Şimdi Ara

vayne ezreal alıp oyun kazanmayı beklemeyin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L.J

Şu anki metada zayıf pickler haklısın. Lucian, Graves falan varken alınmaz. Hele şu an Lucian o kadar güçlü ki BOTRK buildi ile.

Haklısın ama benim beceriksizliğim midir nedir? Her luci oynayışımda sürekli adam kaçırıyorum 10 canla ama çok kolay minyon kesiliyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

quote:

Şu anki metada zayıf pickler haklısın. Lucian, Graves falan varken alınmaz. Hele şu an Lucian o kadar güçlü ki BOTRK buildi ile.

Haklısın ama benim beceriksizliğim midir nedir? Her luci oynayışımda sürekli adam kaçırıyorum 10 canla ama çok kolay minyon kesiliyor bence

E, W pasif ve böyle bir ulti varken kaçırıyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

quote:

E, W pasif ve böyle bir ulti varken kaçırıyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.

Biraz çalışmam lazım luciyle

• uc ay kadar once bi duom vardi ben thresh o ise vayne oynuyordu gun boyunca on tane mac attik ve hic bozgun almadik vayne mrkaniklerini kavramis birinin karsisinda durabilecek adc hala yok ama sirf adc oynamak icin secilecek bisey degil vayne

• quote:

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

Right click den kastın Target seçerken A yerine right click kullanmayı kastediyorsan kesinlikle söylediğin şey konusunda yanılıyorsun. Right clickle target seçmek çok yetenek ister..Hakkını vererek yapabilene.

Ve eziklik olarak görmen çok yanlış. Ben bunun antrenmanlarını yapıyorum. Sırf o yüzden gittim dpi yüksek olması için mause aldım. Mausela target seçmek çok daha etkili fakat yapamayanlar yere tıklıyor bazen o yüzden söyledin sen sanırım ama kesinlikle eziklik değil.

Bil istedim

Hocam sen çok yanlış gelmişsin

• Dün vayne aldım bir alıştırmadan sonra 3 ranked oynadım hepsini de kazandım.afk falanda yoktu.
    qapaq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mormegil1 -- 6 Temmuz 2014; 22:41:28 >
  • Başta dediğim gibi kastettiğin şeyi yanlış anlamış olabilirim. Ben kendi anladığım konuda açıklama yaptım.
  • Westte vayne ile 12/5 kda'm var. botrk + youmu ile güçlü ama karşı takım düzgün focus attımı vayne in işi yaş. bir jax vi den gelip tek yemeyi bekliyorsun.kesinlikle kötü değil ama beceremeyen lowlar mok atmasın.takımın iyise vayne ile taşırsın.
  • Vayne'e ne dedi. Ölsene sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Adcler niye vs atsın

Sen tr de hic oynamadin galiba :)

• Harsel kullanıcısına yanıt
    genellikle 20 dkda fight olursa olsun 180i buluyolar knk.
  • yogurt78 kullanıcısına yanıt
    biligisayarı yan yatır
  • Ez % 65-70 winrata olması lazım

ek olarak hasarı az diyen arkadaşa birşey demiyorum allah tutmuş peygamber tekmelemis onu

• Blok atmak gibi adetim yoktur ama burda eze laf edenleri direk blokluyorum elim ayağım titriyor EZ USELESS NE LAN!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Hayvan -- 7 Temmuz 2014; 2:49:18 >
  • 15 e yakın blok attım mobil olamama rağmen üşenmedim sizi sığ insanlar sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Hayvan -- 7 Temmuz 2014; 2:49:50 >
  • Ezreal ile 5 te 3 kaybettim ancak harası gayet iyi , takımınız tf öncesi biraz rakibi oyalarsa 1-0 öndesiniz , vayne ise kumar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamerex

ezreal ın w skili ne işe yarıyor xd

Nick - Post - Avatar uyumu

• Vaynein laning i o kadar kötü değil ancak şuan karşınalucian gelirse 2support ile oynayan genede lane ikaybedersin vayne ile şu bir dahaki patch Luciano nerf yedikten sonra vayne oynamaya devam

• Yazdığın saçmalıktan ibaret ben bi aralar support oynuyordum en zorlandığım hero vayne idi çünkü kaçma mekanikleri çok fazla thresh isen nami isen ya da blitz isen q yu tutturmak meziyet.
  • http://hizliresim.com/vYzXaR

Aynen kardeşim %90 kaybediyoruz. Mobildeydim SS atamadim bu resim sana herşeyi acikliyordur heralde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.