Şimdi Ara

Vatandan Dell XPS 15Z aldım 3. günde bozuldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: panicattackoff

blu ray film izleyebilirsin o cok zor birşey degilki.illa bluray surucuye gerek yok yani internette vs. başka yerlerden bulup bilgisayarına yükleyip izlersin.

sorunsuz değişim yaptığına sevindim iyi günlerde kullan cihazı...

Çok şükür halloldu bakalım.sağolun umarım birdaha sıkıntı yaşamam
  • Bir süredir nete giremedim. Yazı yazarken oluşan hissiyat Sony klavyelerle aynı. Klavye oldukça iyi olmuş bence. Sadece yukarıda yazdığım iki ufak sorun var klavyeyle ilgili. Onlar senin için sorun değilse hiç kafanı takma zaten. Isınma problemi için hala net birşey söyleyemiyorum çünkü oyun oynamadım hiç daha. Çünkü daha önce bahsettiğim hoparlör sorunu nedeniyle cihazı servise götürdüm Vatan Bilgisayar'a. Yarın kutusunu götürücem. Değişim yapacaklar. Bakalım inşallah yeni verecekleri cihazda bir sorun yaşamam.
    Pil ve Ram arızası halinde servise vermekten başka bir çaren yok kendin açamazsın makinayı. Zaten ilk iki sene yerinde garantisi var.
    Ses konusunda emin olmak için mağazada kendin denemen lazım. Ben bilgisayarı hep 2+1 sisteme bağladığım için o benim için problem teşkil etmiyo çok.
  • Vatan farkı işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

Vatan farkı işte...

Vatan'la alakası yok. Dell'in kalitesi bu. Benzeri benim de başıma geldi. Vatan kabul etmedi ama Dell değişim raporu verdi ve yeni bilgisayar verdi.
  • İnternet üzeri daha güvensiz hiç yoktan Vatan da alırken bakıyorsun mala az çok kurcalıyorsun.Bu biraz senin şansızlığın olmuş :)
  • geçmiş olsun kardeşim inşallah yardımcı olurlar
  • cok sukur halloldu arkadaslar bilgisayari teslim aldigim 5 gun oldu.gecen persembe gunu almistim sogutucuda aldim zalman.isinmayi da biraz hallettim diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnRouzha

quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

Vatan farkı işte...

Vatan'la alakası yok. Dell'in kalitesi bu. Benzeri benim de başıma geldi. Vatan kabul etmedi ama Dell değişim raporu verdi ve yeni bilgisayar verdi.

Ürünü ben İzmir Bornova'dan aldım. İstanbul Harbiye mağazasından değiştirdim. Kutusunu İzmir'de bırakmıştım. Eğer kutuyu bulamazsam Dell'e sormak zorunda olduklarını söylediler değişim için. Ben kargolattım kutusunu ve sorunsuz bir şekilde yeni ürünle değişim yaptılar.

Ben bu durumun Vatan'ın kendi insiyatifiyle olduğunu düşünüyorum. İlk cihazda arıza çıkınca Vatan'a kıl olmuştum ama adamların hakkını vermek lazım. Değişimde hiç sorun yaşamadım. Yeni aldığım cihazda da şimdilik bir sorun gözükmüyor. İnşallah da ileride bir sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidewinderr -- 12 Ocak 2012; 15:20:55 >

• Dell XPS 15Z Vatan'dan almayı düşünüyorum. Şuan fiyat 2.800lerde nasıl sizce?
  • pahalı özelliklerine göre ne amaçla kullanacaksınız en azından 540m kartlı modeli alınabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Ocak 2012; 9:37:44 >
  • Bende kararsızım açıkçası 600 tl farkta az değil ama 15z de yeni model... kesin olarak net bir şekilde 15z yi alma kesinlikle pişman olmazsın diyebilen varmı...15z nin kasası çok iyi aynı zamanda ekran olarakta çok iyi diyorlar
  • 2670 işlemcili olan modelin ekranı full hd değilmişki soğudum şimdi makineden diğeride eski model işlemci...
  • dell xps modelleri genelde sorunsuz ürünler vatanda indirimli, satılan 2200'e kadar olan modelleri hd ekran dopru ve fhd olsa 2700 ve üstü fiyata gider ne saçma bir durum fhd ekrana okadar fark verilmez yazık.bu fiyata daha iyi fhd pc'ler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

dell xps modelleri genelde sorunsuz ürünler vatanda indirimli, satılan 2200'e kadar olan modelleri hd ekran dopru ve fhd olsa 2700 ve üstü fiyata gider ne saçma bir durum fhd ekrana okadar fark verilmez yazık.bu fiyata daha iyi fhd pc'ler var.

