Şimdi Ara

vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
181
Favori
57.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Connecting to the iTunes Store.
    https://itunes.apple.com/us/app/where-is-my-phone/id351328057?mt=8

Şunun üstüne program tanımıyorum.Programı kurup sesinizi ya da ıslığınızı kaydediyorsunuz.

Sonra telefonunuzu kaybettiniz diyelimki koltuğun altına düştü ya da yastığın arkasına görünmeyen bir yere vs.

Islık çalıyorsunuz telefonunuz seçmiş olduğunuz sese göre buradayım diyor.

örneğin ben ıslık çalıyorum telefonum havlıyor :)

• Arkadaşlar;
    bi abimiz bize çok güzel bir uygulama var kişinin telefonunu yazıyosun neredeyse buluyo falan dedi neyse inanmadık tabi deneyelim dedik adam yazdı benim telefonu ara dedi sonra telefonda harita belirdi aranıyor falan dedi sonra o yabancı filmlerdeki gibi tarama falan yaptı harita da. sonra yavaş yavaş haritada yaklaşmaya başladı tam bizim olduğumuz yeri işaretledi. oha dedim bu nasıl bişey. neyse çok şaşırmıştım. oysa bu bi şaka programımıymış adamın kendi telefonundan buluyomuş haritadaki yerini :)

birde taa 3gs zamanlarında bi arkadaşta vardı bir program çok şaşırmıştım. arkadaş ekrana üflüyordu ekran buharlaşıyordu sonra parmağıyla ekranı siliyodu sanki cama yazı yazmış gibi oluyodu ve süperdi.

şimdi bende bir program var Paper Piano die çok güzel masada piano çalmanızı sağlıyor ve baya dikkat çekiyor denedim süper. tansiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Şunun üstüne program tanımıyorum.Programı kurup sesinizi ya da ıslığınızı kaydediyorsunuz.

Sonra telefonunuzu kaybettiniz diyelimki koltuğun altına düştü ya da yastığın arkasına görünmeyen bir yere vs.

Gece gece islik calarsam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ubus31

quote:

program calismadan calismiyor zaten merak etme..

bir de ille islık kaydetmek zorunda degilsin ne istersen istersen konus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ubus31

quote:

program calismadan calismiyor zaten merak etme..

bir de ille islık kaydetmek zorunda degilsin ne istersen istersen konus

uygulama kapalıyken çalışıyor mu ?

• Hayır.ama üstten bastıgında devamlı acık bırakabiliyorsun guc tusu ile devreye giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stidda81

Bir arkadaş metal dedektörü demiş ve bir de çalıştığını iddaa etmiş. Lütfen diyorum. Biraz daha akılcı olalım.

Lütfen olayın tekniğini anlamadan çalışmaz diye gerçek dışı yorumlarda bulunup, doğruyu söyleyen kimseleri suçlamayalım. iPhone'ların içinde bulunan dijital pusula, tüm dijital pusulalar gibi manyetometre prensibi ile çalışmaktadır. Bu manyetometrenin algılayıcısı belirli büyüklükteki metallere yaklaştırıldığında metal dedektörü programında sesli ve görüntülü uyarı yapar. Çalışma prensibi için
    en.wikipedia.org
    Magnetometer - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetometer
    bu makalede iPhone kelimesini araştırarak 3GS'ten beri iphone'larda manyetometre olduğunu görebilirsiniz.

• UP!
  • UP :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

quote:

Orijinalden alıntı: stidda81

Bir arkadaş metal dedektörü demiş ve bir de çalıştığını iddaa etmiş. Lütfen diyorum. Biraz daha akılcı olalım.

Lütfen olayın tekniğini anlamadan çalışmaz diye gerçek dışı yorumlarda bulunup, doğruyu söyleyen kimseleri suçlamayalım. iPhone'ların içinde bulunan dijital pusula, tüm dijital pusulalar gibi manyetometre prensibi ile çalışmaktadır. Bu manyetometrenin algılayıcısı belirli büyüklükteki metallere yaklaştırıldığında metal dedektörü programında sesli ve görüntülü uyarı yapar. Çalışma prensibi içinhttp://en.wikipedia.org/wiki/Magnetometer bu makalede iPhone kelimesini araştırarak 3GS'ten beri iphone'larda manyetometre olduğunu görebilirsiniz.

Denemiştim daha önce sonuç olumluydu

• Appzapp ve discovr uygulamaları harikadır. Mesela bir film söylüyorsunuz onun benzerlerlerini buluyor aynı şekilde oyun müzik programlarıda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi uygulamalar var bir tanede ben yazayım.

OnLive : Bilgisayar oyunlarını telefonda oynayabiliyorsun.L.A noire , batman arkham city, dirt 3 ve bir çok aklıma gelmeyen oyunlar.

