Şimdi Ara

Vavacars-Arabam.com-Otoplus-Otokoç-Carvak Güncel Satış Teklifleri 2022 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
49
Favori
50.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otobid'in 860 bin verdiği Opel Insignia 2017 aracıma(118bin); arabam.com 920 verdi ve geçen hafta sattım.
    Kendi deneyime göre sahibinden-otobid çok amatörce.Hem fiyatlandırma, hem ekspertiz(üstün körü baktılar).
    Arabam.com hem daha uzun ekspertiz(2 ayrı elemanla boya kontrolü+araç. ile sürüşe çıkma) hemde fiyat konusunda başarılardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu platformlar arasında en doğru fiyatı veren ve verdiği fiyata yakın fiyatta alan arabam.com diğerleri zaman kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yozcaliskan kullanıcısına yanıt

Aracınıza verdikleri ön teklifler neydi?

• 1640 onteklif sonrası 1580 inceleme sonrası teklif verildi. Arabam com. Simdilik sari siteye koymaya karar verdim.

• Thunderbolt5092 T kullanıcısına yanıt
    otobid ~ 937
    arabam.com~985

Arabnın ön kaputta lekesi vardı ayrıca trigger değişmemişti.trameri yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozcaliskan -- 2 Aralık 2024; 20:40:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yozcaliskan kullanıcısına yanıt

Sahibinden fiyat motorunun düşük bandı 987'den başlıyordu sanırım. (Cosmo paket; otomatik)

• dv8Stryker D kullanıcısına yanıt

Belirttiğinizden farklı durumlar mı varmış yoksa gel gel mi yapmışlar?

• Arka tamponun kucuk bir yerinde 1cm ezik vardı, bir de arka kamerayı var sanıyorlarmis benimkinde opsiyonel olarak yoktu. Biraz gel gel yapıyorlar denilebilir.

• apuskal A kullanıcısına yanıt

Gösterdiniz mi hocam son fiyat ne teklif ettiler?

• Guncel..

• Merhaba,

2023 BMW 1 serisi aracıma teklif aldım ben de. En yüksek teklifi arabam.com yaptı. Yarın sabah gideceğim. Olumlu olumsuz yazarım konuya tekrardan

• 1.3 Clio aracıma 928K verdi.

• onr4249 kullanıcısına yanıt

Online teklif mi, ekspertiz sonrası mı?

Bir de aracın özellikleri neydi?

• Bugün İzmir Gaziemir Arabam.com’a gittim

Online teklif 1904 idi. Gidince arabada hiçbir şey çıkmamasına rağmen 1750 teklif geldi. Normalde bir aralık geliyor sanırım adam da şaşırdı biraz. Anlaştığım birisi vardı zaten. Online teklif iyi olunca değerlendireyim dedim. 100 bine kadar kırarlar diye düşünüyordum ama fazlasını beklemiyordum.

Eksper sırasında başka birisiyle de tanıştım. Megane 1.3 tce joy aracını getirmişti. Ön teklif 1070 asıl teklif 985 oldu. Başka yerden 1020 teklif aldığını söyleyince 1030’a çektiler teklifi. Duruma göre pazarlık olabiliyor anladığım

Parası karşılığında eksper raporunu alamıyorsunuz. Tekrardan eksper yapmaları gerekiyor.

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Hocam nekadar bir fiyat istiyorsunuz araç için ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F30 320ied alacağım. Bu platformlara bu aracı satmak isteyen olursa verdikleri rakamın 1 tık üstüne satın almak isterim

• blasko77 kullanıcısına yanıt

1815'e anlastik hocam. Bircok al satci da 1800 teklif etti. Belki yeterince beklesem 1850-1900 arasi satilirdi ama acelem vardi biraz. Paranin faizini de dusununce hizli satmak icin okey bence

• hyundai i20 2019 1.4 mpi elite smart panorama 38.000 km hatasız boyasız değişensiz
    arabam.com trink sat
    ilk teklif:944.000
    nihai teklif:900.000
    ben memnun kaldım yeni kasasının sıfırının 1.200 olduğu piyasada bana ideal geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firestorm2321 -- 22 Aralık 2024; 22:58:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.