Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -Vazgeçildi-Satılık Timemore C2 Kahve Değirmeni Satın Al 15 Ekim 2020 21:42 1 1 -Vazgeçildi-Satılık Timemore C2 Kahve Değirmeni Aliexpress'ten 22 Eylül'de sipariş vermiştim. 9 Ekim Cuma günü kargodan teslim aldım. Hiç kullanılmadı.Sadece kontrol maksatlı açıldı ve bu esnada videoya çekildi. Videoda görüldüğü gibi değirmeni elime dahi almadım. Kutusunu videoda açtım, içeriğine baktım ve kapattım.Satma sebebim Molent G50 almaya niyetlendim.Fiyat: 550?https://youtu.be/pn7UU4ef5Uo Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bayburt,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Watch active 2 -Vazgeçildi-Satılık Timemore C2 Kahve Değirmeni Silinsin ALINIK 2200g