Şimdi Ara

vay be cyper ın en iileri bizim cafeymişde haberimiz yokmuş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cyper daki 3. klan R1453R klanındakiler bizim boludaymışda haberimiz yokmuş yaw.bi üyesi olan :KillForYou: şu an sıralamada 3. önümde oynuyo hergün gidip bakıom da o kadar iyi olduğunu tahmin etmemiştim.adam 70 lwl.bi baktım sıralamaya klan 3. o adamda 3.bide adamın bi elinde +8 mirage diğerindede +7 mi ne shard var.üstüde chitin +7 heralde.bide bloodth1ryst mi ne öle tam okuyamadım sıralamada göremedim ama adamın elinde +9 raptor var shelller +7.geçen dm dönüolardı.yanlız bu herifler sürekli kafedeler.sabahtan akşama kadar.arkada onlara özel 6 bilgisayar var hergün ordalar.ama :KillForYou: charıyla 4-5 kişi oynuyo yani sürekli biri girio tek bi kişinin deil.vay be böle ii adamların türk olması çok ii oluyo...

• anaa kilforyou klanın asistymiş onuda yeni gördüm vay bee neymiş bunlar.adamlar zaten bu charla önüne geleni doğruyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightKolik

anaa kilforyou klanın asistymiş onuda yeni gördüm vay bee neymiş bunlar.adamlar zaten bu charla önüne geleni doğruyolar...
    Killforyou ya slm söle tanır o beni (şaka şaka). Tabi böle iyi oyuncuların bizde olması iyi ama övünülecek daha ciddi şeylerimizin olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei

Killforyou ya slm söle tanır o beni (şaka şaka). Tabi böle iyi oyuncuların bizde olması iyi ama övünülecek daha ciddi şeylerimizin olması lazım

Alıntıları Göster
    arkdaş ne zaman övün biliyomusn onlar seni kastımı

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty159

Alıntıları Göster
    clana söyle zaten destructive beramustan memnun deilmiş isterlerse cyphera gelmeye hazırım ztn bizde yarı öbrgün boluya taşınıyoz cafenin adı neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: destructive

clana söyle zaten destructive beramustan memnun deilmiş isterlerse cyphera gelmeye hazırım ztn bizde yarı öbrgün boluya taşınıyoz cafenin adı neydi

Alıntıları Göster
    ona baqılırsa blackcats clanıda bizm kafede:D

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless55

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fearless55

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orjinalden alıntı: fearless55

Alıntıları Göster
    kardeş bolu da hangi cafe de ben de gelip bakiim bi merak ettim bende boludayım

• aga o da iş mi? chyperda burda 2tane +8shardı olan +9shell full +10iron bowu olan adam var sonra 4tane daha 60üstü var o da bişi mi adamların npsi 157k
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty159

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: qwerty159

• quote:

Orijinalden alıntı: évaN

quote:

Alıntıları Göster
    bi arkadaş sormuş hangi cafe diye ona cevap veriyim madrid internet cafe.bim in altında.öğleden sonra gidersen kesin birisi orda olur.yanlız dediğim gibi bu charla 4-5 kişi oynuyo hep değişio yani.yanlız kafenin iki tarafı var.onlar bilgisayar az olan tarafın en arkasında olurlar.ewt kendimi kastırmayı bende isterim ama ben ne yazıkki dies de oyunuyo adamım 49 oldu artık yeniden başlamakta istemiom.zaten orda 2-3 tane yalaka çocuk var.abi bana chitin al diip duruolar adam alacam tmm bi sus diyo hala konuşuolar.yanlız sadece bu charlada oynamıolar bi 65 lik warior var blood th1rty mi ne adı onunlada girebilirler.ama genelde bunla giriolar.saat 1 civarları git çok büyük ihtimal orda olurlar.şimdiye kadar ben 6-7 kere gittim oraya hepsindede ordalardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: KnightKolik

bi arkadaş sormuş hangi cafe diye ona cevap veriyim madrid internet cafe.bim in altında.öğleden sonra gidersen kesin birisi orda olur.yanlız dediğim gibi bu charla 4-5 kişi oynuyo hep değişio yani.yanlız kafenin iki tarafı var.onlar bilgisayar az olan tarafın en arkasında olurlar.ewt kendimi kastırmayı bende isterim ama ben ne yazıkki dies de oyunuyo adamım 49 oldu artık yeniden başlamakta istemiom.zaten orda 2-3 tane yalaka çocuk var.abi bana chitin al diip duruolar adam alacam tmm bi sus diyo hala konuşuolar.yanlız sadece bu charlada oynamıolar bi 65 lik warior var blood th1rty mi ne adı onunlada girebilirler.ama genelde bunla giriolar.saat 1 civarları git çok büyük ihtimal orda olurlar.şimdiye kadar ben 6-7 kere gittim oraya hepsindede ordalardı...

