Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 VAXEE XE Wireless Satın Al 17 Aralık 2024 13:35 1 1 VAXEE XE Wireless Başlıkta belirttiğim mouse satılıktır. Kutuludur forumdan @BULLSHITT nickli üyeden alınmıştır 1-1.5 ay kadar aktif kullanıldı sonra oyun oynamayı bıraktığım için kenara kaldırmıştım oyun oynamaya tekrar başladım XE elime büyük geldiği için satılıktır. Tepe model daha ufak mouselarla takas olabilir.İstanbul içi test edip alabilirsiniz. Kargoyla satış yapmıyorum.Fiyat: 2750İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Gut Knife Slaughter MW VAXEE XE Wireless Galax Nvidia 3080ti SG 1 Click OC [SATILDI] MSI 3070Ti Gaming X TRIO