Şimdi Ara

vatandayim, asus p8h67 + i5 2300 yerine mb ve cpu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Basliktaki anakart ve islemciyi revize etmek maksadi ile degistiricem.
    Anakart taki en onemli husus dahili wi fi anteni olmasi. Bu yuzden amd boardlari elemek zorunda kaldim. Aslinda sinyal kalitesi olarak dahili wifi antenli board mu yoksa usb girisli alici mi daha saglikli olur.
    Kullandigim kasa corsair carbide 400r serisi. Ekran karti msi tf3 7950 bunlari degistirmeyi dusunmuyorum,
    1 adet ocz vertex ssd ve 1 adet wd green carnier de hdd var. Yeni alicagim board ta bunlardan tam verim almak istiyorum.
    Ayrica mb deki ses kartinin temiz ses vermesini istiyorum. 1080p vb film izlerken beni uzmesin. Mobilden yazdigim icin karisik oldu biraz ama,
    Yardimlariniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: whodagang

Arkadaslar su an vatan bostancidayim,
    Anakart taki en onemli husus dahili wi fi anteni olmasi. Bu yuzden amd boardlari elemek zorunda kaldim. Aslinda sinyal kalitesi olarak dahili wifi antenli board mu yoksa usb girisli alici mi daha saglikli olur.
    Kullandigim kasa corsair carbide 400r serisi. Ekran karti msi tf3 7950 bunlari degistirmeyi dusunmuyorum,
    1 adet ocz vertex ssd ve 1 adet wd green carnier de hdd var. Yeni alicagim board ta bunlardan tam verim almak istiyorum.
    Ayrica mb deki ses kartinin temiz ses vermesini istiyorum. 1080p vb film izlerken beni uzmesin. Mobilden yazdigim icin karisik oldu biraz ama,

bütçe sınırı koymamışsınız sanırım sadece kaliteli olsun diyorsunuz ?

Mb' de dahili antenli wifi alıcısı tam bir lüxtür hiç gerek yoktur sırf bunun için anakarta ek 300 400 TL verilmez size önereceğim USB Alıcılarla daha verimli işler yaparsınız.

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    427 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    624 TL

hayırlı olsun.

Ses kartı özeldir Aslında her parçası ayrı ayrı gaming için özeldir detaylı açıklamayı sonra yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaslar su an vatan bostancidayim,

bütçe sınırı koymamışsınız sanırım sadece kaliteli olsun diyorsunuz ?

Mb' de dahili antenli wifi alıcısı tam bir lüxtür hiç gerek yoktur sırf bunun için anakarta ek 300 400 TL verilmez size önereceğim USB Alıcılarla daha verimli işler yaparsınız.

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    427 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    624 TL

hayırlı olsun.

Ses kartı özeldir Aslında her parçası ayrı ayrı gaming için özeldir detaylı açıklamayı sonra yaparım.

Murat bey,
    Butce konusunda sikintim yok cok fazla aslinda 7950 yide revize edebilirim ama powersupply yetmiycek bu sefer.
    En fazla ultra ayarlarda bf3 / bf4 oynarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Murat bey,
    Butce konusunda sikintim yok cok fazla aslinda 7950 yide revize edebilirim ama powersupply yetmiycek bu sefer.
    En fazla ultra ayarlarda bf3 / bf4 oynarim.

4770k ya asla gerek yok 4670k kafi.

7950 hayli hayli yeter şuan

Anakartta

SUPER RAID

MSI Super RAID ile sabit diskleri, SSD diskleri ve mSATA diskleri bir arada kullanarak yıldırım hızında açılışlar gerçekleştirebilirsiniz. İşletim sisteminizi, videolarınızı, hatta oyunlarınızı eskisinden kat kat daha hızlı yükleyin. RAID yapılandırmalarının sıkıntılarından uzak, daha hızlı ve daha geniş bir depolamanın keyfini tadın.

