Şimdi Ara

Vatandan bilgisayar aldım ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkep

quote:

Orijinalden alıntı: Efemmm

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

kasanın kesinlikle iade olması gerekiyor.
    ati ekran kartları genelde fan hızı %100 de çok ses yapar.özellikle 4** serisinde.sıcak bir ortamda kart serinlemek için fanı %100 de çalıştırıyordur.bu da haliyle ses yapabilir.
    düzgün bir windows kurulumu , (win 7 tavsiye ederim) driver vs. ile pc de sorun çıkacağını sanmıyorum..

Kasayı sadece ati ekran kartı içinmi iade edeyim bunu tam anlamadım ama ben sesin nereden geldigini biliyorum, POWER ses yapıyor ve çok sıcak yumurta kızartacak kadar.
    sadece kasanın iade olmasından bahsettim.içindeki parçaların değil.böylelikle powerda değişmiş olur.yanlız tavsiyem montajını profösyonel birine yaptır.ayrıca o kasanın arka tahliye fanı yoksa fan takılması gerekir.o yüzden sıcak içerde boğuyo olabilir.

evet arkada fanı yokdu aldım verdim takacaklar, benimde kasa içime sinmedi bakalım yarın gidebilirsem alacagım.

• Kasanın ön tarafında da fan yok sanırım, oraya da takviye lazım, içeri doğru üfleyecek şekilde konumlandırılmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kasanın ön tarafında da fan yok sanırım, oraya da takviye lazım, içeri doğru üfleyecek şekilde konumlandırılmalı...

kasanın önünde fan var ama içerden dışarıya doğru üflüyor,

vallahi leon kardeş sen yaktın beni

bir arkadaşa tavsiye ettigim sistemin %90 aynısını aldım ama başıma bu geldi,

tabiiki şaka yapıyorum, sanırım bu hata bana denk geldi, yarın zaman bulursam izmir vatana ugrayacağım ve orada test ederek teslim alacağım yoksa izmir adliyesine kadar yolu var.

• Güzel kardeşim bileşenler de sorun yok ki, sorun montajı yapamayan beceriksiz Vatan Bilgisayar'ın elemanlarında...

Ön taraftaki fan içeri üflemeli, dışarıya olmaz ki zaten

X4 630 + 785g çipset anakart + ddr3 ram + hd4730 bu kartta kötü değildir kesinlikle
  • hocam bizim ülkede hiç bierşey doğru düzgün yerine getirlmiyorki müşteri memnuniyeti denen olay yok bi akrabamız hollandada yaşıyor bi yerden lcd televizyon almış nasıl yapmışsa bu televizyonu kendi bozmuş ve o mağaza televizyonu geri alıp yenisini vermiş bizim ülkede paranla yaptıramıyosun malesef :/ ama sen yinede şansını dene
  • yuh ön fan dışarı üflüyor ,arkada fan yok ,bir kere o kasada arkada fan olmalıydı hatta üst kısmındada büyük bir fan olmalı sıcak havayı dışarı atan ,merak ettim hangi ilin vatan bilgisayarı bu yaw,dostum ati kartlarda atinin kendi yazılımı sayesinde fan hızını düşürebilirsin
  • İzmir vatan, bu izmir vatan bana daha öncede alt tarafa ayrılmış (sanırım geri gelmiş bozuk) üstündeki jelatini yırtık ekran kartı satdı, bunu bile söylemem vede uyarmama ragmen inadına bana bunu soktular allahlarından bulsunlar.
  • quote:

İzmir vatan, bu izmir vatan bana daha öncede alt tarafa ayrılmış (sanırım geri gelmiş bozuk) üstündeki jelatini yırtık ekran kartı satdı, bunu bile söylemem vede uyarmama ragmen inadına bana bunu soktular allahlarından bulsunlar.

Zorlami soktular? Parasini odemeden urun verdiklerini daha hic gormedim, almasaydiniz..

Boyle bir sitenin varligini bilip, buraya sormadan urunu aliyorsunuz. Sonrada gelip cevirdim kazi yandi, beni yilan soktu, bidi bidi vsvs
    gelip yaziyorsunuz?

Sorarim sistemi almaya gitmeden once neden burada sorup danisip fikir almiyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axiadam
    İzmir vatan, bu izmir vatan bana daha öncede alt tarafa ayrılmış (sanırım geri gelmiş bozuk) üstündeki jelatini yırtık ekran kartı satdı, bunu bile söylemem vede uyarmama ragmen inadına bana bunu soktular allahlarından bulsunlar.

Zorlami soktular? Parasini odemeden urun verdiklerini daha hic gormedim, almasaydiniz..
    Boyle bir sitenin varligini bilip, buraya sormadan urunu aliyorsunuz. Sonrada gelip cevirdim kazi yandi, beni yilan soktu, bidi bidi vsvs
    gelip yaziyorsunuz?
    Sorarim sistemi almaya gitmeden once neden burada sorup danisip fikir almiyorsunuz?

