Şimdi Ara

Vatandan msi ge62 veya ge72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yarın vatan kampanyasından msi alacağım. Ancak ge62 mi ge 72 mi almalıyım ? hangisinin kronik sorunu daha az? Şuanda eski de olsa elimde 15.6 bilgisayarım var. Sürekli yanımda taşıyacağım ama 200 gram fark var zaten. Sizce aynı özellikte hangi boyut alınmalı ??

• Her ikisininde aynı donanıma sahip olduğunu varsayarak; oyun oynamayı düşünüyorsan 17.3"'lik GE72 daha mantıklı olur. İki model arasında 300 gr'lık bir fark var ama büyük ekran laptop için büyük avantaj anlamına gelir. Ayrıca çanta hediyesi de var.
  • Draker kullanıcısına yanıt
    Hocam siz aldınız mı çanta hediyesi nerde yazıyor göremedim 17.3 bende sipariş verdim.İnşallah fan sesi ve ısınması makul derecelerdedir
  • Hocam ben direk mağazadan aldım fan sesi sıcaklığı gerçekten makul, birde 7200rpm olduğu için hdd den de işlemler sırasında ses geliyor. Bu hdd dışında oldukça iyi sesi görüntüsü tasarımı, şarjı da idare eder bence boşta müzik falan çalarken 3-4 saat gider tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek eksikleri , tek renk steelseries klavye tek renk dert etmiyorsan alınır...

Ben ge62 kullanıyorum taşıma avantajı fln değilde senin isteğine kalmış bir şey bence 17.3 pek önemli değilse 15.6 alıp 17.3 e alacağın farkı donanıma yatırabilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.