Şimdi Ara

VDF Kredi Dosya Masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 nisan ayında almış olduğum aracım için yaklaşık olarak 35.000 tl kredi çektim ve çektiğim kredi için 600 tl kredi ücretlendirmesi, ya da kredi dosya masrafı adı altında bir ücret aldılar. VDF'den kredi çekip dosya masrafını alan arkadaşlar ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?

*krediyi 2014 yılında çekmiş olmam, dosya masraflarının iadesini bankaların önlem almasından dolayı zorlaştırmış olabilir mi lütfen bunu dikkate alın.
    * VDF'den sözleşmemin bir örneğini almadan Tüketici Hakem heyetine başvurabilir miyim? Ya da sözleşmenin bir örneğini VDF'den nasıl aalabilirim?

*VDF'den dosya masrafını geri almam VDF ile olan ilişkimi etkiler mi? ( aracımın garantili olması ve ileride tekrar VDF den kredi çekme ihtimali açısından)

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mars200555 -- 23 Kasım 2014; 19:24:34 >

• Arkadaş aracından memnun musun? Muhtemelen EVET. Alırken şartların belli miydi? BELLİYDİ. Bence uğraşma ve sinirlerini de bozma. Karşı taraf büyükbalık. Es kazara blki geri alsan bile kredi notu diye bir değerlendirmeleri var. Oradan puan kırıp daha sonradan başka bir kurumdan bile kredi çekmeye kalksan işini zorlaştırırlar. İllahaki bunun VDF olması gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARAFESOR

Arkadaş aracından memnun musun? Muhtemelen EVET. Alırken şartların belli miydi? BELLİYDİ. Bence uğraşma ve sinirlerini de bozma. Karşı taraf büyükbalık. Es kazara blki geri alsan bile kredi notu diye bir değerlendirmeleri var. Oradan puan kırıp daha sonradan başka bir kurumdan bile kredi çekmeye kalksan işini zorlaştırırlar. İllahaki bunun VDF olması gerekmez.

Tavsiyenizi ve anlayışınızı doğru bulmuyorum.zaten yeteri kadar hakkını bilen ve savunan bir millet değiliz. "bence uğraşma ve sinirlerini bozma" doğru bir mantık değil. yanlış anlamayın düşüncenize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. mesele meblağ değil, 1 lira da olsa 1000 lira da olsa hakkımızı savunmalıyız ve kimseye de "büyük balık" diye boyun eğmemeliyiz. he alırken şartlarım belliydi evet ama bütün bankalarda prosedür aşağı yukarı aynı. faizini ödediğim bir paranın haksız yere alınan masraflarını geri istemem de en doğal hakkımdır.

Bu arada ilgilenen arkadaşlar için bilgi paylaşımında bulunayım. ekim ayı itibariyle tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum.süreçle ilgili sorusu olan varsa cevap verebilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mars200555 -- 23 Kasım 2014; 19:35:23 >

• mars200555 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım daha önce kendi arkadaşlarım bu tarz durumlar yaşadığı için ve finans kurumlarında çalışan arkadaşlarımın uyarılarını size aktardım. Siz zaten bir yola girmişsiniz. Sizin yaptığınızın yanlış olduğunu değil sadece sonuç tarafındakinin elinin daha güçlü olduğu konusunda uyardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.