Şimdi Ara

vazgeçilen (galiba terkedilmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav bu kart yani terkedilmiş mi vazgeçilen mi nedir onun atk ve def 0 galiba ritual bir canavar
    kara büyü töreni kartıyla çağırıyozda bana bi ark bu akrta senin sahanda olan tüm büyücülerin atk sini ona ekleyebilirsin dedi doğrumu

• O kartın orjinal adı Relinquished'dir. Türkçe kartlarda Terkedilmiş veya Vazgeçilen yazıyor olabilir. Evet o kart bir Ritual kartıdır. Black Illusion Ritual kartı ile 1 yıldızlık veya daha fazla bir kart feda edilerek çağırılır. O kartın özel yeteneği ise; rakibin sahasındaki bir kartı ele geçirir ve tamamen onun gücünü kullanır. Eğer bu gücünü kullanınca ona saldırırsanız etkisi altına aldığı karta saldırmış olursunuz.
  • sana bi gösteriim bu kart benim en sevdiğim kart ve şu resme bak ilk önce yeniliodum 2800 can puanım vardı ve hiç kartım yoktu sahada olsa yenerdim ama beni bi tek vazgeçilen kurtarırdı aklıma orman cadısı geldi onu kapalı oynadım sonra fairy box kartını oynadım ve fairy box la can puanlarımı korudum orman cadısını öldürdüler ama orman cadısı öldce bi kart çağırıo ritrual(sanırım) bende vazgeçileni çağırdım yani elime kartını aldım büyuü kartlarımdada kara büyü töreni vardı aktif ettim vazgeçileni oynadım gerisine sen bak
     vazgeçilen (galiba terkedilmiş)

• haklısın bu kart 0 atk ve def puanına sahip ama istediği canavarı içine çekip ona saldırıldığında kalkan yapar ve saldıran kişinin hayat puanları düşer
  • o karrt beni çoğu zmn kurtarıo ama bi kişiye karşı 7 duello da kurtaramadı
  • ewt doğru adı vazgeçilmeyen
  • Eee Kart Hiç Ölmüyomu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölüo tabi ama bi kart var vazgeçilenle yüz gözlünün birleşmişi hiç ölmüo
  • beyler vazgeçilmeyen die bi kart yok ama vazgeçilen var o kartın adı terkedilmiş yada vazgeçilmeyen deil
  • bende terkedilmiş kartından 2 tane var normal kartlar gibi çağırılabiliyor ve rakibin canavar kartlarının puanlarını emerek yokediyor tek yeteneği rakibin canavar kartlarının puanlarını emiyor ve canavarda puanları 0 a düştüğü için haliyle yok oluyor çok güçlü bir kart atk puanı 10.000 den fazla olan canavarların bile puanlarını emiyor hehe
  • (^^
    bende bilmiyordum saolun
  • Terkedilmiş en sevdiğim karttır arkadaşlar. Puanları 0 ama herbişeyi de biliyo valla
  • bu karttan bende 2 tane var adı terkedilmiş 1 canavar kartı feda edililerek çağırılıyor yeteneği ise rakibin sahasındaki istediğiniz bir canavarı etkisi altına alıyor ve etkisi altına aldığı içinde rakibin diğer canavarlarına etkisi altına aldığı kartla saldırıyor ve rakibin canavarın puanları etkisi altına aldığı canavarın puanlarından yüksek ise rakibin canavarı saldırınca kendisine saldırmıyor etkisi altına aldığı canavara saldırıyor ve saldırıncada rakibin can puanları azalıyor sizin can puanlarınız azalmıyor ve sadece bir canavar kartını etkisi altına alıyor ondan sonra sahanızdaki bütün canavarların puanlarını emerek kendi puanları yapıyor ve kendisi rakibin canavarlarına saldırıyor gerçekten çok yeteneği olan mükkemmel bir kart
  • Relınquashıed bır rıtual kartıdır cagırmak ıcın kendı rıtual kartı ve toplamda 1 yıldız olan bır canavar feda etmenız lazım relınqashıed her tur rakıbın bır canavarı kendıne ekleme kartı olarak alabılır he ekleme kartı gıbı sıhır tuzak bolgesıne konur ekleme kartı yokedıldıgınde 2 oyuncununda lp sı duser ayrıca ekleme kartı olarak kabul edıldıgı ıcın mst vb kartlar ılede yok edılebılır reli ye eklenen kart gunumuz metasında jtp de bile kullanılmayan gereksız bır karttır
    Ugrastım okadar sallamayın lutfen bılmedıklerınızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.