Ben bu uygulamayı görünce vay be demiştim.Uygulama ücretsiz fakat oyunları almak ücretli.L.A noire $50 sanırım.Bu arada bazı oyunların 30 dakikalık deneme sürümü var.Mesela batman arkham city denemek ücretsiz.Fakat 30 dakikalık.

Unutmadan söylüyeyim : Kesinlikle internet baglantısı gerekli.

Galaxy S2 : Batman Arkham City oynanış videosu :
    sami samiyoutube
    Galaxy s2 onlive-ps3 gamepad-batman arkham city
    http://www.youtube.com/watch?v=aPZd73OsVKw

Galaxy Mega 6.3 : Dirt 3 oynanış videosu :
    adrianisenyoutube
    DIRT 3 Samsung Galaxy Mega 6.3 Gameplay Review
    http://www.youtube.com/watch?v=Inrx8K8x2Qc

• Eğer olay "vaayyy bee!! Bunuda yapmışlar" dedirten uygulamalarsa; benim için (daha önce defalarca kez yazılmışta olsa) öncelik SHAZAM uygulamasındır. Bundan seneler önce ilk öğrendiğimde, "hadi bakalım bunuda bilecek misin!?" deyip; yerli yabancı, bildigim bilmediğim bir çok şarkıyı aratıyordum. :) hergün rahat 15-20 şarkı arattığım oluyordu. Sonra sonra zamanla alışıp, sıradanlaşınca gercekten ihtiyacım oldukça kullanmaya başladım ve hala severek kullanırım ve iPhone'm olduğu sürece kesinlikle vaz geçmeyeceğim ender uygulamalardandır...
    Linki;

Benim için "vaayyy bee!!" dedirten, şaşkınlık ve hayret hallerine büründüren, en az shazam kadar populer olan bir diğer uygulama ise İBB CEP TRAFİK tir. Bu uygulama bir cok kişinin hayatını kurtarmış, çok hayır duası almıştır zannımca. iPhone kullandığım sürece vaz gecmeyeceğim bir diğer uygulamada budur aslında...
    Linki;

SKYVİEW ise belki telefonumda olmazsa olmaz uygulamalardan değildir ama ilk gördüğüm an verdiğim o "vaayyy bee!!" tepkim hala dün gibi aklımdadır...
    Linki;

İçinde neredeyse bütün gazetelerin ilk sayfalarını barındıran, hergün güncellenen MANŞET adındaki uygulamada daha önce yazdığım uygulamalar kadar çok net bir tepki vermeme sebep olamasada, bunu görüncede şaşkınlığımı gizleyememiştim.
    Linki;
    (Eğer bu uygulamayı indirmeyi düşünürseniz verdiğim linkte insanı yoracak kadar fazla reklam barındırmakta. Fakat son güncellemesi ile çokta sağlam sol ağırlıklı gazetelerin ilk sayfasınıda eklediler bu da artı yanları. Benim ilk keşfettiğim uygulama bu olduğu için bunun linkini verdim. Sizde gazete manşetleri ile ilgili bir uygulama indirmek istiyorsanız, arama bölümüne manşet yazıp, arayıp, sizin işinize en çok geleni indirmenizi tavsiye ederim.)

Nöbetçi eczaneleri gösteren ECZANE uygulamasıda (henüz o zamanlar iPhone ile yeni tanışıyor olduğumuda göz ardı etmemek lazım) benden "vaayyy bee!" tepkisini alan uygulamalardandı...
    Linki;

• Not: Yukarıda vermiş olduğum uygulamaların tamamını neredeyse hepimiz biliyor ve neredeyse büyük bir kısmı daha önce bu başlık altında söylenmiş olmasına rağmen, yinede her biri hakkında bahsetmek istediğim açıklamayı yaptıktan sonra, hepsi için edinmek isteyenlere kolaylık sağlama adına link koydum. Bundan sonra bu başlığa cevap verecek arkadaşlardan da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Konuyu takip eden herkese büyük kolaylık sağlayacağından hiç şüphem yok.
    İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyorum...

• Bir up da benden.

• Up yine yeniden ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBChopper

Not: Yukarıda vermiş olduğum uygulamaların tamamını neredeyse hepimiz biliyor ve neredeyse büyük bir kısmı daha önce bu başlık altında söylenmiş olmasına rağmen, yinede her biri hakkında bahsetmek istediğim açıklamayı yaptıktan sonra, hepsi için edinmek isteyenlere kolaylık sağlama adına link koydum. Bundan sonra bu başlığa cevap verecek arkadaşlardan da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Konuyu takip eden herkese büyük kolaylık sağlayacağından hiç şüphem yok.
    İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyorum...

Seni +1 liyorum...
  • upupupupupupupupuppuupu
  • Güzel bir konu
  • Uygulama değilde direk akıllı telefonun kendisi öyle geliyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.