Şimdi Ara

vayne e yeni skin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vayne bence tasarımı nedeniyle çok fazla kostüm yapılmaya müsait değil. Yeni bir kostüm yapılsa da zaten var olan kostümlerinden çok büyük bir farkı olacağını düşünmüyorum. Yeni bir espiri veya daha cool bir kostüm üretilebileceğini pek düşünmüyorum. Ben de gönül avcısı vayne'i kullanıyorum bana yetiyor şahsen.
  • Ben de bekliyorum yeni skin çıkmasını. Sıktı artık hep aynı skinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın hep aynı skinler ama artık kaliteleşmeye başladı artık yeni skinlere yeni ses ve görüntü efektleri de yapıyorlar
  • Battlecast Vayne neyine yetmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: pacmanforever

neyse sizin doğru düzgün yorum yazacağınız yok neden tr böyle diye de düşünün biraz

Riot çalışanı değiliz nereden bilelim hanki şampiyonun hangi skininin ne zaman çıkacağını veya kaç skini olacağını biraz mantıklı konu aç.

çok rahat bilebilirsin op bi heroya verirler skini 2hafta sonra yer nerfi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Draven popülerlikle alakası bile yoktu. 99. şampiyon ondan önce Darius'a çıkmıştı o da 98. şampiyondu, ondan önce ise Varus'a çıktı o da 97. şampiyon.

Jayce'e de çııktı o da 100.cü şampiyon.

Sırada Zyra ve Diana var belki arada Rengar'ı da çıkarır. Azıcık araştırsaydı bu sonuca da varabilirdin.

Bu forumda bir konuda okumuştum.Diana'ya skin geliyordu sanırsam Spy daha iyi bilir aslında. @SpyNerology
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Draven popülerlikle alakası bile yoktu. 99. şampiyon ondan önce Darius'a çıkmıştı o da 98. şampiyondu, ondan önce ise Varus'a çıktı o da 97. şampiyon.

Sırada Zyra ve Diana var belki arada Rengar'ı da çıkarır. Azıcık araştırsaydı bu sonuca da varabilirdin.

Bu forumda bir konuda okumuştum.Diana'ya skin geliyordu sanırsam Spy daha iyi bilir aslında. @SpyNerology

Zyra ve Diana ya kesin geliyor hazır bile skinler. Eve gidince atarim linkini 1 champa daha geliyordu.

• diana yı öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Rengar..:)
  • vayne'i öldürmicekler beyler.True Damage 'i kaldırmazlar çünkü zaten vayne true damage yüzünden picklenen bir hero.Ha azcık azaltabilirle çünkü late de true damage'i yüksek oluyor.(OP DEGIL!! Yanlış anlamayın)
  • Aristokrat Vayne skin i hepsine bedel bence :)
  • dianaya gelecek diye hatırlıyorum
  • broyne neyine yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekbu

çünkü şuan vaynenin kafasına vurup nerflemeye çalışıyolar utanmasa 1 vs 1 de kesemiyeceği adc ve assasin olmuyacak.
    Ama bence karşıda vayne varsa quin alınmalı

Zaten yok şuanda Vayne'i 1v1'de alabilcek karakter. Quinn'in blindını dodgelarsa -ki Q ile çok kolay- pek bişey yapamaz. Assassinlerde belki ani saldırılarla alabilir ama diğer türlü çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.