Şimdi Ara

vayne ezreal alıp oyun kazanmayı beklemeyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tryndamerex kullanıcısına yanıt
    Eloboots ... Pekala seviyen belli oldu tahta 8 ayrica nekadar hava atarsan at birini veya birşeyi kücümseme. Bu arada oxi fanlarindan ne beklenirki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamayi bilmeyene her hero cop.

• Çok saçma bir konu. Benim bildiğim kadarıyla latede ADC karşı takımın tankını serice alabilecek tek kişi ve bu konuda vayne den iyisi olduğunu sanmıyorum...
    Ezreala gelince... Ezreal meta dışı olablir lakin hani şu tf de kill aldığında yakalayamadığın bd yapınca yakalayamadığın jinxi ondan başka birşeyle rahat rahat durduramazsın.
    Ha gerçi bu konuyu açandan şimdi "Daryus choq opi" diye bir konu açmasınıda beklerim.
  • İkiside soloq tercih edilmeyecek kadar riskli seçimler ama Vayne yanına Nami,Janna veya iyibir Thresh aldıktan sonra early de rahatlıkla lanede kalabilir ve gerekli itemleri tamamlayıp mid gameden itibaren eritemeyeceği kimse kalmaz tabi hayvan gibi kasmış bir assasin yoksa( kaldı ki bu durumda her adc aynı sorunu yaşar)
    Sonuç olarak Vayne gibi anti tank bir adc için gereksiz vb. sözler söylemek champ'ı bilmemekten başka bir şekilde açıklanamaz.

Kısaca soloq seçim için çok riskli ama asla gereksiz değil, bilen bir Vayne oyuncusu tfde sen görmeden takımını eritir haberin olmaz.
  • peki sence hangi adc yi alıp oyun kazanma düşüncesi ile hareket etmeliyiz?
  • şimdi gelip 'urgot çok kötü adc hiç bişi yapamıyor .s .s' diye konu açsam,bebenin biri hiç oynamadığı halde gelip dicek urgot çok iyi siz noobsunuz.Bu kekoların olayıda o.
  • bence iyi farmı olan her adc OP ayrıca ezreal a kötü diyen asalaklar ezreal bence safe pick yani sen atıyorum jinx(kacısı olmayan herhangi bi karakter) oyniyip tek yicegine ezreal oyna daha az vur ama daha uzun süre fightta kal focus yemiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

''Vayne alıp kazanmayı beklemeyin''Güldürüyorsun ya.2 Tane AA+Q vurduğu damageden haberin varmı.Herhangi 1 adc yi yakaladığında eritmesi,hayırda bir adcden ne bekliyorsun ?

Qnq vayne iyidir seviyom ama bi adc yi yakalarsa eritemiyor maalesef . full build vayne full build lucianın canını goturemeden ölüyor anca stun atması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeOrAfk -- 30 Haziran 2014; 22:58:38 >
  • vayne oynamayı bilmiyorsan tabi noob gelir sana ulan trde ne zaman vayne görsem kaçan adama e atıyorlar stun yok bişey yok niye e attın diye sorduğumda elim çarptı diyolar abi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

''Vayne alıp kazanmayı beklemeyin''Güldürüyorsun ya.2 Tane AA+Q vurduğu damageden haberin varmı.Herhangi 1 adc yi yakaladığında eritmesi,hayırda bir adcden ne bekliyorsun ?

Qnq vayne iyidir seviyom ama bi adc yi yakalarsa eritemiyor maalesef . full build vayne full build lucianın canını goturemeden ölüyor anca stun atması lazım

Pardon ?? E skilini tuturursa lucian damage atamaz.Canını götüremeden ölüyormu.
  • quote:

quote:

quote:

Anca stun atmasi lazim dedim zaten :D stun tutmazsa vayne ölü . tanklara karşı avantajlı ama vayne bunun yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Şu anki metada zayıf pickler haklısın. Lucian, Graves falan varken alınmaz. Hele şu an Lucian o kadar güçlü ki BOTRK buildi ile.

hocam build sitesi var mı ya da pm den yazar mısınız
    tabi türkçesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokcrysis

quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

Az önce attım :) trde diamondda 10.maçım herhal
     vayne ezreal alıp oyun kazanmayı beklemeyin

ciddi ciddi diamond 5 seviyesinde 33 dakikada 200 cs bile yapamayan adamlar mı var ? hayır ben merakımdan soruyorum

O iş karışık 25-29 dk 280i geçiyorum ben ama bazen oyunu fighta döküyolar ben bu oyunda base atmadan 3 fighta girdiğimizi biliyorum :D

• Ezreal W AS debuff'u kalktığından beri useless zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anca stun atmasi lazim dedim zaten :D stun tutmazsa vayne ölü . tanklara karşı avantajlı ama vayne bunun yanında

Oldukça kolay bi kullanışı var e skillinin.Bilen bir vayne karşısında lucianın şansı olduğu kanısında değilim.

• Vayne ile carryledigim o kadr oyun varki korundugunda 10 sn icerisi de karsi takimi siler süpürür

• vayne oynamayı bilmiyosunuz, net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamerex

şimdi gelip 'urgot çok kötü adc hiç bişi yapamıyor .s .s' diye konu açsam,bebenin biri hiç oynamadığı halde gelip dicek urgot çok iyi siz noobsunuz.Bu kekoların olayıda o.

Vayne ile latede kapisabilecek adcyi birak rengar harici ttum assasinlere elini opturuyor ablamiz

• quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamerex

şimdi gelip 'urgot çok kötü adc hiç bişi yapamıyor .s .s' diye konu açsam,bebenin biri hiç oynamadığı halde gelip dicek urgot çok iyi siz noobsunuz.Bu kekoların olayıda o.

Vayne ile latede kapisabilecek adcyi birak rengar harici ttum assasinlere elini opturuyor ablamiz

Stun tutmazsa vayne in 1v1 de alabileceği adc sayısı çok az . her vuruşta neredeyse 1k atan herolardan bahsediyoruz Vayne o range ile çok dezavantajlı . vayne i kotulemiyorum burda en sevdiğim adc lerden ama diğer adclerle dar alanda karşılaşması gerek ki stunlayıp kessin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.