Sen demissin soktular diye? Bende sana zorla mi soktular diye sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiadam -- 15 Haziran 2010; 15:37:59 >

• Adamlar neredeyse size kafalarından pc toplıyıp verseler siz alıcakmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih.SLIFE

Adamlar neredeyse size kafalarından pc toplıyıp verseler siz alıcakmışsınız.

allah için bi kerede yazılanları okuyan türke rastlasam,

yahu ben bilgisayarı oradan geçerken almadımki, buraya sordum ve buradaki verilen öneriler doğrultusunda aldım.
  • Alınan parçalarda sorun yok sadece kasanın bir kaç uafk ince ayara ihtiyacı vardır. Tüm kasaların ayara ihtiyacı vardır. Ben de ilk adlığımda Fell Meshcool aldım gereğinden fazla sesli çalışıyordu ön taraftaki fan 12Cmlik çok hızlı dönüyordu. Ne yaptım ona 5v verdim poweri değiştirdim işlemciye soğutucu aldım vs vs bu dediklerimin hepsini yapmak zorunda değilsiniz. Ses hangi bileşenden geliyor kasa içi hava akımı nasıl bir bakın. Yanan sigarayı kasa içerisine sokun mesela duman ne tarafa uçuyor yada öylece duruyormu.
    Kasalarda önden arkaya yada alttan üste serişn hava akımı şarttır. Kasalarda genelde görsellik güzel olsu dye sadece öne fan koyuyorlar iyi hava akımı için arkadaya bir tane koymak şart zaten egzost fan olmazsa olmaz. Eğer bu konularda hiç bilginiz yok ise bilen bir arkadaşınızla alacaksınız. O da yok ise mecbur Hazır PC ye talim. Şu kasanın kapağını açmaktan korkmayın. Açın bakın dokunun parçaları hissedin arkadaşlar Biraz fazla kaptırdım kendimi

• quote:

yazdığına bakılırsa zorla sana mal satmışlar sende kabul etmişsin. ve buraya sordum diyorsun sana zorla mal satıyorlar sonra gelip buraya konu açıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 15 Haziran 2010; 10:01:48 >
  • sapphire 4730 bende kullanıyorum fan %15 çalışıyor boşta sessiz yani
  • quote:

quote:

gelip yaziyorsunuz?

Hocam çocuğa çok fazla yüklenmemiş misin yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin
    quote:

quote:

gelip yaziyorsunuz?

Hocam çocuğa çok fazla yüklenmemiş misin yaa

Kendisi dedi soktular diye? Bende zorlami diye sordum

• Vatan Bilgisayarda sorun yaşanmaz.
  • bence kullanıcı arkadaş da biraz sorun var.ilk olarak aldığınız kasada egzos fan çıkmaz.netten incelemelerine bakın onlardada aynı şeyi göreceksiniz.ikinci olarak ön taraftaki fanın dışarı üflediğini nasıl tespit ettiniz.3. olarak fan dışarı üflüyosa bile bunun vatanla ne alakası var o kısımlar üretici montajlı çıkıyor.

Aldığını kasanın altında elle tutulup çekilecek bir bölme vardır burdan ön kapağı çıkarın ve 5.25" yuva kapaklarının kenarlarını biraz aç geri tak biraz daha zor düşer.

Ses konusuna gelince ben fısıltıya odada durulmuyo diyenleri gördüğüm için pek bişi diyemicem o konuda ama işlemci fanına kablo denk gelmiş olabilir.

Sonolarak eğer kasanın içini açıp yerinden kayan bi kabloyu düzeltemeyecek kadar donanım bilgisine sahip değilseniz sizin için notebook daha iyi olurdu.

bu arada firmayı ve çalışanlarını hemen bi kalemde kötülemeye çalışan arkadaşlarıda kınıyorum...

• bana hakaret içeren yanıt yazanlara yanıtlarım taraflı yöneticiler tarafından silinsede onları ayrıetten kınıyorum,

evet arkadaşlar bilgisayar geldi ve 12 saatdir çalışıyor şu an ne sınma nede ses var, ne olduda ses ve ısı kesildi anlamadım, bize sadece biosa yazılım atıdık dediler, ne yazımmış bu arkadaş be sorun bitti,

şimdi bu yazılımla olacak şeymi bilemem, nasıl uydulara yazılım atılınca ısı sorunu gidiyorsa bundada oluyor sanırım,

ha ayrıca ben kasanın içini açarak bazı müdahaleleri yapacak kapasitedeyim ama başıma yeni aldıgım ürünlerde gelmeyen kalmadıgı için yeni kasayı açmak istemedim ama bilgiyi aldım, işlemciyede ekran kartınada degen hiç bir kablo yokdu ilk kurulumdada görmüştüm zaten, izmir vatanda bize kurulumda kablo durumlarını söylemişlerdi, önümde açık montajlanmış kasa duruyordu sizinkide aynısı olacak demişlerdi,

ayrıca çalışan arkadaşlar çok yardımcı oldular hiç biri kötü insan değiller yada bilerek bir şey yapmış değillerdir.

• neyse birader işin hallolduya boş ver gerisini
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.