Şimdi Ara

Vazqecilmezlik FarkıyLa Yine Knight OnLine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bırakmayı Denedim Bıraktım Sandım 6 ay qecti aradan sadece 6 ay bırakabildim Şimdi ani donüsümün sebebi tüm oyunları oynadım ama hiç biri knight in yerini tutmadı şimdi knight i indiriyorum ve ilk kez oynarcasına cok heyecanlıyım sanki daha once oynamamıs qibiyim simdi baya bisey deişmis olsun biraz biseyler biliyorum Lafın kıssası Hiç Bi Oyun Knight Online nin yerini tutamaz.

• bagımlık yapıor aynı sıgara gıbı bende 1 2 ay bıraktm ko yuaynı anda sıgrayıda bıraktm bı sure sonra ko ya basldm aynı zamanda sıgrayada basldm demekkı bır ıs war bunda oyuna hap mı atıorlar :D
  • bi süre bişeyleri bırakmak sonra yine o heycanıveriyor

ben bonjovi fanıyımdır
    her gün bonjovi dinlerim
    bazen 3 ay bi ara veriyorum hiç dinlemiyorum aşırı istememe rağmen
    sonra bi aclkyıorum albümleri arşivleri konserleri klipleri
    abi verdiği tat çok baska oluyo
  • Bırakman için sana ikotin bantları yapıyorum bagımlılıgı azaltıyo
  • ßu oyun ßenım İçin Hobi..
    ßırakmıcam Takılıyorum İşte Sorunsuz
    Sizde Takılın Ne Olucak yaf
  • Aynı ben.Bende oyunu kaç kere bıraktım ama tekrar başladım.İlk kez bıraktım herşey bitti dedim ama 3-4 ay sonra tekrar başladım ardından tekrar bıraktım ondan sonra bir kaç ay sonra yine başladım.Ondan sonra yine bıraktım ve aradan bir sene geçti dayanamadım Knight'ı kurdum tekrardan oynamaya başladım.Bu oyunu asla bırakmıyorum.Oynamadıgım zamanlar aklıma giriyor.Sürekli aklımda bırakmıyorum.Sadece oynuyorum...
  • bende 5 aydan beri oynayamiyom char olmadigi icin char olsa oynarim birakmak istemiyorum istesemde birakabilirim yani zor bisi diil...oyun oyundur arkadaslar abartmaya gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ZoRRo~

ßu oyun ßenım İçin Hobi..
    ßırakmıcam Takılıyorum İşte Sorunsuz
    Sizde Takılın Ne Olucak yaf

hobimi sen hobi olarakmı kastın bu kadar zamanda akarada 70 + char
    kandırma allahını seversen kendini
    hobiymiş

resmen bağımlısın
  • Bu bağimlilik tamamen insanın ego duygusundan kaynaklanır bu tip online oyunlar herzaman insanın ego ( benlik ) duygusuna hitab eder...diğerinden üstün olma...vesayre ....oyunu uzun süre oynayıp... bırakan insanların bir süre sonra tekrar oyuna baslamalarinin sebebi...bu ego duygularının yeniden depreşmesidir...
  • TurKO dene 2 Gundur Gırmıuyorum Charıma (72 LvL)
  • ben 1 senedir oynamyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.