Dell XPS 2630QM işlemcilisi fhd, fiyatı da 2150. 2670QM olanı hd.
  • quote:

pahalı özelliklerine göre ne amaçla kullanacaksınız en azından 540m kartlı modeli alınabilirdi.

iş amaçlı kullanacağım. Oyun pek oynama. Bütçem max. 3 küsür. Bir türlü karar veremiyorum.

@AnnRouzha, şimdi bunun ekranı HD değl mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-xps-15zg64p87-xps-502s-core-i7-2640qm-2.8ghz-8gb-750gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt525m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57802#allImages

ayrıca evet eski bir işlemci kullanıyor :(

• fhd ama okadar parayı vermeye gerek yo siszin yapacağınız işlerde şu modelini alabilirsinizhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-502s63p67-xps-502s-core-i7-2630qm-20ghz-6gb-750gb-156-dvdrwbr-2048mb-gt540m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=57837 biraz daha düşüğü hdd ve ram kapasitesi biraz daha düşükhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-502s63p45-xps-502s-core-i7-2630qm-20ghz-4gb-500gb-156-dvdrwbr-2048mb-gt540m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=54946 fazla vermenize luzum yok. işlemci eski değil sadece segmenti farklı i5 ler gibi 2çekirdek 4 mantıklı işlemciden oluşuyorsadece hız olarak biraz iyi,verdiğim linktekiler de 4 çekirdek 8 mantıklı işlemci vardır fhd ekrana sahipler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Ocak 2012; 15:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

quote:

pahalı özelliklerine göre ne amaçla kullanacaksınız en azından 540m kartlı modeli alınabilirdi.

iş amaçlı kullanacağım. Oyun pek oynama. Bütçem max. 3 küsür. Bir türlü karar veremiyorum.

@AnnRouzha, şimdi bunun ekranı HD değl mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-xps-15zg64p87-xps-502s-core-i7-2640qm-2.8ghz-8gb-750gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt525m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57802#allImages

ayrıca evet eski bir işlemci kullanıyor :(

Onun ekranı da fhd, 2630QM olan da fhd. 2800 küsür olanın işlemcisi çok iyi, çift çekirdek. 2630QM 4 çekirdek, 2011'in ilk çeyreğinde çıkmış. 2630QM'li olan fazlasıyla işini görür vercenik'in dediği gibi. Şu bilgisayar işini görür.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-502s63p45-xps-502s-core-i7-2630qm-20ghz-4gb-500gb-156-dvdrwbr-2048mb-gt540m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=54946

Aynısından ben de kullanıyorum. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.

• quote:

fhd ama okadar parayı vermeye gerek yo siszin yapacağınız işlerde şu modelini alabilirsinizhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-502s63p67-xps-502s-core-i7-2630qm-20ghz-6gb-750gb-156-dvdrwbr-2048mb-gt540m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=57837 biraz daha düşüğü hdd ve ram kapasitesi biraz daha düşükhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-502s63p45-xps-502s-core-i7-2630qm-20ghz-4gb-500gb-156-dvdrwbr-2048mb-gt540m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=54946 fazla vermenize luzum yok. işlemci eski değil sadece segmenti farklı i5 ler gibi 2çekirdek 4 mantıklı işlemciden oluşuyorsadece hız olarak biraz iyi,verdiğim linktekiler de 4 çekirdek 8 mantıklı işlemci vardır fhd ekrana sahipler..

Arkadaşın eski işlemci dediği, yani 2630QM ler 4 çekirdekli, yenisi, yani 2640M lar çift çekirdek. Karıştırdınız sanırım.

• tşk. ederim bilgiler için.
    Ellerinde şimdilik bu var:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-xps-502s67p67-xps-502s-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58217#allImages bunu önerir misiniz? İşlemci bakımdan bir yüksek modeli galiba? Ekranı nsl?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.