Şimdi Ara

Vayne nerflenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı insanlar dengeli olduğunu düşünüyor ama ben kesinlikle düşünmüyorum bence şu nerflerden birsinin gelmesi lazım(hepsi değil herhangi birisi)

Qsu sunun ek hasarı kritik vuruşları etkilmezse

W su(ki bence oyundaki en Op skill) şöyle düşündüm canan oranla fiziksel hasar verse ama yanlış hatırlamıyorsam yüzde 12 olan gerçek hasar 20 falan fiziksel hasar olsa ve ad kazandıkça artsa hem zırh kastığımız zaman işe yarar

E si stun değil de snare verse

Ulti - q görünmezlik süresi azalsa yada ultisnin ad si azalsa, hatta olmasa gayet dengeli olur

Better nerf Vayne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görünmezlik nerfü iyiydi neden geri aldılar anlamadım Vayne denen şampiyonun overloaded kitinin silinmesi lazım çıktığından beri ayrımcılık yapılıyor. Fightta 2 kere görünmez oluyor.
  • another vayne nerf qq konusu
  • O w silinmedikçe broken.4 sezondur banlarım 1 kere bile pişman olmadım.Banlayın , banlatın.
  • forumun vayne main çelıncırlarına göre çöp olan çar. birazdan gelip 700 maddelik çöp olduğunu destekleyen bahanelerini sunarlar.
  • Vayne dengeli boş yorum yapmayın
  • O kadar dengeli ki 10 3 10 Skorla Nocturne oynarken 1 4 7 giden vayne 3 aa yapmişti
  • Şu heroya önceden bi sempatim vardı adam akıllı oynayan oyun sonunda kalitesini ortaya koyuyordu

Şimdi full krit kasan oyun sonu 2 vurup tek attığı için çok sinirim bozuluyor neyse ağlamıcam
  • yha wayn denqeli kardşm aqlamayın artıq.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    .s.s.s

• Vayne bence de nerflenmeli ama ulaşılabilmesi daha kolay bi çar.

Iceborn Ez de iyi olan adam takım savaşında yakalanmadan ortalığı yok eder.Ez,Twitch banlıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan vayne oynanması gereken gibi oynanmadığı için dengesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Şu heroya önceden bi sempatim vardı adam akıllı oynayan oyun sonunda kalitesini ortaya koyuyordu

Şimdi full krit kasan oyun sonu 2 vurup tek attığı için çok sinirim bozuluyor neyse ağlamıcam

S5 sonu ve s6 başı ad itenlerine gelen bufflar bu duruma getirdi. İstisnasız tüm adcler iyi. Vayne zaten iyiydi yalnızca earlyde biraz zorlanıyordu. İtem bufflarıyla o sorun da ortadan kalkınca esti.
    Tüm adcler 2 aa ile tek atıyor.

• IraArel kullanıcısına yanıt
    Ne güzel ağlamışım hocam niye beğenmediniz

• syndra zed gibi assassinler oldukça fight başında keserseniz problem çıkaramıyor ama eğer bir kaç saniye yalnız bırakırsanız ortalığı yarıp geçiyor , özetle görünmezlik nerfü ve w ye %2 lik bir düşüş lazım. q nun kritik atakları artırmaması da olabilir . çok gereksiz ya aşırı gereksiz yani çok gerideyken bile toparlayabiliyor bir dengesi olması lazım bu işlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

syndra zed gibi assassinler oldukça fight başında keserseniz problem çıkaramıyor ama eğer bir kaç saniye yalnız bırakırsanız ortalığı yarıp geçiyor , özetle görünmezlik nerfü ve w ye %2 lik bir düşüş lazım. q nun kritik atakları artırmaması da olabilir . çok gereksiz ya aşırı gereksiz yani çok gerideyken bile toparlayabiliyor bir dengesi olması lazım bu işlerin.

Vayne, Syndra ve Zed'i bir arada keser yalnız. Vayne'i alıcak tek hero Rengar'dır. O da öyle bir tek atıyor ki tepki veremiyosun.
  • hocam elonu bilmiyorum eziklemekte istemiyorum ama syndra vaynei kesemiyorsa oyunu silebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

hocam elonu bilmiyorum eziklemekte istemiyorum ama syndra vaynei kesemiyorsa oyunu silebilir.

Syndra tek qss veya bansheeye bakar. Ayrıca Vayne kolsuz değilse Syndra'dan skill yemez, Vayne oyun sonu 1300 kritik vuruyor 2 atar Syndra'ya.
  • peki hocam o zaman sana iyi oyunlar umarim kollari olan bir midlaner karsinda syndra oynar.
  • Yapmayın arkadaşlar iki kolu ve birazcık aklı olan rengar syndra lb zed talon..vs vayni tekler. Sup falanda bir şey yapamaz bunlara çünkü Assassin metası malum adcsiz oynasak yeridir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.