Şimdi Ara

VBULLETİN FORUM ÜCRETLI DEGIL MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırdım lisansı 250 dolar vs deniyor her neyse...
    Yakın zamanda gerçekleştireceğim bir forum projem var daha önce mybb kullandım artık vbulletin kullanmak istiyorum bir firma buldum ayda 5-10 tlye vbulletin kurulumu yapıyorlar 250 dolarlik forumu nasıl bu fiyata kuruyorlar anlamadim bu firmayı daha önce kullanan varmi???

Paketler:
    http://www.onehost.net/vbulletin-hosting

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Biraz araştırdım lisansı 250 dolar vs deniyor her neyse...
    Yakın zamanda gerçekleştireceğim bir forum projem var daha önce mybb kullandım artık vbulletin kullanmak istiyorum bir firma buldum ayda 5-10 tlye vbulletin kurulumu yapıyorlar 250 dolarlik forumu nasıl bu fiyata kuruyorlar anlamadim bu firmayı daha önce kullanan varmi???

Paketler:
    http://www.onehost.net/vbulletin-hosting

Merhabalar;

İletişime geçerek sorabilirsiniz, lisanslı kurulum yaptıklarını düşünmüyoruz. Yılık 5 TL'ye paketleri var ve vBulletin kurulumu yapıyorlar. İnternette araştırırsanız siz de warez diye tabir edilen lisanssız vBulletin kurulum dosyalarını görebilirsiniz. Birçok forum lisans almadan vBulletin kullanmaktadırlar. Zaten forumunuz yeteri kadar büyüdüğünde lisans almanız için nedenler oluşacaktır.

Bizim önerimiz ise, MyBB olacaktır. vBulletin forumuna çok yakın kullanımı ve özellikleriyle, birçok modul desteğiyle vBulletini aratmayacak güçte diyebiliriz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.