Şimdi Ara

Vayne'de nasıl gelişirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli vayne oynuyorum top lane adc fakat hala yeterli hissetmiyorum kendimi.Geçenlerde konu açmıştım silver 1 serisindeydim şuan gold 4 oldum.Sorunlarım 6 olunca ultisine alişamamam mesela ultimi açıyorum acayip yavaş vuruyor kite yaparken attack iptal oluyor,her tarafı aynı anda kontrol edemiyorum bir skilli dodge lasam diğerini yiyorum video izliyorum adama zed u atiyo u+q yapıyor arkasına ben yapıyorum yinede tek yiyorum qss alıyorum basmayı unutuyorum team fight çıkıyor riven üzerime flash w yapacak hissediyorum fakat zamanını kestiremiyorum erken yada geç atıyorum fail oluyorum xin üzerime gelecek hissediyorum e atıyorum ama zamanlama yanlış oluyor pantta aynı şekilde. bu hatalarımı nasıl duzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak şimdi sana söyle izah ediyim.
    Vayne öğrenene kadar Jinx öğren terör estir.
    Vayne öğrenene kadar Quinn öğren eğlenceden bayıl.
    Vayne öğrenene kadar Ashe öğren supportlarını delirtme.
    Diye uzatır giderim.
    Vayne oynayana kadar bir sürü ADC var.Git onları oyna.Vayne oynayacak daha çok uzun yılların var önünde.Hayatını yaşa sonra Vayne başla.
    Hadi benden ilk tavsiye olsun,Tristana oyna,al yanına Lulu support eğlenceye eğlence demeyin.Kaç lig atlarsınız bu ikili ile.

• Daha fazla oynayarak geliştirebilirsin. Arada da Gosu vb. yayıncıları izlemeyi unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Bak şimdi sana söyle izah ediyim.
    Diye uzatır giderim.
    Vayne oynayana kadar bir sürü ADC var.Git onları oyna.Vayne oynayacak daha çok uzun yılların var önünde.Hayatını yaşa sonra Vayne başla.
    Hadi benden ilk tavsiye olsun,Tristana oyna,al yanına Lulu support eğlenceye eğlence demeyin.Kaç lig atlarsınız bu ikili ile.

ayy lulu ve tristana çok tatlı bebeklerim benşmm <33
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Bak şimdi sana söyle izah ediyim.
    Diye uzatır giderim.

ayy lulu ve tristana çok tatlı bebeklerim benşmm <33

Sosisle Dondurmanın eşsiz birleşimi gibiler

• Ben ilk ADC olarak Vayne oynadım , şuanda hala oynuyorum. 1v1'de karşısına çıkacak tek ADC Draven'dır.
  • Wayen oynama

• Vayne videoları izle sadece vayne oynarım kaldığı zamanlarda, 350k vayne var, ultisini attığında aynı yerden çıkmamaya çalış, genelde adamın arkasından çıkıp duvara yapistiririm q ile dodgelemeye çalış pratik yaparak olur. Vayne ile geriye duşsen bile toparlarsın.

• Diğer heroları alıp sağ tıklamak varken niye Vayne biraz açar mısın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jax ile bi e w q luk işi var

Git tristana oyna

• q atabileceğin yerde atma. bekle akıllıca kullan. r ye basıp hurra diye girme vayne assassin ama bildiğin gibi değil tek yer. tfde haras yapmaya çalışma zaten vursan tek atıyon riske atmaya gerek yok. bekle adamların girsin sen en son tfye gir. ulti bastıktan sonra q nun görünmezliğini iyi kullan vayne as ye bağlı olarak genelde saniyede 2-3 defa vurur. görünmez olunca vurma ve o sürede biraz pozisyon almaya çalış. sonuçta adam senin nereye görünmezlik attığını bilemeyecek ve biraz mallaşacaktır.. ilk pick vayne alma. zed jax lee sin gibi şeyler alabilirler bu tarz burst atan herolar baş düşmanın.
  • beni izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

beni izle

zytan bıyıklım off süper esprik yaw
  • Jax diyenler saka galiba baska aciklama bulamiyorum.
    Atlayanlari geri atmak tecrube ister oynarken rakibe bakarak oynamak gerekiyor ve asiri refleks istiyor. Yapamiyorsan da oyle yaparim diyerek riskli pozisyonlara girme en yakin hedefe vurarak efendi efendi takil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.