz Lojistik ile geldi, sorun çıkmadı benim TV de ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Mayıs 2020; 14:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    Beyni yok, fikri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Kargo senin mi sen mi verdin kargoya?
    Yok!

O zaman kargo ile olan sorunu onların çözmesi lazım. Sonuçta kargo ile anlaşması olan onlar, ücreti ödeyen onlar.

Bu arada hangi kargo ile geldi TV?
    Ben de geçen ay vatandan TV aldım Horoz Lojistik ile geldi, sorun çıkmadı benim TV de ama...
    Hocam ill tv'yi horoz ile gonderdiler kutuda sorun yoktu fakat cok fazla olu piksel sorunu oldugu icin iade oldu. 2. seferde borusan lojistikle gonderdiler durum bu.

• Bu karakas denen servisi, lgden urun alirsaniz evinize sokmayin. Telefonlara cikan adam sizi cok yorar. Adama derdimi anlatiyorum adamin bana dedigi gelip kutunuzumu dikeyim?? boyle bir servis anlayisi olmamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Mayıs 2020; 17:33:5 >
  • Arkadaş benim başıma 10 yıl önce aldığım philips tv de geldi.Tvyi kurmak için servis geldi burası küçük yer olduğundan servisi tanıyoruz o gelmedi yerine üniversite öğrencisi bir arkadaşını görevlendirmiş neyse tv yi kurduk fişe sokar sokmaz acıldı tv de bir sorun yok.Sorunsuz teslim aldım diye imzayı attım. Sabah oldu işe gideceğim salonda 8 metre falan yeni aldık ya tv ye bir bakayım nasıl diye tv kapalı bir baktım ekranın sol alt tarafında yarım santim bir cizik öyle yeniki ciziğin çapağı üstünde.Hemen aldığım yeri aradım servis geldi rapor tuttu tv değişti. Şimdi gelelim olayın en önemli yerine .Başka marka tv satan samimi bir arkadaşıma muhabbet ederken mevzuyu anlattım hemen cevab verdi servisin saati çizmiştir diye.Düşündüm hakikaten tam olarak servisin tuttuğu yer çizilmişti.Tv alacaklara tavsiyem tvyi kapalı olarakta incelemeleri.Normalde servisler saat yüzük falan takmazlarmış. Takıyorsa ya servis değil ya işini adam gibi yapmıyordur.Geçmiş olsun peşini bırakmayın..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.