Şimdi Ara

Vayne BT mi yoksa BOTRK ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bd+ruana alıyorum 3 kişiye true damge vuruyorum ferahlıyorum
  • bt de iş yapar botrk da. sebepleri basit zaten ikisininde neler verdiği ortada :) sadece tercihine kalmış. şahsen botrk tercih ediyorum
  • karşıya göre değişir fakat bt>botrk

• bt lane icin botrk tf lar icin alinir. Ilk base attiginda bfs alicak paran varsa be Q fulluyorsan bfs aldiginda lane e geldiginde tek q ile karsi adc nin %20-25 canini goturuyorsun eger early bfs ye sahipsen. BT nin ad verdiginden dolayi ls i daha fazla . Ama tabi tercih meselesi ben varusa bile bt almiyorum botrk varken mesela.
  • Botrk alınca kite yapıyovum fevahlıyovum.
  •  Vayne BT mi yoksa BOTRK ?
  • Wildturtle son zamanlarda bt çıkıyor, Rekkles'ı da streamlerde son zamanlarda botrk çıkarken gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oe6 -- 11 Mart 2014; 1:00:59 >
  • karsıya gore.
  • tank yoksa bt alınabilir yoksa botrk core item bence
  • Ikisini beraber çık sorun kalmasın. Vayne core item botrk tur sebebi ise as ile daha seri true dmg vurmak aktifi ile kolay kaçmak pasifi ile de tanklara daha cok vurmak. Ki zaten Midgame de de toplu fight ta bir adc adc ya da apc focus atayım diye çalışmaz. Önüne gelene vurur sonra temizler. Bu durumd botrk pasifi cok daha yararlı diye düşünüyorum. Ama 2 as itemi alacaksan o zaman bt.

• Botrk

Sebebini yazmıyorum arkadaşlar açıklamış =D
  • Kite için BotRK
  • Birçok arkadaş gibi ben de BotRK diyorum. Verdiği % hasar, saldırı hızı ve aktifi Vayne için ideal. Her şampiyonda BotRK aktifini kullanamazsın mesela, çünkü o aktifin range i kısadır, kullanabilmen için rakiplere yakın olman gerekiyor. Vayne'in de range i kısa olduğu için aktifini de rahatça kullanabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.