Son teknolojilere kolayca ulaşın

• Intel® Smart Response
    • Intel® Rapid Start
    • Intel® Smart Connect

özelliği ile hdd lerinizden tam verim alacaksınız.

OC Genie 4: 1 saniyede hızaşırtma

özelliği ile tek tuşa basarak OC yapabileceksiniz.

AUDIO BOOST

Gerçek ses kalitesi ve kulak zarınızı parçalayan ses deneyimi ile kulaklarınıza ziyafet yaşatın. MSI Audio Boost ile en yüksek ses kalitesi ve kristal berraklığında bir ses ve müzik deneyimi oyunlarınıza eşlik ediyor.

Ses devrelerinin tamamı diğer özelliklerden izole edildiği için artık çok daha az girişim sayesinde daha kararlı, daha zevkli bir ses deneyimi sunuyoruz.

Dahili kulaklık amplifikatörü, stüdyo kalitesindeki kulaklıkların oyun PC'nizde kullanımına izin vererek ve benzersiz bir ses deneyimi yaşatıyor.

• Stüdyo sınıfı, dahili 600Ω kulaklık amplifikatörü
    • Altın kaplama ses jakları ile daha saf ses sinyali
    • EMI korumalı ses yongası
    • Yüksek kaliteli ses kapasitörleri

aradığınız ses kartı

Ve bu kartı diğer markalardan ayıran en önemli özellik

• Military Class 4 bileşenler

MILITARY CLASS 4 BİLEŞENLER

Military Class 4, yen nesil yüksek kalite bileşenlere verilen isim. Hi-C Cap, SFC ve Dark CAPs ile PC'niz en zorlu oyun koşullarında bile çok daha kararlı çalışacak.

DARK CAP

Aluminyum çekirdek mimarisine sahip Dark CAPs, düşük ESR değerleri ve 10 yıldan daha fazla parça ile artık üst sınıf anakart tasarımlarının bir işareti haline geldi.

SUPER FERRITE CHOKE

Super Ferrite Choke (SFC), süper geçirgen ferrit çekirdeğe sahiptir. Bu sayede SFC, 35 derece gibi düşük sıcaklıkta çalışabilir, %30 daha yüksek akım kapasitesi ve güç verimliliğinde %20 artış sağlayarak daha güçlü ve kararlı bir hızaşırtma deneyimi sunar.

MILITARY CLASS ESSENTIALS

Military Class 4 bileşenlerin kalbinde, en kötü koşullarda bile sistem kararlılığını arttırmak yatar.
    Nem ve yüksek ısı koruma özellikleri ile sisteminiz her türlü koşulda rahatlıkla çalışır. Yenilenen PCB tasarımı EMI (elektromanyetik girişim) sinyallerini sınırlandırır. En önemlisi, tüm bileşenler kısadevre problemini çözen ESD korumasına sahiptir.

• Hala oradamısın.
  • i5 4670k
    msi z87-G45
    G-skill Ripjaws 4x2 GB 1866 Mhz ram aldım.
    1500 TL civarı tuttu
  • quote:

i5 4670k
    msi z87-G45
    G-skill Ripjaws 4x2 GB 1866 Mhz ram aldım.
    1500 TL civarı tuttu

Çok güzel sistem olmuş hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon Yanlış Bilgilendirme Olmuş.

-G45 yerine faz sayısı daha fazla diye -G65 modelini aldım.

@Gamer-Z teşekkürler,

Şu an için hala Msi tf3 7950 kullanıyorum bakalım bf4 te nasıl olacak mp mapler.
  • quote:

Pardon Yanlış Bilgilendirme Olmuş.

-G45 yerine faz sayısı daha fazla diye -G65 modelini aldım.

@Gamer-Z teşekkürler,

Şu an için hala Msi tf3 7950 kullanıyorum bakalım bf4 te nasıl olacak mp mapler.

siz rahat olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.