Şimdi Ara

Vayne BT mi yoksa BOTRK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Botrk tabisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Botrk tabisi

Sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpectreShepard

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Botrk tabisi

Sebep ?

Aslına bakarsan tercih meselesi. Ama ben Attack Speed verdiği için botrk tercih ediyorum.
  • SpectreShepard kullanıcısına yanıt
    Tankları eritme keyf
  • Senin tercihine kalmis ama genelde botrk cikiyorlar aktifi felan baya etkili oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomi_06

Senin tercihine kalmis ama genelde botrk cikiyorlar aktifi felan baya etkili oluyor
    botrk cıkan vayne bt cikan vaynei aliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

botrk cıkan vayne bt cikan vaynei aliyor

Alıntıları Göster
    BT daha iyi mid game için çok iyi, botrk late için
  • true damage varken yanına bi tutam attack speed koyarsak ne olur? Bt vayne için gereksizin gereksizidır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

true damage varken yanına bi tutam attack speed koyarsak ne olur? Bt vayne için gereksizin gereksizidır.
    bt yapacaksan lane sustain ve daha iyi mid game geçirmek için yaparsın ama late game katili bir vayne istiyorsan botrk iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

bt yapacaksan lane sustain ve daha iyi mid game geçirmek için yaparsın ama late game katili bir vayne istiyorsan botrk iyidir

Alıntıları Göster
    vaynede amaç true damageini mümküm olduğunca seri kullanmak yani botrk bu durumda daha iyi bir item oluyor vayne için
  • Ayrica aktifiyle birlikte sana atlayan shyvanayi tek erotebilen adc vayne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knee-Deep in the Dead

vaynede amaç true damageini mümküm olduğunca seri kullanmak yani botrk bu durumda daha iyi bir item oluyor vayne için

Alıntıları Göster
    Botrk as ve pasifi dışında ad oranı çok düşük olan bir item. Earlyde farm yapan ve rakibe 1 hit vurup dürten birisi için BT > Botrk. Ve Q su ad bazlı çalıştığından q ile rakibi çok iyi dürtebilirsiniz. Ancak tradelerde veya fightlar da mobility sıkıntısı olabilir . Bu yüzden Early için erken çıkılmış bir BT lane de sizi daha güçlü kılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Ayrica aktifiyle birlikte sana atlayan shyvanayi tek erotebilen adc vayne.
    botrk iyi çünkü daha rahat kitelarsın
  • herzaman botrk çıkıyorum hem mekaniklerde işe yarıyor hemde hoşuma gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

herzaman botrk çıkıyorum hem mekaniklerde işe yarıyor hemde hoşuma gidiyor :)
    w fulleyerek oynuyosan ve lane de geriye düşmüssen botrk,oyunda ilerde ve q fullüyorsan bt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

botrk iyi çünkü daha rahat kitelarsın

Alıntıları Göster
    BOTRK.

Vayne' in w yeteneği 3. vuruşta %4 can değerine göre ek hasar verir, BOTRK her vuruşta %4 verir, yani 4. düz vuruşunda %16 ek hasar vermiş olursun(imla op)
    BOTRK aktifi, rakibi 3 saniye yavaşlatıp, rakip canın %15' i ne göre hasar verip o hasarı cana çevirir(bilemedim doğru mu acep ?)
  • Botrk aktifi icin bile alinir suanki tank metasindan dolayi vayne botrk tercih edilmeli
  • herzaman botrk çıkıyorum hem mekaniklerde işe yarıyor hemde hoşuma gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Mr Jack

BOTRK.

Vayne' in w yeteneği 3. vuruşta %4 can değerine göre ek hasar verir, BOTRK her vuruşta %4 verir, yani 4. düz vuruşunda %16 ek hasar vermiş olursun(imla op)
    BOTRK aktifi, rakibi 3 saniye yavaşlatıp, rakip canın %15' i ne göre hasar verip o hasarı cana çevirir(bilemedim doğru mu acep ?)

Alıntıları Göster
    yorumları okuyunca botrk daha mantıklıymıs onu anladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.