Alıntıları Göster
    madridi biliom bi özel sigara felan icildii yerler var bide en köşede 6 tane war bende hep oraya gelirim bizimde ark var onlarda cyperda ama herif ler lwl 50-53 arası adamlarda acaip para war sürekli para kasıolar

• quote:

Orijinalden alıntı: évaN

quote:

Alıntıları Göster
    @metal_king
    sana birşey söylüyicem
    La bizim ewdede Sayk0 oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

@metal_king
    sana birşey söylüyicem
    La bizim ewdede Sayk0 oynuyor.

Alıntıları Göster
    çok komiksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

beyler cyper daki 3. klan R1453R klanındakiler bizim boludaymışda haberimiz yokmuş yaw.bi üyesi olan :KillForYou: şu an sıralamada 3. önümde oynuyo hergün gidip bakıom da o kadar iyi olduğunu tahmin etmemiştim.adam 70 lwl.bi baktım sıralamaya klan 3. o adamda 3.bide adamın bi elinde +8 mirage diğerindede +7 mi ne shard var.üstüde chitin +7 heralde.bide bloodth1ryst mi ne öle tam okuyamadım sıralamada göremedim ama adamın elinde +9 raptor var shelller +7.geçen dm dönüolardı.yanlız bu herifler sürekli kafedeler.sabahtan akşama kadar.arkada onlara özel 6 bilgisayar var hergün ordalar.ama :KillForYou: charıyla 4-5 kişi oynuyo yani sürekli biri girio tek bi kişinin deil.vay be böle ii adamların türk olması çok ii oluyo...

Oynadıkları yer MAVİ İNTERNET CAFE olmasın bloodth1ryst dediğin adamı eğer oynadıysan
    counter strike dan tanıyor olmalısın... SnX clanıdan HaYaLeT Serkandı ismi sanırım. Bolulu değilim ama 4 senem geçti orada

• quote:

Orijinalden alıntı: Aville

quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

beyler cyper daki 3. klan R1453R klanındakiler bizim boludaymışda haberimiz yokmuş yaw.bi üyesi olan :KillForYou: şu an sıralamada 3. önümde oynuyo hergün gidip bakıom da o kadar iyi olduğunu tahmin etmemiştim.adam 70 lwl.bi baktım sıralamaya klan 3. o adamda 3.bide adamın bi elinde +8 mirage diğerindede +7 mi ne shard var.üstüde chitin +7 heralde.bide bloodth1ryst mi ne öle tam okuyamadım sıralamada göremedim ama adamın elinde +9 raptor var shelller +7.geçen dm dönüolardı.yanlız bu herifler sürekli kafedeler.sabahtan akşama kadar.arkada onlara özel 6 bilgisayar var hergün ordalar.ama :KillForYou: charıyla 4-5 kişi oynuyo yani sürekli biri girio tek bi kişinin deil.vay be böle ii adamların türk olması çok ii oluyo...

Oynadıkları yer MAVİ İNTERNET CAFE olmasın bloodth1ryst dediğin adamı eğer oynadıysan
    counter strike dan tanıyor olmalısın... SnX clanıdan HaYaLeT Serkandı ismi sanırım. Bolulu değilim ama 4 senem geçti orada
    HIMM ÇAĞATAY VE OLCAY İŞLETİR MADRİD İ. SEN SEN OL O ADAMLARA ÇOOOOOOOOOK DİKKAT ET. BENCE CAFELERİNE BİLE GİTME

• quote:

Orijinalden alıntı: destructive

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: destructive

sen ne anlarsın Knight'tan

• quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver2001

quote:

Orjinalden alıntı: destructive

sen ne anlarsın Knight'tan

Alıntıları Göster
    EWT İSİMLERİ ÇAĞATAYLA OLCAY GALİBA BEN TANIMIOM DA ORDA ÇAĞIRIRKEN FLN DUYDUM.NİE GİTMİYİM İCRAATLARI FLN MI VAR BUNLARIN ?? BİLELİMDE ONA GÖRE DAVRANALIM YANİ.AÇIKLARSAN ÇOK SAVİNİCEM AVİLLE KARDEŞ...İSTERSEN PM AT...

• yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

yalan
    LA NE YALANI YA SANA YALAN BORCUMMU VAR BENİM ? İŞİM GÜCÜM UOK MİLLETİ KANDIRACAM.HEM BÖLE BİŞ İ OLMASA BEN NİE YAZIIM BURAYA ? Bİ ÖĞRENMİŞİN HER B.OKA YALAN.İNAN MASSAN İNANMA.ACROBATUU KARDEŞ SENDE Bİ GİTDE Bİ GÖR GEL SONRA YAZ DA GÖRSÜN YALANI...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.