Şimdi Ara

VDS mi VPS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Nasipse bir sunucu kiralayacağım. Günlük yaklaşık 300-350 kullanıcı olmasını bekliyorum. Sizce vps mi almalıyım yoksa vds mi? biraz araştırma yaptım vds fiyat olarak daha yüksek ama alacağım hizmet daha iyiymiş sanırım. sizin düşünceniz nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer1087

Merhaba. Nasipse bir sunucu kiralayacağım. Günlük yaklaşık 300-350 kullanıcı olmasını bekliyorum. Sizce vps mi almalıyım yoksa vds mi? biraz araştırma yaptım vds fiyat olarak daha yüksek ama alacağım hizmet daha iyiymiş sanırım. sizin düşünceniz nedir acaba

Merhaba Ömer Bey;

VPS mi VDS mi kullanmalıyım sorusuna elbette ki yanıtımız VDS yönünde olacaktır. Ancak, bu amacınıza göre ve bütçenize göre değişecektir.

VPS mi VDS mi sorusuna verdiğimiz yanıt, ikisinin de benzer özelliklerde olduğunu varsayarsak, VDS'nin tercih edilmesi içindir. Fiyat konusu önem arz ediyorsa, VPS'de tercih edilebilir. Yani, çözümün üretimi için bütüne bakmak gerekmektedir. Daha ayrıntılı bilgi verirseniz, VPS ve VDS örneklerini gösterir ve bütçenizden bahsederseniz daha ayrıntılı bilgi verebiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Para varsa vds yoksa vps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VDS iyiymiş de fiyat olarak önerebileceğiniz ucuz bi site var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1087

VDS iyiymiş de fiyat olarak önerebileceğiniz ucuz bi site var mı?

bilisimist.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.