Şimdi Ara

vay be cyper ın en iileri bizim cafeymişde haberimiz yokmuş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende boluluyuuum büyük caminin orda kökezin aşasındayım evden oynuom
  • yalan fln demein %100 doğru bende biliom madrid cafenin sahipleri bunlar el moradlar lvl70
  • o clanda benim 3 tane arkdasim var knight thempler(lvl65 assist)traxex(63)blade masterrr(60) ve ovunmuyorum cunku hic yardimlari olmuyo ama artik ilk 3 te degiller cunku kolluklari yanmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

LA NE YALANI YA SANA YALAN BORCUMMU VAR BENİM ? İŞİM GÜCÜM UOK MİLLETİ KANDIRACAM.HEM BÖLE BİŞ İ OLMASA BEN NİE YAZIIM BURAYA ? Bİ ÖĞRENMİŞİN HER B.OKA YALAN.İNAN MASSAN İNANMA.ACROBATUU KARDEŞ SENDE Bİ GİTDE Bİ GÖR GEL SONRA YAZ DA GÖRSÜN YALANI...

ispat et
  • clan i sirtlayanda angleus(serkan abi)yani clan lideri clan lideri
  • clan i sirtlayanda angleus(serkan abi)yani clan lideri clan lideri
  • KARDEŞ GİTME O KAFEYE, SADECE CHARINLA İLGİLİ FALAN DEĞİL SÖYLEDİKLERİM. ÇOK GEZEN VAR O ADAMLARIN PEŞİNDE. BASARLAR Bİ GÜN KAFEYİ ( BAŞKA MEVZULAR YÜZÜNDEN) SEN ZARAR GÖRME. PİS İŞLER BUNLAR YAKININDA BİLE OLMAMAK LAZIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerty159

arkdaş ne zaman övün biliyomusn onlar seni kastımı

• kimler Bolulu ve Bolunun neresinden oldunu biyazsınlar hemşerim varmış oyunda
    ben Bolu dörtdivanlıyım ama Ankarada oturuyorum

• bende bi gün f9devil ile çay içmiştim! adam 3 şekerli içiyo öğrendim!
    bi güzel sohbet ettik adamla!
    meğer bizim bakkal amca f9devil ın ta kendisiymiş
    gösterdi bilgisayarında
    böle kıllı sakallı biri

• quote:

quote:

yalan

quote:

ispat et

bu nedir arkadaşlar kaç yıldır üyeyim hiç böyle salakça mesajlar atmadım
    1 post için deymez yapmayın böyle şeyler

hem bu KO oynayanlar insan deil mi ?
    türk olupta boluda yaşama ihtimalleri yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanvanli -- 12 Mart 2006; 15:46:22 >

• BİZ BİLSEK NE OLACAK BİLMESEK BİZENE SİZİN CAFEDELERSE
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanvanli

quote:

quote:

yalan

quote:

ispat et

bu nedir arkadaşlar kaç yıldır üyeyim hiç böyle salakça mesajlar atmadım
    1 post için deymez yapmayın böyle şeyler

hem bu KO oynayanlar insan deil mi ?
    türk olupta boluda yaşama ihtimalleri yok mu?

benim orda ban dediğim f9deville ilgili yazılan söze ban ben orda boluluyum derken gerçekleri söyledim all alla

• olsun yinede böyle bi msj atılmaz
    adam espri yapmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanvanli -- 12 Mart 2006; 16:02:40 >
  • lem 62 lwl wolf_wallesn_magesi sıra arkadaşım adam şekhil 237 xxx np si var oda cypherin en iilerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 12 Mart 2006; 16:04:06 >
  • YA NELER VAR YAA.YA BUNLAR TÜRKİYEDE OLAMAZMI SİZDE ÖLE Bİ FOBİ VAR EN İİLER KESİN YABANCI OLUR DİYE BANA SALAK SALAK ŞEYLER SÖLEMEYİN YOK YALAN YOK F9 BİZİM BAKKAL İNANMASSAN İNANMA A_P_T_A_L HERİF.İLLAKİ VİDEO ÇEKİP KOYUP G.TÜNEMİ SOKMAK LASIM BENİ SİNİRLENDİRME ŞİMDİ !!! BU ARADA AVİLLE KARDEŞ ÇOK SAĞOL UYARDIĞIN İÇİN...
  • sanane kardeşim ister inanırım ister inanmam küfür etmenin ne lüzumu var
    inanmadık diye küfür mü etmen lazım

işte senin gibi küfür edenler yüzünden oyunun boku çıktı!
    hep senin ve senin gibiler yüzünden
    rahat bırakın bizi de rahat rahat oynayalım şu oyunu

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

YA NELER VAR YAA.YA BUNLAR TÜRKİYEDE OLAMAZMI SİZDE ÖLE Bİ FOBİ VAR EN İİLER KESİN YABANCI OLUR DİYE BANA SALAK SALAK ŞEYLER SÖLEMEYİN YOK YALAN YOK F9 BİZİM BAKKAL İNANMASSAN İNANMA A_P_T_A_L HERİF.İLLAKİ VİDEO ÇEKİP KOYUP G.TÜNEMİ SOKMAK LASIM BENİ SİNİRLENDİRME ŞİMDİ !!! BU ARADA AVİLLE KARDEŞ ÇOK SAĞOL UYARDIĞIN İÇİN...

Rica ederim kardeş. Şu dalga geçmek için msj atanlarıda boşver gitsin. Var bu forumda öyle bir kaç dengesiz (lafım hak edenlere ) Onlar bu oyunu iyi oynayanları zihinlerinde Tanrılaştırmış, takla atsan inandıramazsın.

Ama şöylede bir şey var. Bu topikde cafedekilerden kaptığın bir iki taktiği vs. anlatmış olsan forum amacına da uygunluk sağlamış olurdun.
  • SAĞOL KARDEŞİM DESTEĞİN İÇİN.ADAMA BAK YA HEM BENİMLE TAŞAK GEÇİO YALAN BİLMEM NE, ZORLA SÖVDÜRÜO BENİ ONDAN SONRADA BURDA BANA AHKAM KESİO NESE SALLA GİTSİN.EĞER BOLUDA OLAN ARKADAŞ VARSA MADRİDE GİDİP GÖRSÜN BURAYA YAZSINDA İNANSINLAR.

TEKRAR TEKRAR SAĞOL AVİLLE KARDEŞ BU ARADA YİNE O KLANDA BİRİ DAHA OYNUYO ASAS NİKİ bosbos SIRALAMADA 9. İMİŞ ONUDA YENİ GÖRDÜM.BUNLARIN HEPSİ ARKADAŞ ZATEN.TAKTİKLERİ VS GELİNCE ÖLE ÖZEL Bİ TAKTİK GÖREMEDİM OYNAMALARINDA R+SKİLL KULLANIODU.1. SKİLL BARDA CAN POTU SONRA SPİKE VE BÖLE DEWAM EDİO.LİGHT FEET İ SAĞ TUŞA ALMIŞ.TABİ BU CHARLA 4-5 KİŞİ OYNADIĞI İÇİN HEPSİ FARKLI OYNUYODUR...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.