Şimdi Ara

VB+sqlite parameter.add yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım yerde bir arıza bildirim programı hazırlıyorum.Okul öncesi öğreniyorum programlamayı pratik-staj gibi bir şey.

Özetle ilk resimde gördüğünüz tablolarda ilk tabloda seçilene göre 2. tablo,2.tabloda seçilene göre de 3. tablo da seçenekler çıkıyor.Veriler 2. ve 3. resimdeki gibi getirdim ve VB de 4. resimdeki gibi kod yazdım. 4. resimdeki kodlama da sorun yok.Tablolardaki değişkenler 1 önceki tabloya bağımlı şekilde ekrana geliyor.Benim istediğim ekle butonundan yeni bir şey eklemek istediğimde eklediklerimin öncekilere bağımlı şekilde kaydetmek. 1 departmana yeni bir makine eklenebilir,bir makineye yeni parça eklenebilir,sadece departman eklenebilir veya hepsi için yeni bir şey eklenebilir. 5 resimdeki gibi yazdım ama yanlış olan şeyi bulamadım.Bağımlı değişken yaparken ilk makinelist.text dedim sonra selecteditems dedim sonra da selectedindex yazdım ama debugda kaydet butonuna bastıktan sonra departman değiştirip aynı departmana tıkladığımda eklediğim şeyi kaydetmiyor.Arkadaşlar önemli bir konu yardım edebilecek bilgiye sahip olanlar bir el atsa çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BK7-16 -- 26 Ağustos 2013; 23:20:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.