Şimdi Ara

Vayne build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç adc oynamam ama şu sıralar vayne sarmaya başladı.Ama adc bilmediğimden nasıl bir build izleyeceğimi bilmiyorum ve sürekli önerilen itemleri çıktıgım için flame yiyorum ("la vayne o nasıl build").Vayne hakkında önerileriniz ve nasıl bir item dizilimi izlemem gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var.

• Bot . Botrk. Pd. Ie . Lw. Ga. Klasik build. Duruma göre item al sen. Ezbere alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son item Koruyucu Melek alırsan daha iyi olabilir.

Vayne build
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Son item Koruyucu Melek alırsan daha iyi olabilir.

Vayne build

mercurial yerine aynı buildde youmuu alıyorum sırası farklı tabi. Çok öndeysek Botrk-Bot-PD-Youmuu-Lw-Ebedi
    bu build aşırı feed isen eğer değilsen youmuu yerine ya da rakipte tank yoksa lw yerine ga

• En iyi build bu bence savaş çizmesi(berserker)-mahvolmuş(botrk)-youmuu-ebedi(iedge)-Sonfısıltı(lastwhisper)-üçlü kuvvet veya statik ben üçlü alıyorum ama daha pahalı statikten o yüzden biraz iyi farm gerek.
  • Vayne Build
    Mahvolmuş Kralın Kılıcı,Hayalet Dansçı,Infınıty Edge,Duruma Göre SON FISILTI VEYA KANASUSAMIŞ
  • botrk,pd,lw,ie,bt
  • Vayne mainimdir iyiden oynarım . Bir süredir oyuna girmiyorum eskiden youmuu kasiliyordu artık statik moda oldu denemedim ama denemek lazım

• Vayne buildi sabittir sadece son itemi karşıya göre degistirilebilir bence. Çoğu arkadaşın dediği gibi build.
    Bot, botrk, pd, . İe, lw son olarak banshee ga hatta bazen randuin bile aldığım oluyor . Son zamanlarda static çok görmeye başladım . Mid game için alınabilir q sonrası güzel vuruyor çünkü , ama sonra kesinlikle pdye donulmeli.
    Bir de açıkçası ben trinity merak ediyorum rahat bir oyunda 3 . İtem olarak falan deneyecem. Hem verdiği movement hem skill sonrası hasar artışı ise yarayabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neccromancer -- 18 Aralık 2014; 20:13:08 >
  • Bt-pd-ie-lw-boots-optional

• Bork-berserkers greaves-ie-lw-pd-ga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şekil yapmak için be cu ag er diye kisaltmissiniz ama zaten bunlarin anlamini bilen adam size build sormaz bunu dusunememissiniz.

• Anlamayan adam sorar. Sen de bu mesajı yazacagin yere uzun uzun yazıp yardımcı olabilirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Neccromancer

Anlamayan adam sorar. Sen de bu mesajı yazacagin yere uzun uzun yazıp yardımcı olabilirdin

Bilmiyorumki tepkim kisaltip aciklamayanlara zaten

• Botrk pd static lw bt bot

• quote:

Orijinalden alıntı: Neccromancer

Vayne buildi sabittir sadece son itemi karşıya göre degistirilebilir bence. Çoğu arkadaşın dediği gibi build.
    Bot, botrk, pd, . İe, lw son olarak banshee ga hatta bazen randuin bile aldığım oluyor . Son zamanlarda static çok görmeye başladım . Mid game için alınabilir q sonrası güzel vuruyor çünkü , ama sonra kesinlikle pdye donulmeli.
    Bir de açıkçası ben trinity merak ediyorum rahat bir oyunda 3 . İtem olarak falan deneyecem. Hem verdiği movement hem skill sonrası hasar artışı ise yarayabilir .

trinity feedlenildiğinde çok güzel gidiyor aklında olsun
  • BOTRK'dan önce Berserker Boots bitirmeyin ufak botla idare edip BOTRK bitirin. BOTRK çok ciddi damage artışı sağlar.

Bu 2 item haricinde tüm alınacak itemler değişebilir Vayne'de. Youmuu IE diye de gidebilirsin, PD LW de alabilirsin, PD IE de alabilirsin, Statik de onu da bunu da her şey olur. Vayne build sabit falan değildir sabit olan tek şey AD AS ve LS kasman gerektiği ilk önce de BOTRK bitirmen gerektiği.

Kimisi Botrk PD Statik alıp AS ağırlıklı gider kimisi BOTRK PD BT yapar duelist takılır değişir, ben bir ara Zephyr kasıyordum LW yerine son atak itemi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Aralık 2014; 2:53:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.